Halvdöd

Ligger i sängen redan. Har haft så sjukt ont i huvudet så jag kräks men samtidigt som jag måste ta hand om M. Vi tog en promenad upp till högdalen för att handla mat och en skiftnyckel så vi kan fixa cykeln. Men dom hade redan stängt. Vi lekte på Ms nya dagis oxå. Dom har en jättefin gård och han älskar att leka där. Imorn åker han till sin pappa i 3 veckor. Vet inte hur jag ska klara mig utan honom så länge. Kommer sakna honom så sjukt mycket! Men jag kommer jobba så tiden går fort och snart är det semester. Och vad ska man göra på semestern då? Vill åka någonstans men det blir nog att jag åker ner till mamma och pappa ändå. Skönt att komma bort och göra nåt annat. Ystad på sommaren är bland det bästa jag vet. Nu måste jag sova så den här smärtan går bort någon gång. God natt!!

Cykel j•••el

Idag kom äntligen min cykel! Jag är så glad! MEN det är ju ett jäkla pyssel för att få ihop den. Jag började så fort jag fick upp den. Jag tyckte att jag skulle vara ett proffs eftersom det var ju inte första gången som jag skulle montera en cykel. Efter tio minuter gav jag upp. Jag behövde fler verktyg. Fick låna det jag behövde från jobbet så när M och jag kom hem från dagis började vi igen. M fick hjälpa till han tyckte det var så roligt. Efter 30 minuter hade cykeln fortfarande inte blivit färdig monterad. Nu var jag bara arg. Det som inte gick att ordna var styret. Det är ju en ganska viktig sak, att den ska fungera. Det som fatta för att den ska kunna skruvas fast helt är en skiftnyckel 8 cm. Jag har 3 st 2,5 cm. Så cykeln är fortfarande inte helt färdig. Men imorn åker vi och köper en 8 cm skiftnyckel. För sen ska det f•n cyklas!!

Nehepp

Jag som skulle på thaifest i helgen. Äta thai mat och dricka buckets. Så mycket för det. Jag får vara hemma med min skrutt så det väger ju upp. Men det suger när man planerat hela helgen och för att någon hittar på saker man sagt fast man inte sagt det och får avboka allt. 
 
Imorgon kommer alla fall min cykel! Yeay! Äntligen. Fan vad jag ska cykla. Och M åker med bak. 
 
 

Mardrömmar

Alla dessa mardrömmar som jag har nu förtiden gör mig helt slut. Vaknar skräckslagen mitt i natten och kan inte somna om. Detta händer 2-3 ggr i veckan. Varje kväll som jag ska lägga mig och sova tar det några timmar innan jag somnar även fast jag legat och halvsovit i soffan. Jag vrider och vänder mig och oroar mig för att i natt blir det ännu en mardröm. Varför måste man drömma mardrömmar?

Det finns ju lite olika anledningar till varför man drömmer mardrömmar. Sånt som det kan bero på är traumatiska händelser som skada, dödsfall i familjen eller att bli utsatt för våldsbrott. Oro eller stress är oxå vanliga orsaker till mardrömmar. Då vet jag alla fall vilka orsaker det kan bero på.


Sanningen är inte alltid den bästa

Idag fick jag reda på något som jag vetat om men något jag försökt att blunda för och låtsas att jag varit okej med. Jag vet att jag gjort valet själv och jag vet att det absolut var och är det bästa jag gjort. Men ändå känns det tungt och jobbigt. Trodde väl att det skulle vara ombytta roller. Jag har inte ångrat mig en endaste gång men ikväll är just en sån kväll. En kväll när allt är lite skit bara. Imorgon är det nog bättre igen...

...

Okej, jag ljög bara. Jag fyller inte alls 25. 27 stora år blir jag! Grattis i förskott säger jag. 

Utkast: Jun. 27, 2012

Sitter fast på ett svettigt, varmt illaluktande tåg. Känns som jag ska kräkas. Sätta på luften kanske skulle vara en bra idé? 

Igår kl. 12 fick jag ett mess av Ms pappa att han inte kunde ta M igår. Det är bra att han hörde av sig då, för bussen gick ju 7 på morgonen. Bättre sent än aldrig eller? Men eftersom jag känner honom bättre än vad han känner sig själv så hade jag redan meddelat att jag inte kunde följa med till Jämjö på eventet. Får väl säga bättre lycka nästa år! 

Solen lyser äntligen igen och om en vecka fyller jag år! 25 år blir jag. Japp så är det. Om solen är kvar ska vi fira det på nyfiken gul vid Årstaviken. Och sen dansa under stjärnorna hela natten. 

Young. Old. Just words.

Min systers födelsedag idag! Stort grattis till dig! Synd att vi inte fick fira den tillsammans. Kanske nästa år. Eller så får vi helt enkelt fira den när vi ses!
 
Imorn skulle jag egentligen åkt till Jämjö på jobb. Vi ska dela ut en massa cyklar till glada vinnare. Men eftersom det blev strul med Ms pappa får jag stanna hemma. Jag får sitta på kontoret hela dagen medan mer än halva styrkan är där. Jag är inte bitter. Inte alls! 
 
Förresten väntar jag fortfarande på min cykel. Hur lång tid ska det ta? Enligt mail så ska den ha kommit i torsdags. Det är måndag kväll. Visst att det har varit röda dagar och spöregn ute. Men jag längtar efter min cykel. Väldigt mycket!
 
Och med en tanke på att vänta. Jag måste fixa mitt hår. Det ser hemskt ut! Jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra håret. Ska jag fortsätta med rött hår? Göra det ännu rödare? Blont eller brunt? Alla dessa val...
 
 

Helgen som varit..

Måndag igen och den började på värsta tänkbara sätt. Vaknade och undrade när min klocka skulle ringa och kollar klockan. Klockan är 8.10(!!!), det betyder att jag har försovit mig och det betyder att jag började för 10 minuter sen! Springer in till M och kollar om han lever, han sover som en stock! Han brukar vara min mänskliga väckarklocka om jag inte hör telefonen. Tittar ut genom fönstret och ser att det är storm ute! Fy fan. För en sekund ville jag ringa och sjukanmäla mig men det skulle jag bara få dåligt samvete av. Väcker M, gör frukost till honom gör, mig i ordning och precis när vi ska ut så ser jag att bussen gå om en halvtimme. Så det är bara att vänta.

Äntligen framme vid dagis och springer till tunnelbanan i regnet, helt genomvåt och missar den precis.

Det slutar med att jag kommer till jobbet 10.30. Bra jobbat av mig!

 

Helgen har varit jättelugn. Känns som jag har sovit i fyra dagar. Dagen innan midsommar var jag lite sliten, vi hade ju haft avslutning på jobbet på onsdagen med picknick och dricka. Det blev ganska sent och jag kom inte in hemma heller. På torsdagen åkte jag in och mötte Hannah, vi hade bestämt att fira midsommar tillsammans, så vi åkte in till systemet, handlade det vi behövde för fredagen och satte oss sedan vid Årstaviken och käkade mat. Somnade 19.30 och kände mig lagom utvilad när jag vakande på morgonen. Storstädade, duschade, käka frukost, allt i godan ro när jag får ett sms av Hannah 12.01 att hon är där om några minuter. ”Där om några minuter?”, tänkte jag. Jo då var hon i Slussen för vi skulle mötas där klockan 12 och käka. Fick panik och klädde på mig snabbt som fan och sprang till bussen. Kom 1 ½ timme sent. Hade svarat på ett sms i sömnen att vi skulle mötas 12. Vilket jag inte har något minne av. Vad är det för fel på mig? Sen åkte vi ut till Värmdö. Var en snabbis vid midsommarstången sen grillade vi, kubbade och hade riktigt trevligt. Vi drog hem vid 22.00 för vi var så trötta. På lördag kväll åkte jag hem till Hannah, vi käkade pizza och kolla film. Sen tog vi en promenad för att köpa godis och gick runt Hammarby/Björkhagen, där jag är uppvuxen. Skulle mer än gärna vilja bo i Hammarby igen. Så lugnt, skönt och nära till allt. Där känner man sig hemma.

 
 
 
 
 
 

Barnbidraget

Den 20:e varje månad får man barnbidrag. Det är inte mycket men man kan ändå köpa fina saker till sin lilla. Eftersom man får det i slutet av månaden så händer det att dom pengarna läggs på mat till oss istället. Men idag gick vi och handlade till M. Det han ville ha! Det blev kläder, skor (ekologiska), polisbil, drickflaska och det bästa av allt en tågbana. Han är helt lyrisk! Han kommer nog inte komma ut från sitt rum på länge. Ibland får jag komma in och hjälpa honom när bron rasat ner och han blir arg. Då kan jag passa på att tvätta och göra i ordning middagen. Men just nu slappar jag i soffan. Måste också vila lite.
 

Kastar pärlor åt svin!

Söndag. Helgen är slut. Ska ge mig ut på en promenad nu. 

dan före dan

Ja, det är väl självklart att Sverige tar och vinner igår med 2-0 mot Frankrike. Något dom inte gjort sedan 1969. Kunde dom inte spela denna sorts fotboll alltid, när det gäller. Inte när det är försent och vi är ute ur EM? Vad spelar det för roll nu? Vi avslutade EM med hedern i behåll? Nja, det hade vi haft om vi gått vidare. Hoppas det håller i sig när VM kvalet börjar i höst. 11 september spelar vi mot Kazakstan. Sen har vi både England och Brasilien på hemmaplan.

Lämnat M på dagis. Han ska till sin pappa idag så jag ska lämna honom ikväll när han slutat jobba. Ska ändå in till jobbet på kvällen för sommaravslutning. Nu blir man själv på midsommar, trodde ju jag skulle ha M.
Vet inte vad man ska hitta på. Vill bara åka från stan och ta det lugnt. Eller sova bort dagen. Vi får se. Nu jobb.

Utkast: Jun. 19, 2012

Jag har blivit med cykel! Äntligen har jag köpt en cykel. Jag har tänkt göra det i flera månader men det har aldrig blivit av eftersom jag inte kommit iväg på helgerna för att köpa den eller på vardagar blir det svårt när jag har M. Men nu gjorde jag det. Beställde den på nätet och får den även hemskickad. Så glad! Nu ska det cyklas. M kommer bli skitglad eftersom han tjatar på mig varje dag. 3-6 arbetsdagar tar det innan den kommer. Längtar!! Är på väg och ska hämta M nu. Vi har varit på båttävling hela helgen. Det var F4 och world cupen i F2. Trodde inte vädret skulle vara med oss men solen kom fram på eftermiddagen båda dagarna. Han var helt överlycklig. Mammas älskling!

Igår skrev jag ett långt, långt inlägg. Se...

Igår skrev jag ett långt, långt inlägg. Sen ringde telefonen, svarade, pratade, la på och skulle skicka iväg det och vad händer? Jo, allt försvann. Kul! Därför strejkar jag idag.


.

Jag tänker inte ens kommentera gårdagens match. Dom spelade så dåligt igår. Jag hoppas dom kommer igen på fredag när vi ställs mot England. Kunde lika gärna skippat matchen och lagt mig och sovit kl.21 som jag hade behövt. Enda glädjen i matchen var när Zlatan gjorde 1-0 målet. Han är även den jag tippade på som Sveriges första målskytt på EM-tipset.

Att vara utan Facebook är jätte skönt. Visst, det är bara sen igår men ändå. Jag slipper se det jag inte vill. Och det man inte vet mår man inte dåligt av. Det verkar vara jobbigare för dom runt om mig och dom gillar att driva med mig om det. Men jag kommer tillbaka. Ibland behöver man en paus bara.

Idag måste jag gå tidigt från jobbet. Känns som att det händer alldeles för ofta nu. Det är (som vanligt) APT på dagis. Förstår inte vad dom ska planera varje gång. Plus att dagis var stängt för ca. 2 veckor sedan för planering med. Det är sommar nu och alla går på semester. Är det det dom ska prata om? Vad dom ska göra på semestern? Och toppa det med lite vin och ost? Trevligt för dom. Mindre trevligt för mig...


!

Svag första halvlek av Sverige. Ukraina är det starkare laget. 0-0. Nu kör vi andra...


Sverige Sverige Sverige

Snart börjar matchen mellan Ukraina-Sverige. Tröjan är på och jag är sjukt nervös! Håll tummarna för Sverige nu!!


No more Facebook. För ett tag...

Jag har tagit bort min Facebooksida! Eller jag har inte tagit bort den helt jag känner bara att jag måste komma ifrån det lite. Saker och ting som man ser som får en att må dåligt. Det är inte meningen så då valde jag att avsluta kontot ett tag. Vi får se hur det går eftersom man är så van att hela tiden gå in och titta så fort man inte har nåt att göra. Det är som en drog.


Blev en lugn dag idag med. Behöver verklig...

img_5802 (MMS)

Blev en lugn dag idag med. Behöver verkligen varva ner. Började blöda näsblod helt plötsligt, något som jag aldrig gör. M kom hem vid lunch idag. Vi lekte, lagade hemmagjorda köttbullar och bakade både vaniljbullar och kanelbullar. Mums! Funderar på att ta med lite till jobbet imorn som vi kan ha på fikat. Jaja, dags att göra sig i ordning för måndag imorgon. I natt får jag sova tillsammans med min älskling!


Förvirrad...

Jag börjar sakna något som jag inte vill ha. Men något som jag vill ha saknar jag ännu mer. Och det jag vill ha känns alldeles för långt från mig... Hade jag inte varit så feg och dum så hade allt kanske sett annorlunda ut. Men kommer sanningen fram så kan allt förändras och förstöras.

Helgen har varit lugn. I fredags var jag och Emma och käka middag på blekholmens uteservering vid vattnet. Tog ett glas och drog sen vidare till Harry b James för att kolla matchen, Ryssland-Tjeckien, snacka skit och bara ha roligt! Efter det tog vi oss till Anchor men båda var lite för trötta och lite för överförfriskade för att stanna kvar. På lördagen sov jag hela dagen. Var så slut i kroppen så jag missade middagen jag skulle på på kvällen. Typiskt! Natta kom till mig senare och vi kollade film och käka ost. Som vanligt. Idag söndag. Imorgon måndag, dags för ännu en jobbvecka...


Igår hade vi sommarfest med jobbet på foto...

img_3427 (MMS)

Igår hade vi sommarfest med jobbet på fotografiska. Det var riktigt roligt. God mat och dryck såklart och festen blev riktigt rolig. Skön rolig stämning, mycket dans och bra musik.  Och jag som aldrig dansar! Hade tagit ledigt idag så jag kunde göra saker som jag annars inte hinner eftersom jag har M på veckorna. Blev ingen sovmorgon och drog till Globen för frukost och fixa naglarna. Gjorde vanliga tippar med lite vitt glitter. Åkte hem och hängde lite med syrran och hennes kille. Gjorde ordning en kräftsallad och sen promenerade vi och hämtade M på dagis och sen hem igen. Skönt att röra lite på sig och inte bara ligga hemma en dag som denna.


Legat hemma hela dagen och varit sjuk. Som...

img_5875 (MMS)

Legat hemma hela dagen och varit sjuk. Somnade runt 20.00 igår och blev väckt innan 06.00 imorse av en glad skrutt! Vi var hemma hela dagen då vädret var hemskt. Regn och blåst som bara den. Sov tre timmar på dagen och när jag vaknade igen mådde jag bättre. Så då orkade vi (jag) oss ut för att handla. När vi kom hem bakade vi hallonblåbärscheesecake och äppelpaj med vaniljsås. Mums! Så tråkig var min dag. Nu sova. Imorn SKA jag vars frisk!!


Nu har jag blivit sjuk igen. Det är ungefä...

Nu har jag blivit sjuk igen. Det är ungefär 10:e gången på en månad. Jag orkar inte. Vill bara hem och lägga mig under täcket. Så frusen. Ska hämta M idag. Han ska vara hemma i helgen med mig så jag hoppas jag kryar på mig lite. Jag och V var och kollade på ett nytt dagis imorse som M kommit in på. Det ligger precis där jag bor så det är väldigt skönt! Stor och fin gård har den också. Inskolningen börjar då i augusti. Vi får se hur det blir. Regn, sjuk och fredag. Kan inte bli bättre...


RSS 2.0