Känslan

Att kört två pass till max. Först spinning som är ren pina men bra för rumpa och lår. Och sen Core som är bra för bålen. Kombinationen på dom två är väldigt effektiva och roliga (även fast spinning är tråkigt). På onsdag kör vi igen och på torsdag och söndag blir det BodyCombat. Jag tänkte också försöka mig på ett Corepass på fredag morgon innan jobbet. Då har man gjort sitt den här veckan. Älskar att få slita och svettas, ta en dusch och sen krypa ner i sängen. Nu är det dags att sova. Imorgon har vi dagskonferens. Hoppas på ett glas vin eller två efter det!


Så glad!!

Äntligen...
 
 
 

Helgen som varit..

Har varit väldigt bra och mysig. Det är det enda vi gjort. Myst! I fredags kom Natta förbi med hundarna och vi käkade tacos och kolla film. På lördagen så åkte jag och M tidigt in till stan. Vi skulle ha en heldag tillsammans. Först blev det Aquaria, sen Gröna Lund och sist Stockholms Stadsmuseum. Fullt upp och vi var helt slut när vi kom hem. På kvällen kom kvällen Natta igen och senare får jag ett samtal från Annica som har ”låst in sina nycklar” och kommer inte hem så kom hon till oss och somna i soffan medan vi kollade Avatar. På söndagen var det bara att ta det lugnt, var så trött och kände att jag bara ville ta det lugnt. Var ute och lekte i parken och fixade hemma. Bättre söndag kunde det inte bli.

Idag fick M följa med till jobbet. Hans dagis är stängt och V skulle möta oss utanför kontoret men han fastnade i trafiken OCH fick punktering. Fattar inte hur han alltid lyckas… Den här veckan ska han vara hos V, vi har börjat med varannan vecka nu. Känns sådär men det kommer bli bra, det vet jag. Måste bara vänja mig med att inte alltid ha honom hos mig. Det här blir bättre för oss alla. Bäst blir det för M eftersom han så gärna vill träffa sin pappa mer.

Idag kör vi Spinning och Core i Älvsjö. Måste köpa spinningbyxor som är vadderade i rumpan, man får bra ont när man cyklar på dom här passen.


På väg

Nu är jag och M på väg in till stan. Vi ska till Aquaria. Hoppas regnet håller sug borta då jag vägrade gummistövlar idag...


Tacomys

Tacos stod på menyn ikväll. Så gott. Kan äta hur mycket som helst. Nästan...

Så skönt med fredag. Varit en jobbig vecka och helgen kom verkligen lägligt.
Varför är jag en sån person som får dåligt samvete över saker som jag inte ska ha dåligt samvete för? Varför är jag en sån person som mår dåligt över saker som jag inte ska må dåligt över? Det borde vara tvärtom. Jag gillar det inte...

Blir nog Aquaria imorn med M. Grönan är det alldeles för kallt för och det ska regna. M älskar fiskar så vad passar bättre än det?

Nu blir det chips och dip. Jag får unna mig. Med gott samvete. Eftersom jag tränar nu...


Fredag=Hamburgarensdag!

Idag är det fredag. Då blir det lunch på Oleary's. Det är hamburgarebuffé idag! Hur gott är inte det?? Så länge det finns ost. Massor med ost!


Soool

Solen lyser och jag är på till jobbet. Eller försöker alla fall. Har ont i hela kroppen. Kunde knappt klä på mig imorse. Det gör ont när jag hostar och när jag rör mig minsta lilla. Älskar träningsvärk. Så det ska vara. Man ska känna att man har tränat!


Torsdag

Sitter med Annica och kollar på lyxfällan, kockarnas kamp och snart är det dags för hela Sverige bakar! Är helt slut. Jag och Emma var på BodyCombat i Älvsjö. Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö. Efter halva passet ville jag kräkas. Enligt Emma kände hon detsamma. Jag vägrar bli tjockare så jag måste köra tills jag stupar. Så är det bara.

Nu duscha och sen slappa! Imorgon är det fredag och då ska jag och M hänga och ha en myshelg!


Halvt död...

Jag, Emilia, Emma och Annica har nyss varit på ett spinningpass! Fy fan vad jobbigt det är. Ren pina! Men vill man ha en snygg rumpa då är det bara att spinna arslet av sig. Samma pass igen på måndag och då blir det Core efter det.

Imorgon har vi bokat in Shape men vi har inte bestämt oss om vi ska gå på den eller på BodyCombat. Vi får se var imorgon tar oss.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1060663/images/2012/pic_505a0b4ce087c33eb22e0e41.jpg" class="image">


Feghet eller bara brist på ryggrad?

Inte visste jag att man kunde vara så kall. Tydligen kan man det. Jag kallar det feghet. Så onödigt! Ett litet ljud hade f•n gjort mycket.

Nu har jag hämtat M från dagis. Nu blir det träning!


Slut

Jag är helt slut. I ögonen, i kroppen och i huvudet. Var hemma från jobbet igår. Mådde inte alls bra. Kändes lite bättre idag. Eller nej det gjorde det fan inte men kan inte vara hemma.

Pratade med V idag. Han kom med den glada nyheten att vi börjar med varannan vecka nu. Så denna vecka kör jag och nästa vecka kör V. Och sen ska det fortsätta så. Det känns bra och M kommer uppskatta att få träffa sin far mer.

Han har börjat på sitt nya dagis. Det går jätte bra för honom och han trivs mer och mer. Jag börjar kunna slappna av och känna mig trygg i att han är där.

Nu är det X-factor på och efter det blir det Svenska Hollywood fruar. Får se om jag orkar vara vaken.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1060663/images/2012/pic_5058bd1fe087c321ac72f62c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1060663/images/2012/pic_5058bd2eddf2b3408c00078d.jpg" class="image">


I´m not your late night bootycall

Jag blir så trött på människor som är rädda för konflikter och som stoppar huvudet i sanden. Tar den lätta utvägen. När ska man våga stå upp för sig och vara ärlig? Man slutar aldrig förvånas....

Lördag

Denna helg har varit en lugn helg. Jag behövde det. Och jag behövde bli frisk. Jag mår bättre nu. 3 veckors sjuka har varit ett helvete. Igår var jag hemma med en kompis. Vi käkade, kollade film och bara hade det mysigt. Som det ska vara! Idag packade jag mina saker, blev upplockad av Emma och Henrik och åkte ut till Hågelbyparken i Tumba för lite bakluckeloppis! Vad roligt det var! Vi var osäkra på om vi skulle göra det eller inte men den här gången gjorde vi nåt som vi pratat om. Folk var som galna vid vårt bord och vi sålde av nästan allt som vi hade med oss. Människor köpte grejer som man aldrig trodde dom skulle köpa.sen kom Juan och hand sötaste dotter Laura förbi. Det var han som hade tipsat oss om denna loppis och det var meningen att dom och skulle vara med men det får bli nästa gång.
Kom hem och däckade på soffan. Kände mig bakis utan att dricka en droppe alkohol. Men det blir väl så av att vara uppe sent, sova för lite och röja hela dagen. Men klart värt det! Imorn kommer äntligen min lilla älskling hem. Som jag saknat honom!! Jag ska med honom på nya dagiset på måndag. Det ska bli väldigt spännande! God natt!


Ny dag nya möjligheter

Var och drack vin igår på Griffins med några kollegor efter jobbet. Jag har faktiskt dom bästa kollegorna man kan ha! Jag kan även kalla dom mina vänner. För det har dom blivit! Kom inte hem så sent, var hemma vid 22 och var så trött så jag hann knappt lägga huvudet på kudden innan ögonen stängdes. Vaknade i panik i morse vid 06.50 för att jag hade glömt att ställa väckarklockan. Tur att min kropp reagera så ibland. Sprang upp för att göra mig i ordning så jag blev alldeles yr och illamående. Nej, det har inget med att jag har druckit vin dan innan att göra, jag blir aldrig bakis utan jag blev bara väldigt stressad när jag vaknade.

Jag, Emma och Annica har planerat en sak ett tag och ikväll så kanske det blir av. Vill inte säga nåt förrän vi vet säkert om det kommer ske eller inte. För då blir man bara ledsen... Men det är något roligt och något som vi behöver!

Dags att försöka jobba lite, hostan, förkylningen och min röst är ju sådär just nu. Inne på tredje veckan som sjuk och det verkar inte vilja ge med sig...

It's hard to dance with a devil on your back

Det har gått ett år nu. Ett år sen det bråket med V som ledde till att han flyttade ut. Ett år sen jag satte ner foten och sa att han inte var välkommen hem längre. Att han inte fick komma tillbaka. Det var inte många som trodde på mig, att jag menade allvar. Att jag skulle ta tillbaka honom igen. Men jag hade gått i dessa tankar i över ett år så för mig var det bara att vänta på rätta tillfället. Ibland undrade jag vad jag hade gjort. Hade jag gjort rätt? Hade jag gjort fel? Hade jag splittrat familjen? Var allt mitt fel? Men kloka människor runt om mig sa att jag hade gjort rätt. Alla chanser som jag hade gett honom och alla hopp som han hade gett mig. Men han hade redan gjort sitt val för länge sen och det var inte familjen i första hand. Och med det valet dog mina känslor. Jag känner mig stackare och lyckligare än på länge. Visst, livet är inte alltid en dans på rosor men att slippa alla dessa bråk och oroligheter som vi fick stå ut med varje dag är helt klart värt det. En nära vän till mig som funnits där för mig hela tiden, under tiden och efter säger att hon aldrig sett mig lyckligare. Och det gläder mig. För jag var olycklig. Nu har jag bara människor runt om mig som får mig att må bra, gör mig glad och får mig att skratta. Det är dom personerna jag behöver. Och dom tackar jag allt för!


RSS 2.0