Hemma och vabbar

Mötet gick bra igår på dagis. Var inte så farligt som jag trodde. Märkte att M är väldigt omtyckt av både kompisar och personal. Känns väldigt bra. Åkte sen till jobbet men nästan på en gång jag kom dit ringde dagis och sa att M inte mår bra. Åkte direkt tillbaka och då satt han och sov i en av personalens famn. Han var jätte varm och när vi kom hem så kräktes han över hela golvet. Stackarn! Man känner sig så maktlös. Bäddade ner honom och han sov i fyra timmar till jag väckte honom. Sen myste vi bara hela dagen. Vi är hemma idag med. Han är mycket piggare så det kan bli dagis imorgon. Vi får se. Vill inte stressa iväg honom. Jag är bara så glad att han är hemma, känner mig hel igen så jag är gärna hemma med honom imorgon med!


.

På väg till dagis nu. Är så nervös. Magen är en stor klump och jag är alldeles skakig. Hade svårt att somna igår och svårt att sova gott. Har inte fått något svar om V kommer eller inte. Det är det som gör det hela värre. Jag lever på hoppet just nu. Annars vet jag vad jag måste göra...


Är det bara jag som har alla kryddor i bok...

img_8828 (MMS)

Är det bara jag som har alla kryddor i bokstavsordning? Och även att sortera efter märken? Ikväll blir det långkok och bak som gäller. Måste skingra tankarna. Grönsaksgryta med krossade tomater, lök, gul/röd paprika, zucchini och massor av kryddor. Till det blir det ris. Har mat för hela veckan nu vilket känns väldigt skönt! Baket är bara en enkel sockerkaka. Har varit så sugen på det ett tag nu så så fick det bli. Ikväll blir det att sova tidigt. Vill bara att den här mardrömmen ska gå över. Möte på dagis imorgon med. Hoppas alla dyker upp...


?!

Hur kan en person man har älskat bli så ond? Använda någon mot en. Få en att må så dåligt så man vet inte vart man ska ta vägen. Trodde det var slut på sånt. Men tydligen inte...


Jobbsöndag!

Sitter på jobbet och i högtalaren spelas både Lisa Nilssons gamla klassiker och U2:s Best of-album samtidigt som jag jobbar. Är alldeles själv på kontoret, trodde det skulle vara fler som kom in idag men dom flesta jobbade igår. Gör dock inte så mycket då jag ibland har lite svårt att koncentrera mig. Skulle också jobbat igår med det blev lite ändrade planer så får ta det idag istället, men klar värt det med mycket ljud och rörelse runt om mig. Helgen har vart väldigt bra, träffade Hannah igår på kvällen. Jag ville titta på Melodifestivalen men hon ville ta en drink och snäll vän som jag är ställde jag upp. Vi tog oss till Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen och snackade skit och hade det trevligt. Sen blev jag blev jag hungrig (som vanligt) och sugen på Taco Bar så vi gick dit, åt och tog även ett glas vin. Sen var det dags för mig att åka hem och sova, trött som jag var. Nu fick man äntligen lite sällskap, Sara som kom in.

Soooooova

Hemma från en mysig kväll med Jeca på Griffins. Drack ett glas vin och käkade gott! Vi beställde in en kalixlöjrom tallrik och en friterad getost med rödbetor. Både var gudomliga. Sen åkte vi hem. Tog en promenad i kylan så nu har man duschat i kokande vatten så man fått tillbaka värmen i kroppen. Dags att sova för denna helg är det bara jobb som står på schemat!


Vill bara sova

Ligger i sängen fortfarande och vägrar gå upp. Jag fryser som bara den. Har sovit med tjocka kläder i natt för att det är så kallt hemma. i natt blir det att ta fram värmeelementet och kanske dags att ringa Riksbyggen så dom kan komma och tömma elementen. Man ska inte klaga. Jag har tak över huvud och en säng och sova, det är det faktiskt inte alla som har. Nu gör vi fredag!


Torsdagsmys!

Ligger i soffan och myser nyduschad med onepiece, tända ljus och äntligen en ny säsong av Lyxfällan. Får alltid lite ångest när jag tittar på det men känner snabbt att "fan, det finns folk som har det värre än jag" och mår lite bättre. Var på söder efter jobbet med Hannah. Hon skulle handla en sak och jag passade på att fönstershoppa lite. Det var en av mina favorit butiker där jag bara vill plocka på mig massor att handla men det är roligare när man har någon att dela dom sakerna med. Sen gick vi förbi McDonalds och käka mat. Har varit sjukt sugen på det i flera veckor så idag var det att stilla det suget. Mätt och belåten åkte vi hemåt. Tog en promenad i kylan och det var riktigt skönt! Endast som fattades var vantar. Imorgon är det fredag!


Maximilians dag

Idag har mitt hjärta namnsdag! Har fått massor av fina "grattis på namnsdagen"- hälsningar! Nu är han så slut efter allt firande så nu sover han.


Ingen bra dag idag

Idag är det ingen bra dag, känner mig nedstämd och ledsen. Kan inte sluta tänka på det här mötet som jag ska ha på dagis och varför dom inte kan säga något om vad det handlar om. Frågar dom varje dag om allt har gått bra under dagen och hur det går för M. Man får alltid samma svar: "Det har gått jätte bra idag". Varför säger man inget direkt om det skulle vara något? Känner mig värdelös som mamma. Missade även cellprovtagningen idag, måste ringa dit och se om dom har någon tid man kan boka eller om det endast är drop-in. Måste även ringa till sjukhuset, vilket jag har skjutit på alldeles för länge, och boka en tid. Man skjuter väl upp saker som skrämmer en och hoppas att det försvinner på så sätt? Imorgon så åker M till sin pappa, känns alltid så tomt när han inte är hemma, man blir så rastlös. Vet inte riktigt vad man gör när han inte är hemma. Få se till att sysselsätta mig så att man har tankarna på annat ett tag.

RSS 2.0