Schysst deal på Lindex.

img_3272 (MMS)

Schysst deal på Lindex.


Jag ar blivit duktig! Jag har börjat äta m...

img_1746 (MMS)

Jag ar blivit duktig! Jag har börjat äta mellanmål på dagarna. I vanliga fall blir jag så hungrig när jag kommer hem så jag trycker i mig vad som helst nästan. Känner mig mycket piggare på dagarna nu. Jobbigt o erkänna det men mamma hade rätt...


Middag ikväll blev en enkel, snabb o väldi...

img_2935 (MMS)

Middag ikväll blev en enkel, snabb o väldigt god tortilla. Jag blandade majs, paprika, körsbärstomat med crème fraîche i stekpanna. Kryddade med paprika, cayennepeppar, salt, peppar o chiliflingor. Sen tog jag tortilla bröd i ny stekpanna o värmde upp brödet på ena sidan så den får lite färg.  Bredde på smeten på en halvan o strödde på ost. Vek sedan ihop tortillan på mitten o värmde lite så osten smälte o VOILA, färdigt! Riktigt gott är det. Smaka så få du se.


Jag o Älsklingen var på kvällspromenad med...

img_6557 (MMS)

Jag o Älsklingen var på kvällspromenad med grannen o hennes dotter o hund, snacka lite skit o bestämde att vi även ska hänga lite i helgen. Ska ta barnen till parken. M hade inte varit ute på hela dagen så det kan vara skönt med friskluft. Nu myser vi hemma o ska snart sova. Vad gör ni en varm kväll som denna?


Vilken lunch! Kyckling-nudel-soppa med col...

img_2725 (MMS)

Vilken lunch! Kyckling-nudel-soppa med cola zero. Lillgrabben sover och lär göra det ett bra tag så jag äter och slappar i soffan och kollar TV innan jag drar igång städningen.


Torsdag...

... och jag ska strax gå hem. Tidig dag idag. M har hostat hela natten och snorig och kändes varm i morse när han vaknade. Så jag ska hem o gosa så han blir frisk. Tydligen verkade han inte så sjuk men hellre att han är hemma en dag och vilaar än att et blir värre och blir borta flera dagar.

Missar tyvärr AW:n vi skulle ha ikväll men det är inte hela världen. Hade varit väldigt trevligt men det kommer flera gånger.

Nu ska jag packa ihop och gå hem. Måste laga mat när jag kommer hem då jag skippade lunchen idag. Vad ska man äta? Huuuuungrig!!!

När min älskling låg i magen. Här i femte ...

img_8462 (MMS)

När min älskling låg i magen. Här i femte månaden <3 tiden går så fort. Kan inte förstå att du fyller två om mindre än två månader.


Blev så sjukt sötsugen ikväll. Tog ett äpp...

Blev så sjukt sötsugen ikväll. Tog ett äpple med kanel, lite socker o smör o in i ugnen. Skit gott o söt suget är borta:) nu kollar ja true talent o lyssnar på min hasch-rökande granne som bråkar med nån. Myyys!


Imorse när M vaknade var han en riktig sno...

img_1537 (MMS)

Imorse när M vaknade var han en riktig snoris! Han var fortfarande pigg o var det hela dagen på dagis. Men när vi gick för att handla så blev han jätte hängig. Ögonen helt röda, snorig o hosta. Nu sover han men han bara hostar o hostar i sömnen. Mammas älskling. Hoppas han får sova ordentligt i natt. Blir nog att jobba halv dag imorn.


God morgon! Mysigt väder att vakna till. M...

img_9663 (MMS)

God morgon! Mysigt väder att vakna till. Man får ingen större lust att gå upp o gå ut. Men men. Strax på väg till bussen.


Fy fan vad jag önskar att JAG är lycklig, ...

img_6233 (MMS)

Fy fan vad jag önskar att JAG är lycklig, att JAG svävar på moln, att det pirrar i MIN mage. Varför gör det inte det? Varför känner jag mig som JAG gör. Varför kan jag inte få vara alla dom sakerna? Varför? Varför? Varför?


Käkade lunch på Fridays. Blev en chicken q...

img_2366 (MMS)

Käkade lunch på Fridays. Blev en chicken quesadilla och en cola på det. Smarta jag slog ut hela colan på bordet o kraschade den. Så typiskt mig. Efter så gick vi till Jakobs kyrkan och tände ljus för nära och kära man har förlorat. Den är väldigt vacker o jag blir alltid så lugn när jag kommer in i en kyrka. Borde gå oftare som jag gjorde förut. Sen promenerade vi genom gamla stan. Köpte glass och bara njöt av att vara "turist i egen stad". Nu ligger jag hemma hos mamma o pappa på söder. Snart bär det av hemåt igen.......


Sitter på tunnelbanan in mot stan. Har var...

img_9338 (MMS)

Sitter på tunnelbanan in mot stan. Har varit en snabbis upp till Globen o hämtat mammas saker hon glömde där igår. Tur att dom fanns kvar! Ska möta mamma o pappa på stan. Dom väntar på mig på Fridays. Älskar när dom är i Sthlm. Saknar dom varje dag när dom inte är här. Låter kanske som att jag inte klippt navelsträngen än men det är inte så. Vi har väldigt bra kontakt i vår familj. Vi ställer alltid upp för varandra, finns alltid där och vänder aldrig varandra ryggen. Vi håller ihop helt enkelt! Senare idag ska vi hem till mig o grilla. Dom åker tillbaka till Ystad på tisdag så vi får passa på att träffas så mycket dom möjligt nu:)


Jag o Natta hade myskväll igår. Vi laga go...

img_6344 (MMS)

Jag o Natta hade myskväll igår. Vi laga god mat, hyrde filmen Burlesque, som var grym BTW o käka grönsaker med dipp. Gurka o morötter, så j•••a gott.


Ville så gärna ha sushi men sushi my ass! ...

img_3567 (MMS)

Ville så gärna ha sushi men sushi my ass! Nu är jag så mätt så jag dör!


Dagen slutade lika illa som den startade. ...

Dagen slutade lika illa som den startade. Efter jobbet idag så väntade jag in Hannah och Emelie som slutade 17. Vi gick ner på stan, shoppade lite kläder till M. Behövdes kan man ju säga. Han växer så det knakar och nästan allt börjar bli försmått. Sen gick vi på bio. Vi såg "jag saknar dig". Vi trodde den skulle vara bra men skådespeleriet var katastrofalt. Vi garva för det var så hemskt. Men men. Andra skådisar=bra film. Mysig kväll med fina tjejer som får en att må bra. Inte lika kul när man kommer hem o det ser ut som helvete. O det ser absolut inte ut som det gjorde när jag lämnade det i morse. Arg och frustrerad är det bara att fixa allt. Så roligt att lämna ett rent fräscht hem men själv får komma hem till skit. Ligger i sängen nu o lyssnar på hur regnet öser ner. Dags att sova.


Guuud vilken morgon! Stress stress stress....

Guuud vilken morgon! Stress stress stress. Magen är redan en stor klump och klockan är bara 9! Stod på en fullproppad buss på väg till gullmars när en 120kg klump föll på mig när hon missade trappsteget. Luften gick helt ur mig! Tappade andan och känner fortfarande av det i bröstet. Gaaaah! Nu är jag på jobbet med mina kära kollegor alla fall. Och fredag är det idag också! Fantastiskt! Ha en bra dag alla!


Har jag tröttnat på att blogga? Är det där...

Har jag tröttnat på att blogga? Är det därför jag är dålig på att uppdatera nu för tiden? SVAR JA! Jag är i en svacka i mitt liv där jag inte mår bra. Ont i magen konstant, lite smått deprimerad, irriterad och känner att jag behöver tid för mig själv. Tid för att tänka. Hur jag nu ska hinna med det vet jag inte när jag har 735 saker att göra varje dag för att må någorlunda. För att sen må piss o helt förstörd på kvällen. Jag behöver ett break. Det är jag väl värd? Eller? Jag vet inte längre. Hade varit så mycket lättare, skönare, roligare med lite uppskattning. Då och då. Helst varje dag eftersom man mår som man mår. Me det kanske är meningen att man ska må så här? Jag vet inte längre. Jag har så j•••a mycket att ge. Jag ger allt till min son. Det är han värd. Han uppskattar mig!


Hur kan man älska någon så mycket som jag ...

img_1793 (MMS)

Hur kan man älska någon så mycket som jag älskar min son. Han är mitt hjärta! Han är mitt allt! Det gör ont i mig när jag är utan honom och det gör ont i mig när jag är med honom. Bara för att jag älskar han så. Och det bästa av allt. Han älskar mig lika mycket. Det vet jag. Jag älskar dig, Maximilian!


Vi firar Emilia ikväll. Hon fyller år imor...

img_3244 (MMS)

Vi firar Emilia ikväll. Hon fyller år imorn. Så ikväll har vi grillat gott, rosé och tårta. Vi har det riktigt mysigt tillsammans!


Onsdag...

img_3743 (MMS)

Så här går det om man försover sig på jobbet. Det gäller att vara i tid. Tur att det inte var jag. Idag är det onsdag, ska iväg på middag med mina kära kollegor, ha lite tjejkväll o äta gott. Mys ska det bli. Snart är det dags för lunch, hungrig som ett DJUR!!!


Fy fan!! Så bra film men den var så läskig...

Fy fan!! Så bra film men den var så läskig. Jag tittade genom täcket hela filmen. Men vacker var den!


Kollar på Black Swan. V köpte den i Ryssla...

img_6389 (MMS)

Kollar på Black Swan. V köpte den i Ryssland till mig. Han visste att jag ville se den. Så nu kollar vi. Jag är rädd för att den ska vara läskig. För jag är en riktig j•••a fegis.


Min man vet vad jag gillar! Har ni inte sm...

img_3242 (MMS)

Min man vet vad jag gillar! Har ni inte smakat, har ni missat nåt.


Det går inte att förklara med ord hur gudo...

img_1471 (MMS)

Det går inte att förklara med ord hur gudomliga dessa bullar är. Försten hem till mig får smaka:)


Får inte glömma ställa klockan. Tar lite s...

img_9020 (MMS)

Får inte glömma ställa klockan. Tar lite sovmorgon denna vecka eftersom prinsen inte ska till dagis. Ska till och med försöka äta frukost innan jag drar. Vi får se hur det blir. Sov gott


Ligger i sängen o kollar på 2 1/2 men. Det...

Ligger i sängen o kollar på 2 1/2 men. Det är alltid lila roligt o får en på bra humör. Undrar hur dom nya avsnitten kommer bli nu när Charlie Sheen inte längre ska vara med. Jag tror att det kommer bli en flopp. Helt klart! Men man ska aldrig säga aldrig. Imorn börjar man jobba igen efter fyra veckors semester. På ett sätt skönt men man kan aldrig få för mycket semester. Helgen har varit jättemysig. I fredags åkte jag direkt från Arlanda till Nacka o hem till Tessi o Natalie. Blev pizza, vin, mys o massa skratt. Vi har allid så roligt tillsammans o även fast vi inte träffas ofta så är det som att vi inte varit ifrån varandra. Sen åkte jag hem till Isabel på lördagen o åt gott, myste massor med Molly o kolla riktiga tjej filmer. Vi både skrattade o grät. Underbart! Vid ett tiden i dag mötte jag upp min faster. Vi hade bestämt för att ses för att gå på minneslunden på Skogskyrkogården för att lägga blommor. Det var farmors årsdag idag. Det har gått ett år sen min älskade farmor gick bort. Förstår inte hur snabbt tiden går. Kan fortfarande inte förstå att hon är borta. Saknar henne lika mycket varje dag, hela tiden när vi varit där åkte jag hem för att ta det lugnt. Jag hade bestämt att inte göra nåt. Jag gick ner till butiken köpte det jag behövde till mat o lite godis, kom hem, laga mat, tog en lång skön dusch o la mig sedan på soffan. GUD, vad skönt det var. La så mycket "måsten" till imorn istället o njöt så mycket jag kunde. Nu fortsätter jag njuta i sängen för att orka upp imorn för att jobba. Ha en fortsatt trevlig kväll. Det ska jag ha!


Sitter på Malmö/Sturup Airport o väntar på...

img_8567 (MMS)

Sitter på Malmö/Sturup Airport o väntar på att få boarda flyget som ska ta mig till Sthlm. Den ska endast ta med mig. M stannar hos mam&pap så nu ska jag ha egentid. Riktig egentid. Det ska bara handla om vad jag vill och ha lust med. Ska börja med att åka ut till Tessi o mysa Dricka lite vin o bara snacka en massa skit. Det som vi är bäst på helt enkelt. Ska bli så roligt. Men saknar redan min pöjk. Han är mitt liv, mitt allt!


Moster o M flyger flygplan innan det var d...

img_3935 (MMS)

Moster o M flyger flygplan innan det var dags för akuten...


Mammas Älskling har troligen fått ett bett...

Mammas Älskling har troligen fått ett bett bakom örat! Han är så svullen bakom höger öra så det är inte klokt. Vi tog oss direkt till akuten från stranden för att sedan få komma till en läkare på VC. Som vanligt tycker jag dom är värdelösa för dom tittade i örat, kände lite o skrev sedan ut antibiotika till M. Sen fick vi gå. Inte ett dugg klokare. Men nu är vi hemma o nu ska det grillas hamburgare. Pappas hamburgare är helt klart dom godaste!! hoppas alla har en lika härlig kväll som vi har det.


M o P leker rally-låda! Uppskattat av Maxi...

img_3280 (MMS)

M o P leker rally-låda! Uppskattat av Maximilian


Nu blir det lite polkagris mys!<3

img_1576 (MMS)

Nu blir det lite polkagris mys!<3


Glad är jag alla fall för min fina bikini....

img_3632 (MMS)

Glad är jag alla fall för min fina bikini. Köpte en på rean innan vi åkte till Turkiet men den blev helt förstörd av vattnet så nu när jag hittade denna (samma underdel som den innan) så blev jag jätte glad. O för HALVA reapriset också får man ju inte glömma!


Älskat min nya bikini! Köpte den för 75 kr...

img_4194 (MMS)

Älskat min nya bikini! Köpte den för 75 kr (över o underdel tillsammans) det var halva reapriset! Bara man var liiite brunare. Vad tycker ni?


SMS-inlägg

img_6418 (MMS)


Vilken underbar dag vi haft! Varit på stra...

img_0192 (MMS)

Vilken underbar dag vi haft! Varit på stranden hela dagen, badat, lekt o sprungit runt i solen. När vi kom hel duschade vi o lagade mat. Det blev medelhavspaj med babyspenat, vitlök, keso, feta ost o kryddor. Smaskens! Till det blev det en sallad. Väntar fortfarande på att mam o pap ska komma hem. Dom var i Danmark sist vi hördes så snart är dom hemma! Här är en bild från idag. M badar o leker vid vattnet


Heeeej! Det var inte igår! Haha är tillbak...

img_6185 (MMS)

Heeeej! Det var inte igår! Haha är tillbaka från Turkiet sedan en vecka. Vi hade det fantastiskt. Värme, sol o bad! O massa, MASSA god mat. Älskar turkisk mat. Helt klart världsbäst! Nu som aldrig ätit det, ÄT! Ni har missat något. Första dan gick vi o gjorde Hamam, turkiskt bad. Skrubbades ordentligt. Sen åkte vi även ut med båt o fick bada i grottor o ute mitt i havet. Sen låg vi mest vid poolen vid vårt fantastiska hotell o vid havet som var så vackert! M hade det såå bra med sin moster o P den veckan vi var borta. Bara massa lek, bad, fiske o mys. Men han var inte lika glad att träffa sin kära mamma när han kom hem. Putta bort mig o gick till sin pappa istället. Kanske inte kände igen mig när jag är brun hehe. Redan på måndagen drog vi ner till Ystad. Tog bilen med syrran så nu är vi här. Lovely! Ligger på beachen o solar lite. Ska börja på en ny bok (efter att ha läst klart 2 böcker i turkland). "Gucci krigen" heter den. Får se om den är bra eller anus. Ska passa på nu när lillmonstret sover. Sista semester veckan, nu kör vi!


RSS 2.0