Mar. 30, 2013

Skön dag med långpromenad från stan och hem med solen lysandes i ansiktet hela vägen hem. Fantastiskt! Köpte massa gott som ska ätas och hyrde även två filmer. Ikväll ska jag bara vara för imorn ska jag träffa en kär gammal vän. Som jag längtar! Igår blev det massa god öl på Oliver Twist på söder. För jävla gott med öl måste jag säga.


En trevlig kväll

Massor med god mat och öl ikväll. Här finns ca. 160 olika ölsorter(!!!) vilket paradis. Snart bär det hemåt då jag ska upp väldigt tidigt imorgon. Men kvällen är ung.


Shopping, ledig och sol

Åh, vad snabbt tiden går, den bara springer iväg. Det är påsk nu! Helt otroligt. snart vår! Jag hr bestämt mig för att stanna hemma i påsk så M får egentid med mormor och morfar. Jag känner att jag behöver vila efter senaste tidens stress och jobb. Igår efter jobbet tog jag en lite shoppingrunda på stan. Det var meningen att jag skulle köpa en skål och en fin låda men det blev inte så. En låda blev det i och för sig, från indiska som är till köket och lite kläder och smått hem. Nu är det bara timmar kvar till fem dagars ledighet och jag längtar. Ikväll blir det god mat och öl.

Snart påsk

Kort vecka, vilket är jätteskönt då den här helgen bara var jobb jobb jobb. Längtar tills jag får sova igen och gärna att min rygg ska bli bra. Satan vad ont den gör. Två dagar kvar till vila, blir nog Ystad för min del.


Min älskling!

Saknar M så mycket och vill bara att han ska komma hem igen. Idag blir det badminton, städning, tvätt och handla. Ny vecka nya möjligheter! Solen lyser och man gör det bästa av situationen


RSS 2.0