Lunch

Nu har jag käkat lite, gott var det :) Pesto med pinjenötter! Mätt o belåten sitter jag framför datan o njuter av en kaffe innan det är dags att börja jobba igen. Ringer på ordentligt idag men nu verkar det lugnat ner sig, skööönt=) Men jag slutar ju snart o då ska jag som sagt lämna tillbaka klänningen o sen blir det nog en liten promenad i solen. Efter det ska jag få träffa lilla älskling o stora älsking som har varit på dagis idag.

Ny vecka

Äntligen tillbaka på jobbet igen, känns väldigt skönt! Så nu är det ny vecka, nya tag. Idah börjar Maximilian på dagis. Valle tar inskolningen o det känns bra faktiskt. Han har nog jätteroligt och får leka med massa barn. Han hade tydligen redan slagit ett barn:( men det blir mog bättre. Det är ju deras sätt att prata. Vilket härligt väder det är idag. SOL SOL SOL!!! Man blir så sprall i hela kroppen! Ska ner på stan sen efter jobbet och lämna tillbaka en klänning jag köpte i hlgen. Vad trodde jag egentligen? Ha en taight klänning? Ser ut som en freaking valross!! Nee, tillbaks till affären med dig! Nu ska jag jobba lite!

...

Fan Frankrike vann. Men men nästa år är det Sveriges tur, det lovar jag:) nu ska det badas!

Handbollsfinal

Sitter o käkar min hemmagjorda pastapesto o kollar på handbollfinalen! Så jä••a spännande o jag hejar på Danmark! Kom igen nu Danmark!!!

Bakar

Nu är Polly-kakan i ugnen:) hoppas den smakar! Blev väldigt mycket Polly i, men kan det bli för mycket? Jag tror inte det.

Slappar söndag

Vilket härligt väder idag! Men själv är man bara hemma idag o röjer här hemma. Fast just nu har jag legat på soffan lite o kollat lite tv men nu ska jag upp o fixa ordning lunch till oss Valle håller på o lägger Maximilian som helst vill vara uppe med oss. Han är lite sjunks än o lite jobbigt att andas. Vet inte om det är astman som spökar. Sen ska det bakas:) mmmm mmmm mmm vad sugen jag ÄR!!! Polly-kaka blir det. Bakade det till Maximilians 1-års kalas o den var riktigt god. Vi får se om den blir lika god som sist!:)

...

Filmen skulle ha varit sååååå mycket bättre om det inte hade varit för alla sååå överdrivna scener. Men för att vara en film med Angelina Jolie (som jag inte ALLS tycker om) så var det helt ok. Nu kollar vi på en fiende ibland oss. Snygga Pitten är med:)

...

Maximilian har somnat så nu blir det mys:) Det blir Salt att kolla på o Ben&Jerry's o lite chips. Godiset är slut. Någon i detta hus har ätit upp det o det är INTE jag! Vi vet alla vem den skyldiga är. Puss

Hemma o mys:)

Nu är vi hemma igen efter en lång dag med lite shopping. Blev inte mycket shopping utan mest fnitter. Vi var först i liljeholmen o kollade men där hittade vi inget. Sen tog vi bilen till Nacka i käka först på burger king i sen gick vi runt. Det blev 2 klänningar o en t-shirt. Har precis käkat; gjorde pasta pesto o lite olika antipasto. Skit gott blev det så nu är man mätt o belåten:) Ska bada Maximilian nu efter att han har fått äta på egen hand haha. Han är så sjukt söt min lilla älskling!!! Sen ska han sova o det blir nog det för mig med. Är så trött efter dagens bravader. Ha en skön kväll! Ciao!

Framme

Nu är jag framme i liljeholmen. Väntar på Natta så jag kan lägga in jackan i bilen o vi kan börja leka. Sen bör det nog av mot Nacka. Hungrig är jag me, kanske kan få med henne att börja äta på subway o sen äta lunch lite senare hehe. Älskar att äta!!! Hellre äta än shoppa. Eller om man kunde få göra båda sakerna. Samtidigt:) Nu kommer hon! Äntligen:)

Lördag!

Skönt med lördag. Vi myser hemma just nu medans vi väntar på Natta. Vaknade vi åtta imorse o gick upp o höll pappa sällskap innan han åkte iväg till Bosön för att hålla föredrag. Han är bäst min pappa, han kan allt! Min idol! Vi sitter o kollar på Sverige-Ryssland i bandyfinalen. Det står 1-1 just nu. HEJA SVERIGE! Maximilian får heja på båda lagen hehe. Nu är solen på gång. Hörs!

På spåret

Jag o farran kollar på "på spåret". Det var faktiskt ganska kul men inget jag tror att jag kommer att följa. Förstår inte varför man inte svarar på sin mobil? Är det så svårt? Har bara väntat sisådär 3 timmar men det är inget nytt, man är ju van vid det här laget..........

Jag vill jag vill jag vill

Jag vill blogga mer men det ät så lätt att glömma o det finns ingen tid att göra det. Sen när man bloggar från mobilen lägger jag inte upp bilder o det är ju bilderna som är roligast! TYP! Min kära pappa är i Sthlm o hälsar på. Det är inte dom är här men när mamma o pappa kommer är det underbart:) denna gång fick mamma stanna hemma men hon kommer med nästa gång i februari. Vi var nere på resturangen o käka en köttbit med pommes o bea. Det sitter aldrig fel. Maximilian var med oxå. Han charmade alla som vanligt:) Han börjar på dagis nästa vecka, var där o hälsade på idag o det kändes bra. Han kommer bog trivas bra där. Nu ska jag umgås med farran. Vi har köpt godis o ben&jerrys o lillskrutten han sover. Imorn blir det mys med finaste Nathalie. Vi ska shoppa, niiice:) Ha en riktigt bra fredag alla sköna!

RSS 2.0