Jag är så glad att jag inte är en av dom s...

img_2774 (MMS)

Jag är så glad att jag inte är en av dom som ser o mår ut så här idag!


Dålig uppdatering

Jag vet att det varit dålig uppdatering på sista tiden, men jag har inte haft så stor lust eller behov av att blogga... Men det kommer nog ska ni se.. Är sjuk o snorig som satan, sitter på jobbet men får äntligensnart gå hem..

Ha en fortsatt regning måndag alla!

2 visdomsord idag:

Reality without royality is not real.

Trust creates peace.

Här är Hawzins resultat: mjukglass med hal...

img_2614 (MMS)

Här är Hawzins resultat: mjukglass med hallon och vitchokladsås. Mmm på det med!


Här blev mitt resultat: vaniljglass med ha...

img_6321 (MMS)

Här blev mitt resultat: vaniljglass med hallon, snickers och jordnötssmör. Mmm säger jag bara!


Svårt att bestämma sig VAD man vill ha!

img_5124 (MMS)

Svårt att bestämma sig VAD man vill ha!


Dagens visdom:

Love is to live for each other

Lite mat nu:)

img_6377 (MMS)

Lite mat nu:)


Dagens visdom:

Recognize the other as you.

Dagens visdom:

Change has to happen inside.

God morgon på er! Kall morgon idag. Drog n...

God morgon på er! Kall morgon idag. Drog nitlotten o tog bara en kofta på mig. Tur att M var riktigt påklädd allafall. Det är viktigaste! Är sjukt trött idag. Sov så skönt i natt så jag ville inte vakna. Men nu är jag snart på jobbet. Känns som det kommer bli en bra dag!


Det är dags att sova. Min lilla älskling s...

img_8022 (MMS)

Det är dags att sova. Min lilla älskling sover för länge sen. Stora älsklingen är nog på väg hem från jobbet nu. Känns som det är på väg ett oväder mot oss. Håller tummarna på att det INTE är på väg. Imorn är det måndag, ny vecka nya tag. sov gott!


img_0566 (MMS)


Pussas med Äsh<3

img_8920 (MMS)

Pussas med Äsh<3


Leker tittut med Hawzin<3

img_2317 (MMS)

Leker tittut med Hawzin<3


Pussas med Hawz<3

img_7394 (MMS)

Pussas med Hawz<3


Nöjd kille<3

img_0497 (MMS)

Nöjd kille<3


Äsh o M på snaps. Dricker Ramlösa:)

img_7965 (MMS)

Äsh o M på snaps. Dricker Ramlösa:)


Vilken fantastisk dag vi har haft det. V j...

img_2875 (MMS)

Vilken fantastisk dag vi har haft det. V jobbade idag med så vi passade på att åka in till söder o träffa två av mina absoluta favorit tjejer, systrarna bästa! Åh vad jag har saknat dom! Vi träffades upp i medis o gick runt lite. Sen satte vi oss på snaps o drack en kaffe, satt o snacka lite skit. Vi hade så mysigt o M verkligen älskade uppmärksamheten(som alltid) sen promenerade vi runt på söder. Köpte lite att äta o satte oss sedan i en park. Ville inte åka hem men det var dags för M att få nattmat o sömn så nu är vi hemma. Hoppas vi ses snart igen, det går alldeles för långt mellan gångerna. Ni är bäst tjejor! <3


Vi har badat massor idag! Fantastiskt väde...

img_3040 (MMS)

Vi har badat massor idag! Fantastiskt väder o sällskap. Nu sitter jag o Natta på balkongen o myser. Ha en bra kväll!


Åker tunnelbana med mamma. Vi ska o bada m...

img_9841 (MMS)

Åker tunnelbana med mamma. Vi ska o bada med Mirre o Marre:)


Så här glad är jag nu efter att ha varit h...

img_1721 (MMS)

Så här glad är jag nu efter att ha varit hos farbror doktorn:)


Blödig morsa! Maximilian har fått sin förs...

img_1081 (MMS)

Blödig morsa! Maximilian har fått sin första fästing (hoppas på den sista) bakom örat. Trodde han hade nåt skit bakom örat som jag försökte ta bort utan resultat. Så med paniken i halsgropen så börja jag trakassera mamma o pappa med samtal o mms.  Pappa sa direkt att ringa närakuten så hjälper dom mig. Ringde dit o nu är vi på väg. Träffa även på min granne som konstaterade att det är en fästing!


Fredagsmys på balkongen med mina favoriter...

img_1842 (MMS)

Fredagsmys på balkongen med mina favoriter: Valle & Natta:)


Vilken härlig, mysig, fantastisk dag vi ha...

img_6133 (MMS)

Vilken härlig, mysig, fantastisk dag vi har haft! Först åkte vi in till kontoret o mötte upp bästa kollegorna. Gick till kanalen o satte oss o käka lunch. Blev ugnsbakad lax med fetaost, körsbärstomater, färsk sparris o avokado. Smaskens! Maximilian tyckte det var jätte kul att träffa min kompisar:) sen tog vi en lång promenad till norra Hammarby hamnen, åt en glass i solen o sedan åkte vi båten över till sjöstaden. M älskade att åka båt. Han var helt fascinerad, söta! Sen överraskade vi Natta i hennes butik, det var länge sen vi hälsade på så det var jätte roligt. Åkte hem bada, lekt o ätit. Nu ska båda grabbarna sova o Natta kommer över så vi tänkte mysa på balkongen. Ha alla en trevlig kväll i denna underbara sol. Kan ni haja att det är sommaaaaar nu? Lovely!


Jag o Maximilian åker båt! Jättemysigt tyc...

img_2717 (MMS)

Jag o Maximilian åker båt! Jättemysigt tycker vi:)


Lång fin kille

img_4655 (MMS)

Lång fin kille


Mitt <3 har somnat i mitt knä medan vi tit...

img_9496 (MMS)

Mitt <3 har somnat i mitt knä medan vi tittade på Mummindalen. Inte så konstigt att han är slut när han vakna så tidigt imorse. Ska jag passa på o sätta mig på balkongen o sedan göra mig i ordning.


Frullen är avklarad! För M blev det gröt m...

img_1525 (MMS)

Frullen är avklarad! För M blev det gröt m kanel o äppelmos o en ostmacka. O för mig blev det havregrynsgröt m linfrön, vanilj, kanel o en klick äppelmos, ostmacka o en kopp kaffe. Solen skiner verkligen o man känner att värmen är på G.


God morgon alla! M väckte mig kvart i sex ...

img_5875 (MMS)

God morgon alla! M väckte mig kvart i sex idag. Trodde jag skulle få sova till sju idag på vår lediga dag men nej nej. Nu ligger vi i soffan o myser o tittar på the voice. M dansar till I'm a Barbie girl o är överlycklig. Snart blir det frukost o sen drar vi ut. Vad ska ni göra ikväll?


Nej, jag är inte gravid! Jag har laktos ma...

img_5092 (MMS)

Nej, jag är inte gravid! Jag har laktos mage:( den gör ont, är svullen o det svider. Buhu. Försöker att inte äta mjölk produkter men det går inte. Allt, eller det mesta jag äter o gillar innehåller mjölk produkter. Får byta ut dom dagliga lattarna mot te istället. Hur kul är det då? Får jag gå runt o vara trött istället för ont då. Nu ska jag ta en dusch o sedan krypa ner i sängen bredvid mitt lilla hjärta. Stora hjärtat är på balett på kungliga operan. Syrran hans uppträder där idag. Missade det tyvärr för vi hade ingen barnvakt. Men nästa gång hoppas jag kunna få se henne dansa. Helg imorn än för min del. Ska käka lunch med mina kära vänner o kollegor o sen får vi se vad som händer. Sov gott alla!


Dagens visdom:

A tiny impatience destroys a great plan.

Dagens matlåda: en matpåse:)

img_1114 (MMS)

Dagens matlåda: en matpåse:)


På väg till dagis o lämna lillskrutten! Äl...

img_9068 (MMS)

På väg till dagis o lämna lillskrutten! Älsklingen är så söt  o så glad! Han älskar mamma o pappa o dagis o sommaren o vara ute o leka! Imorn är jag ledig, dagis är stängt så M o jag ska leka:) får se vad dagen bjuds på.


Idag firar vi den här vackra tjejen! Det g...

img_4885 (MMS)

Idag firar vi den här vackra tjejen! Det gör vi med mat, spel o trevligt sällskap:) GRATTIS HAWZIN på din dag!!


Vacker bild på min prins & morfar!



Denna bild är från i helgen när mormor o morfar var o hälsade på. Vi var uppe på fjällgatan o käka glass. <3<3<3

Jag inte haft ork eller lust...

Nu var det länge sen jag blogga, har verkligen inte haft någon som helst lust eller orka att göra det. Har varit mycket skit nu på sistonde som gjort att man inte velat  göra nåt alls!
Men nu känns allt mycket bättre o jag ser ljuset i tunneln.

Mamma o pappa var o hälsade på förra helgen. Det var så mysigt o underbart att träffa dom o att dom kunde komma hit. MAximilian var överlycklig att dom kom o speciellt hans favorit: Morfar! Oj, vad dom gillar varandra o roligt har dom. Vi åt gott, var på stan, käkade god glass uppe på fjällgatan o har bara myst. Önskar att dom kunde stanat längre. Kände att jag verkligen behövde ha dom nära mig just nu. O det är verkligen jobbigt när dom inte bor i Sthlm längre. Men vi får försöka ta oss ner till dom så snart som möjligt.
Sedan på tisdagen så kom syrran o Per o hälsade på lite. Dom stannade över natten för dom skulle vidare ner till mamma o pappa. O det tyckte M var jätte roligt med. Han blev så extas att han inte kunde somna förrän vid halv tio-tio. Han var så överlycklig, vackra pojken :)

Onsadag var halvdag. Vi slutade tolv. Jag, Hanski o Hevsi åkte hem till Hannah, lämnade hennes, åkte till Hornsgatan o kollade stenar. Vi hittade tyvärr inga så vi promenerade till Gamla Stan o mötte upp två andra kollegor som satt o väntade på oss. Vi tog ett glas vin o väntade på att flyt skulle öppna klockan 3. När klockan slog tre så var vi snabba på att glida över gatan o slå oss ner i sofforna o beställde in rosé. Vilken mysigt dag vi hade i solen. Satt där ett tag o sen var edt dags att dra sig vidare. Vi gick o köpte lite mat, gick förbi systemet o satte oss sen i Vita Bergsparken o hade en liten picnic. Dom flesta av oss droppade av på vägen men vi var två kvar o vi hade hur mysigt o trevligt som helst. Detta måste vi göra flera gånger tycker jag.

Igår var vi lediga o då var det strålande sol, så vi tog en promenad upp till Högdalen; jag, V o M. Handlade lite fika o gick till Bandängens park. Den är jättebra för familjer tycker jag. Det finns djur, lekpark o gräsmatta att sitta på. Perfekt för barn! Sen promenerade vi hem igen.

Fredag idag, det är står jobb på schemat sen ska jag hämta M på dagis. Vi ska nog gå o leka lite innan vi kommer hem. Det är så fint väder så man måste verkligen passa på. Sen ska jag pussa på han hela kvällen tills han somnar. Han kommer inte att uppskatta det, hehehe.

Alla får ha en underbar dag så ska jag vara bättre på att uppdatera i fortsättningen (Hoppas jag)

2 visdomsord idag:



Laughing cleans the teeth.


When you trust your love, you will be lovable.

Gillar verkligen visdomsord. Hoppas att ni oxå gör det!


RSS 2.0