Lugn Lördag


Åkte in till stan tidigt för att fixa lite grejer innan älsklingen vaknade. När jag kom hem käkade vi lite o sen gick vi till älvsjö badet för att lappa lite sol. Vi kom ganska sent idag så vi badade inget bara tog det lungt och åt glass.

Tänkte laga lite mat nu (Chili con carne) sen ska vi bort till V komspis på utflyttningsfest, det ska bli trevligt.

Igår kom Natta o Jennica förbi mej på kvällen. Natta måste lära sig vägarna här i Stockholm (för hon har världens sämsta lokalsinne man kan ha!!) så Jennica fick agera GPS åt henne. Jag låg o sov på soffan när dom kom så när dom knacka på balkongdörren trodde jag i min dröm att det var min syster som kom förbi o somnade om. Men det va det ju inte så det va bara för mej att vakna. Vi satt o snackade lite, det va jättekul o se dom för det va ett tag sen. Ingen av dom kunde tyvärr komma på min födelsedag=(

Nee nu e jag hungrig o vill äta.. Ha en fortsatt mysig lördag..
puss

Bebismagar för 2veckor


Jag har ju varit dålig på uppdatering o har ju lovat att lägga upp bilderna varje torsdag. Idag är det torsdag så det är dags att lägga upp nya magbilder. Jag lägger upp för förra veckan o denna vecka.
















Jag skrattar idag

Måste bara lägga upp den här låten, jag älskar den o den gör mej på bra humör. Lyssna på den. Det är den nya låten från Ison&Filles kommande platta "För Evigt". Grym låt=)

Ingen lust....


Jag har verkligen ingen kust att blogga just nu, märkte att jag inte gjort det på jättelänge. Men så fort jag får lusten tillbaka kommer det mera, det lovar jag...

Ha det bäst så länge

puss

RSS 2.0