GRATTIS SIS!!!


IDAG FYLLER MIN KÄRA SYSTER ÅR! VILL BARA SÄGA GRATTIS TILL DIG OCH HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR DAG!!!
Vi får ses o firas när du kommer hem!
Love U Toooooooooooooooooooooo







Nu är det bara 16 veckor kvar =)

Idag drog jag tidigt hem till Hawzin o Ashin. Väntade på att dom skulle göra sig i ordning o sen drog vi till Sätrabadet. Det är så mysigt där. Vi hade jättemysigt, det är det alltid när vi träffas tycker jag. Sen kom Valle efter en "lååång" promenad. Han var helt slut när han kom. Haha. Vi drog oss snabbt till strandkanten för ett bad men det var svinkallt! Kändes som mina ben skulle spricka, men jag som älskar att bada var bara tvungen att tvinga mej i vattnet. Efter lite pest o pina så doppade vi oss. Blev nästan skönt tillslut. Sen drog vi int till stan för att träffa Valles mamma o syster för att säga hej då till lillsyrran. Hon sitter på ett plan på väg till ungern nu. Sen drog vi hem. Varit en skön o mysig. Tack för en härlig dag Hawz o Ash!!! Får vi göra om snart igen...

                                    Veckans bebismage                









Måste sova.....

Det är inge bra att jag har fått låna syrrans data och internet. Tiden bara rinner iväg o nu är klockan helt plätsligt tio i tolv. Jag som ville lägga mig o sova tidigt idag men nej så blir det inte. Ska upp tidsigt imorn och åka och bada. Vi ska till Sätrabadet och Hawzin ska komma till oss med. Ska bli roligt. Hoppas hennes förkylning har släppt. Vem går o blir förkyld när solen kommer? Krya på dig i natt Hawz.. Sov gott alla!

Världens finaste Nahla!

Kan man hitta en sötare flicka än detta? Hon älskar att bli fotograferad och skrattar varje gång hennes underbara mamma Hero o pappa Gabor tar fram kameran.

 
                                      Riktig Ögonsten!!!


                                Mamma Hero o Nahla <3


                                             Prinsessan!

Dedikerat till Viktoria!=)

Min kära vän Viktoria har tjatat om att få se bilder på min mage så nu tänkte jag lägga upp hur den ser ut för en vecka sedan. Jag och Valle tar kort på den varje torsdag för att se hur mycket lillen växer vecka för vecka. Och det är kul och se eftersom man inte märker skillnaden själv.






                        


Heja Sverige!!!

Det står 3-1 till Sverige just nu. Sveriges U-21 lag är grymma! Dom om någon borde få åka till VM..

Hittade bild på den underbara filt jag köpte till lilla bebisen, vill så gärna ha en själv, i min egen storlek så klart=)


                                 Ser man inte hur skön den är?

Äntligen är solen tillbaka som man har längtat!!!


Kom hem för ett tag sen har varit ute hela dagen, försökte plugga i Berzeeli Park men det gick inge bra solen övertalade mig till att inte plugga och så kände Karro med. Zappade jag igenom kanalerna och såg att Paris Hiltons my new BFF är på, det måste vara det mest patetiska program som går på tv just nu. Hon är så pinsam och dom som ställer upp i programet är lika pinsamma dom. Tur att det är slut nu.
Imorn ska är Valle ledig så då ska vi åka och bada, ska bli så underbart skönt. Har bara badat EN gång i sommar och det känns inget vidare, det har ju inte varit väder för det men ändå.

Måste fråga om det är fel av mig att följa med mina vänner ut på krogen bara för att jag är gravid? Jag varken röker eller dricker eller beter mig som en ogravid kvinna. Satt på East förra veckan och firade Karro för att hon fyllde år. Många stirrade och vände sig om och 2 tjejer satt och viskade och glodde. Tycker själv inte jag gör nåt "fel". Jag är ju fortfarande människa!!!


                   Valle ser riktigt trött ut efter en lång dags jobb...


                                         Födelsedagsbarnet är glad!

Blev förresten väckt på ett underbart sätt igår. Klockan var kvart över 8 på morgonen och min telefon ringer. Det står Nettis, jag svarar och ingen är i telefonen men fattar snabbt att det är min lilla guldklimp Liam som har tagit hennes telefon, kommit in på telefonboken ch tryckt fram mitt nummer och ringt upp. Killen är inte ens 1år gammal. Han måste verkligen tycka om mig=) Sen gick jag och log resten av dagen när jag tänkte på honom, hihi.






                                                 MIN GULDKLIMP!!

Nee nu måste jag fortsätta kolla på matchen Serbien- Sverige och det står 0-2 till Sverige =)

Mys kväll med mamma o pappa

Sitter hemma hos mamma o pappa o myser, ska precis äta jordgubbar med socker o vanillin socker på. Mmmmm  va gott.
Pappa har grillat ikväll: det blev fläskfilé med potatissallad o hot bea. Så saftigt o gott.
Sen klippte jag dom båda så dom blir lite sommar fina i håret.
Nu är det sommarkrysset på tv, Carolina Gynning o Carina Berg är program ledare ikväll dom är både snygga o roliga.

Valle behöver inte jobba till 5 i natt, skönt för honom ycker jag. Så han kommer o hämtar mig om någon timme. Så fint väder ikväll så vi kanske hittar på något mys sa han.

Imorn ska jag träffas med Hawzin. Vi ska enbart prata om mig mig mig mig mig mig. Eller just de, vi skulle ju prata om oss oss oss=) Hon ska följa med mig till Ikea. Jag ska skriva upp allt som vi behöver köpa så man vet hur stor budgeten ska bli. Sen hoppas vi att Ashin följer med. Vi har LOVAT att vara snälla mot henne, men det kommer nog bli svårt, hihihihiii..

Nee nu ska jag äta jordgubbarna. Mamma o pappa tog en promenad ner till centrum o köpte godis o hyr en film. Jag rekommenderade dom en skitbra film som alla måste se. TAKEN!!! Årets film tycker jag..

Aja, vi ses snart igen Take care..
puuuuuss

Midsommar helg


Det var verklligen länge sen jag skrev nåt i bloggen. Jag har varken haft tid eller orken att göra det heller.
Sitter just nu o pluggar lite. V ska iväg o jobba om 20 min o jag ska hem till mamma o pappa. Pappa är i hemma o hälsa på. Han har tagit över ett hotell för ett tag sedan så han har inte mycket tid till övers. Han jobbar som en galning så det är skönt att han kommer hem o får ta det lite lugnt i helgen.

Igår vad det midsommar. Vi hade inget planerat men vi åkte hem till V:s mamma o syster o käka lite midsommar lunch, sen bar det av till Segeltorp för lite midsommar firande med lekar etc. Det var riktigt kul där ute. Sen skulle vi åka o lämna bilen hemma så att vi slapp tänka på den på kvällen mendet blev så sent så vi stannade hemma o firade med våra grannar på gården istället. Det var trevligt men inte lika trevligt att vara nykter o få lyssna på tjatter om min mage o graviditet hela kvällen. Kul i början men inte hela natten.......

Va på Max(imilian) o käka lite lunch, hela Sverige är ju stängt men Max kan man alltid lita på. Där finns det ööst ööst öööst=)

Verkar som solen är starkare än molnen idag, hoppas den har en ordentlig power o får iväg det dåliga vädret för JAG ORKAR INTE MER!!! Men enligt tidningarna så ska det bli varmt i veckan, hoppas hoppas hoppas!!!

Nu är det inte så långt kvar på min graviditet, jiippiii. Önskar att lillen kommer imorn men får vänta 3månader till. Nu börjar tiden verkligen rulla i väg o jag bara längtar mer o mer för varje dag som går. Jag o mamma var o bestöllde barnvagn förra helgen. Det blir en svart/grå BugABoo vagn. Det var en sån vagn jag ville ha från början men det kostar massor. Som tur är så har jag världens snällaste föräldrar som alltid finns där o hjälper till o som vill vara med o betala mer än halva vagnen så att vi kan få en riktig vagn att lägg lilla Maxi i. Plus att jag fick vörldens underbaraste filt som han kan ligga o mysa med av mamma i present. Den är krämvit med röd/svarta kanter. Kan inte bli bättre. Kan inte bli finare.
Tack mamma än en gång för filten!!=)

Nu måste jag återgå till pluggandet, måste åka strax med..

Ha en fortsatt trevlig midsommar..

Vagnen som vi har beställt!

RSS 2.0