SMS-inlägg

img_6843 (MMS)


Grönt är skönt i Ystad

img_1338 (MMS)

Grönt är skönt i Ystad


Städar ute

img_2778 (MMS)

Städar ute


Rymmer från morfar:)

img_1712 (MMS)

Rymmer från morfar:)


Ligger i sängen o kollar på "dumpad". Har ...

img_8204 (MMS)

Ligger i sängen o kollar på "dumpad". Har sett den några gånger. Inte jättebra film men helt okej. Rolig film att se när det inte finns nåt annat. Kollar på den nu för jag väntar på att snabba cash börjar kl. 22 på Canal+. We like! O Joel Kinnaman är så het!! Idag har vi varit ute på promenad i solen. Vi fick först till morfars jobb sen gick vi tre hem till Tommy o Bettan för att säga hej. Efter det skulle pappa tillbaka till jobbet så jag gick o köpte lite lunch o gick till mormors jobb o åt lunch med henne. Vi satt ute i solen o det var så härligt o mysigt. Sen ringde pappa o sa att han var klar o att vi skulle åka o hämta kött o sen upp till familjen Olsson/Andersson. Där var det full fart att fixa mat till kvällen då det skulle komma 20 hungriga handbollskillar. IFK Ystad spelar match ikväll. Heja heja:) efter det åkte vi hem, duschade o mamma fixade mat till mig. Sen åkte mam o pap tillbaka. Jag o M stannade kvar hemma o myste. Han sover dock. O det gör jag nog oxå snart. Om grannen bara kan sluta sjunga o spela på sin gitarr.....


God morgon alla! Är en solig dag idag med,...

img_4736 (MMS)

God morgon alla! Är en solig dag idag med, härligt! Blåser lite ute men vad gör det? Jag o M har precis käkat frukost. Jag: två mackor med ost o salami med grönt vanilj te. M käka gröt, yoghurt o macka med vatten. Nu är vi mätta o belåtna. Ska göra oss i ordning o invänta morfar.


Hamburgarna är SJÄLVKLART hemmagjorda av M...

Hamburgarna är SJÄLVKLART hemmagjorda av Mamma!


Jag är så glad att äntligen få vara tillba...

img_4566 (MMS)

Jag är så glad att äntligen få vara tillbaka i Ystad. Har inte varit här sen i julas men känns som en evighet... Idag har vi mest tagit det lugnt. Eftersom vi gick upp så pass tidigt så blev det mycket vila. Planet ner gick jättebra. Pappa stod o väntade på oss när vi kom. Sen tog vi bilen hemåt. När vi kom hem var Två vänner till familjen hemma hos mam o pap. Dom hade kommit dan innan o hälsade på. Dom har en dotter som är född samma dag som mig, samma sjukhus o sedan har min mamma o hennes mamma legat i samma rum efter födseln. Det enda är att jag föddes 20 minuter innan henne. Det är så coolt. O att vi fortfarande har kontakt o umgås. Sen promenerade vi till mormors kontor lämnade lunch o sen hem igen för vila. Tre timmar sov lillskrutten. Sen tog vi ännu e promenad till willys för kvällens middag. Ikväll stod det grillade hamburgare på menyn o F•N vad gott det blev! Grillt is the shit! Nu har M däckat o vi andra kollar dum&dummare. Härligt avslut på denna dag. Bra start på denna mini-semester:)


Jag råkade sätta mig på M:s napp så den gi...

img_6073 (MMS)

Jag råkade sätta mig på M:s napp så den gick sönder. Han har även trollat bort sin mössa så vi fick låna mormors mössa. Lite stor men det funkade:)


Mammas älskling i mina gamla Ray-Ban som j...

img_1388 (MMS)

Mammas älskling i mina gamla Ray-Ban som jag hade när jag var liten:) bra att allt blir modernt igen.


Nu sitter jag o M på Arlanda o äter lite f...

img_0984 (MMS)

Nu sitter jag o M på Arlanda o äter lite frukost. Vi väntar på att får boarda om några minuter. Men planet går inte förrän 8.10 o jag går gärna på så sent som möjligt, då jag hatar att flyga! Men måste försöka föregå med gott exempel så att jag inte för öve min rädsla på M. Nyss så exploderade högtalarna så jag höll på att skita på mig. Bra start! Om mindre än två timmar är vi nere i soliga härliga Skåne. Åh vad jag har längtat! Men jag kommer längta efter min älskling hemma med:( saknar han redan. An följde oss till Arlanda express imorse. Så skönt att få lite sällskap o massa hjälp:) nu ska vi äta klart o sen gå på planet. Ses i en annan del av Sverige!


...

Förresten så somnade jag självklart dirket efter Desperate igår. Så jag missade Cougar Town. Men det är ju ändå Desperate som är det viktiga . Ikväll blir det mys med Greys gänget...

Mycket just nu....

Det är katastrofalt mycket på jobbet just nu. Inte en lugn stund. Tur att jag snart ska få gå hem o hämta min älskling! Vi ska packa o fixa i ordning inför imorn för då åker vi till mamma o pappa o får en lite mini semester. Ska bli så sköööönt! Tråkigt bara att V inte kan följa med för han måste vara hemma o jobba.

Trodde det skulle regna idag, hur glad är man inte då om man får sol! Helt underbart, hoppas denna sol o värme kan hålla i sig genom hela sommaren. Det skulle vara helt underbart. Men som sagt man vet ju aldrig, det kan ju vända väldigt snabbt...


God natt alla kära. Nu blir det desperate ...

img_9141 (MMS)

God natt alla kära. Nu blir det desperate o (förhoppningsvis) cougar town. Myyys!!


Sitter på tunnelbanan på väg till tandläka...

Sitter på tunnelbanan på väg till tandläkaren. Min skräck. Hej! Avskyr att gå dit. Obehagligt och plågsamt. Men det måste göras. Tyvärr! Lina underbart väder idag med. Härligt! Även fast man ska sitta inlåst på ett kontor. Men efter jobbet bär det av att hämta min prins som var jätte ledsen idag när jag lämna honom. Sen åker vi in till söder o träffar Isabel o lilla Molly, myyys!!


Ibland kan man försöka lägga sig på lite a...

img_4710 (MMS)

Ibland kan man försöka lägga sig på lite annorlunda ställen för att sova.


Fantastisk dag! Ligger i parken o solar. M...

img_5505 (MMS)

Fantastisk dag! Ligger i parken o solar. M ligger i vagnen o sover. V handlar för ikväll ska vi grilla:)


Ibland behöver man bara sitta ner, lyssna ...

img_0519 (MMS)

Ibland behöver man bara sitta ner, lyssna på konstig musik o hamna i trans. Det är precis det jag gjort nu. O det är helt underbart! Egentligen vill jag bara lägga mig i hörnet o sova. Lägga mig i fosterställning o bara lyssna. Man får inte det. Tv-spel o flipper. 1990-nånting. Vad gör livet värt att leva? Detta gör livet värt att leva!


Nahlas fina tårta

img_8762 (MMS)

Nahlas fina tårta


Någon som inte vill vänta...

img_7281 (MMS)

Någon som inte vill vänta...


Piggelin är gott gott

img_0491 (MMS)

Piggelin är gott gott


Precis hemkommen från Nahlas 2-års kalas. ...

img_1194 (MMS)

Precis hemkommen från Nahlas 2-års kalas. Sötisen har blivit så stor:) blev massa god mat, fika o tårta sen även mys i kvällssolen. N fick ett par sandaler, shorts, linne o en tunika utav oss. Maximilian åt så mycket mat, godis o sötsaker att han kommer drömma om det i natt. Nu ska vi se om Lill-prinsen vill sova.


Jag i solen:)

img_4686 (MMS)

Jag i solen:)


Jag är så glad! Vi har precis varit o boka...

img_4417 (MMS)

Jag är så glad! Vi har precis varit o bokat vår semester för i sommar:) det blir Alanya, Turkiet, en vecka. Nu sitter jag o njuter av en Ramlösa citron i solen med Stockholm som utsikt. Snart blir det barnkalas hos min lilla prinsessa Nahla. Hon fyllde två igår(!!) tiden går så fort. Det betyder om att exakt 6 månader så fyllt mitt hjärta två år. Igår promenerade vi runt hela Stockholm o ut på djurgårn för att gå till rosendals trädgård. Det är så vackert där ute o fridfullt. M gillade det som bara den:) sen promenerade vi tillbaka köpte hem lite middag o åkte hem. Riktigt mys blev det. När vi kom hem lagade vi mat. Blev lite påskmat ( V älskar jul-&påsk mat) sen myste vi. Kollade på en riktigt bra film som hette the Town. Glömde bort att andas ett ex antal gånger. Och det slutade med att jag som vanligt somnade på soffan. Nää nu ska jag umgås med min man.


Det är dags för fredagspåskmys nu! Vi har ...

img_8873 (MMS)

Det är dags för fredagspåskmys nu! Vi har hyrt the Town med Ben Affeck. Hoppas, hoppas den är bättre än den vi såg igår. För den sög! Nu myser jag o V <3


Jag o mina Älsklingar är i stan. M sover s...

img_4899 (MMS)

Jag o mina Älsklingar är i stan. M sover så jag o V passade på att käka lite lunch. Det blev Wok House. Gott som vanligt:) men nu ska vi ut i denna underbara sol! Ha alla en underbar dag o GLAD PÅSK på er alla!


Försöker hålla mig vaken tills min Älsklin...

img_6771 (MMS)

Försöker hålla mig vaken tills min Älskling kommer o hälsar på ikväll. Bara 25 minuter kvar. Har precis käkat middag. Blev färsk ugnsbakad lax med halloumi och vitlök/citron yoghurt m. quinoa. Sen hade jag även vitlök/citron yoghurten som sås. Smaskens kan jag verkligen säga!! Nu ska jag fortsätta kolla Glee o sen mys med dr Avery!


Min älskling o jag på väg hem från dagis:)

img_8085 (MMS)

Min älskling o jag på väg hem från dagis:)


Nu är vi på väg hem. Alla är lite trötts o...

img_2651 (MMS)

Nu är vi på väg hem. Alla är lite trötts o sover på tåget. Det var mycket jobb igår i strålande sol med skitbra framträdande! Vi har hunnit till Norrköping så snart är vi hemma, M är tydligen sjuk o har feber så han fick gå hem från dagis lika snabbt som han kom dit. Så inget jobb för mig idag, hem o vabba. Lite tråkigt men självklart gå min son före allt. V jobbar kväll så M o jag får mysa.


Sitter på tåget på väg ner till Kristianst...

Sitter på tåget på väg ner till Kristianstad! Det är dags för jobb o tv-inspelning o vi ska dela ut massa pengar. 17 grader o sol står även på schemat, ska bli så roligt! Mamma o pappa kommer kanske även förbi. Mellan Ystad-kristianstad så är det bara 8-9 mil. Men dom ska lämna sis på flygplatsen i Ängelholm så då är det lite längre men hoppas verkligen att dom kan komma. Saknar dom så! O även syrran men hon måste tillbaka till Sälen. Om ni har vägarna förbi stora torget i Kristianstad kom förbi! det bjuds på fika, korv o sol! Kan inte bli en bättre söndag!


Snacka om vår!!!

img_3788 (MMS)

Snacka om vår!!!


Vilken rolig kväll vi har haft! Massvis me...

Vilken rolig kväll vi har haft! Massvis med skratt o underbart sällskap! Vad jag har saknat<3 berättar mer imorn. Nu: SOVA! God natt...


Ikväll blir det fedtmys med dessa tjejer. ...

img_3009 (MMS)

Ikväll blir det fedtmys med dessa tjejer. Det var riktigt längesen vi hängde. Så det ska verkligen bli en favorit i repris:) vi har gjort mycket galet tillsammans. Men ikväll blir det mys! Står i liljehomen o väntar på jenkan just nu sen åker vi hem till Natta. Puss på er


Så fedt hur stressad man kan va ibland. Sp...

img_7502 (MMS)

Så fedt hur stressad man kan va ibland. Speciellt när man använder svart ögonskugga som rouge. Kommer se ut som jag fått stryk. Hur lyckas man?


Underbar utsikt från kontoret!

img_2515 (MMS)

Underbar utsikt från kontoret!


Fikarast på jobbet! Fyller på intaget med ...

img_7392 (MMS)

Fikarast på jobbet! Fyller på intaget med lite latte!


Är så trött o magen svider. Har verkligen ...

Är så trött o magen svider. Har verkligen så ont i magen, krampar, svider o är konstant svullen. Det tar död på mig! Nu ska jag försöka lägga lillmonstret som är super trött men ska självklart strejka när det gäller att sova. Men det fixar jag lätt! Dagen var helt underbar idag så det fick bli en liten promis från pendeln hem. Kände att jag behövde luft o rensa tankarna. Större delen av vägen gick jag o sjöng på "min kära lill ponny" som sjungs flitigt på kontoret. Myyys:)


Älskar mitt jobb och jag älskar mina kolle...

Älskar mitt jobb och jag älskar mina kollegor!! Vi har det verkligen bra tillsammans:)


Asså jag kan inte med några som helst ord ...

img_0648 (MMS)

Asså jag kan inte med några som helst ord förklara hur kär jag är i denna man. Varje gång jag ser han smälter jag. Varje gång han pratar smälter jag. Varje gång nån pratar om honom smälter jag. I'M IN LOVE!! Han är underbar! O ni som missat honom så har ni missat nåt! Onsdagar kl 21.00 på kanal5.


Alltid stress o katastrof när jag åker på ...

Alltid stress o katastrof när jag åker på morgonen. Tunnelbanan går ju inte pga att det är ombyggnad på hela hagsätra linjen. Då går det ersättningsbussar som är överfulla konstant o kö i kilometer. Så jag brukar ta bussen tillbaka till Älvsjö för att sedan ta pendeln. Smidigt o bra. TILLS dom fick för sig att bygga om vägen o ta bor rondellen i älvsjö. Så nu är det ett körfält som alla ska fram o tillbaka i. Bussresan brukar ta 10 minuter men tog idag 25 minuter. Konstigt att jag går runt med en klump i magen o ständig huvudvärk av detta. Snart framme. Ha alla en underbar går o regnig dag


Ligger i sängen bredvid min hjälte. Han so...

img_1566 (MMS)

Ligger i sängen bredvid min hjälte. Han sover sött. Men han har världens hosta:( stackarn! Men han lyckas sova ändå. Hoppas han får sova ordentligt i natt. Själv ligger jag o väntar på desperate housewifes o under tiden kollar jag på plastikturisterna. Katastrof säger jag bara! Vem vill ställa upp i ett sånt här program? Jag som tyckte att Big Brother var hemskt. Men det är ju meningen. Det här? En ung tjej som ska operera brösten o även sina  blygläppar(?!) Fine, självklart ska man operera sig om man vill men varför i tv?? O en sån pass intim operation. Som sagt alla får göra som man vill, men vill man verkligen göra det i TV?


Promenerade till pendeln imorse då V lämna...

Promenerade till pendeln imorse då V lämnade M på dagis. Det är inte så långt men väldigt skönt att få lite friskluft innan man sitter instängd på kontoret hela dagen. Det var väldigt lugnt på jobbet idag men. Nästan lite kusligt men då hinner man med allt annat som man behöver fixa. Bokade resa idag med till Turkiet med min Älskling:) ska bli så mysigt o jag längtar verkligen!! Vi behöver det! Nu är jag på väg hem. Ska hämta hjälten på dagis först o sen hem fixa mat o städa. Det ät som vanligt. O ikväll är det desperate. Hoppas jag orkar hålla mig vaken. Brukar vara dålig på det:)


Vill göra om min blogg. Vill ha en egen my...

img_6512 (MMS)

Vill göra om min blogg. Vill ha en egen mycket finare blogg någon som vet hur man gör o vart? Enkelt o snabbt o självklart ska det bli snyggt!


Mmm vad goda dom blev:) sallad o turkisk y...

img_6355 (MMS)

Mmm vad goda dom blev:) sallad o turkisk yoghurt till. Min älskling kan oxå!


Denna dag som jag trodde skulle bli världe...

Denna dag som jag trodde skulle bli världens stressigaste dag med magont blev till slut en lugn o skön dag utan magont. Efter jobbet åkte jag hem o slängde in 3 maskiner tvätt. Upp o städa o diska undan innan V kommer med M från dagis. Sen ner igen, 3 maskiner till o sen upp o fortsätta med städningen. Sen efter att Natta skrämt upp mig så fick V ta över tvätten. Då passade jag på att dammsuga. De var dammsugare i ena handen o en bebis på den andra:) V har gjorde egna piroger som var super goda o sallad till det. Mmm:) nu är allt fixat så det är dags för lillskrutten att sova. Krypa ner o mysa. Ha alla en fortsatt trevlig kväll!!


Vem mår inte bra av detta?? :)

img_0656 (MMS)

Vem mår inte bra av detta?? :)


Jäkla Natta som ringer o skrämmer skiten u...

Jäkla Natta som ringer o skrämmer skiten ur mig när jag är i tvättstugan. Jag som redan är instabil! Hon ringde o berättade om Tyra som bloggar (tyras.se) om att hon har satt upp ett kort på henne o hennes systrar på väggen. O bilden på henne är på en annan person. Istället för Tyra som är mörkhårig är det en blond kvinna istället. GÃ¥ in o kolla! SÃ¥ j•••a läskigt! SÃ¥ nu vägrar jag gÃ¥ ner i tvättstugan o skickade därför min älskade man dit. Han har inte kommit upp än.... Jag klarar inte mer. Så vad ni än gör, snälla berätta inte fler av dessa historier. Har nog med problem redan:(


Gungar:)

img_3861 (MMS)

Gungar:)


Leker

img_3480 (MMS)

Leker


Blir jagad av Tant Natta:)

img_8131 (MMS)

Blir jagad av Tant Natta:)


SMS-inlägg

img_7799 (MMS)


En glad skrutt:)

img_4800 (MMS)

En glad skrutt:)


Vilken härlig dag vi har haft idag<3 förut...

Vilken härlig dag vi har haft idag<3 förutom sjukhus vistelsen, men det gick bra. Fotade skadorna o kolla så inget var galet. Efter sjukan åkte V till jobbat o jag följde med honom till gullmars för att säga hej då! Tog sedan tunnelbana o buss ut till Hellasgården o träffa tant Natta<3 var så mysigt o helt underbart väder. Maximilian vaknade när vi kom fram så fick han först lunch o sen sprang han runt o var helt överlycklig. Han älskat verkligen att vara ute o han älskar naturen. Sen tog vi bilen till Farsta för att hälsa på min kära vän Hero, Gabor o älskade Nahla i deras nyinköpta radhus. Det var jättefint o vi kommer nog få många fina stunder även i detta hem:) längtar till sommaren när vi kan sitta på deras uteplats o bara vara! Dom har hittat rätt o är så glada för dom:) vem vet, vi kanske blir grannar. Vi fick ju en lägenhet lite längre bort som vi tackad nej till men ska på ännu en visning på en annan lägenhet i veckan. Vi får se! Sen drog vi hemåt igen. Vi var alla helt slut. Lagade lite mat (blev rester från igår), myste lite o sen var det dags för hjälten att sova så då åkte Natta hem o jag o M gick o la oss. Det tog 2 minuter innan han somna så nu ligger jag bredvid o kollar TV. Ska oxå sova snart. Hoppas V kommer snart. Han har ju inte slutat än:( Tack Natta för en underbar dag!


Sitter på SÖS nu o väntar. Det ligger en m...

img_6384 (MMS)

Sitter på SÖS nu o väntar. Det ligger en man bredvid mig som ska på alkohol avvänjning. Han ligger o sover o pratar i sömnen. Mysig kille! Han kom in med snor hängandes ner på magen. Nu gick han. Vi lär väl få sitta här ett tag. Vill ut i solen. Vi ska möta upp tant Natta sen när Vi är klara här o V åker till jobbet.


God morgon!! Vilket fint väder vi har! Und...

God morgon!! Vilket fint väder vi har! Underbart:) men det blåser fortfarande massa. Men så länge det är sol så klagar jag INTE!! M sitter o äter gröt till frukost o jag fixar o donar. V sover fortfarande. Han ska jobba senare idag o även till läkaren för foto o undersökning. Det har kommit en liten bebis tidigt i morse. En liten Laura kom till världen o det var min kollega o fru som kämpat hela dag o natt igår. Ett stort grattis till er!! Nu blir det frulle o sen ut i det vackra. Vill helst till Ikea me vi får se.


En liten bild på prinsen:)

img_6353 (MMS)

En liten bild på prinsen:)


Blev pasta pesto med antipasto, tomat mozz...

img_9503 (MMS)

Blev pasta pesto med antipasto, tomat mozzarella. Det var uppskattat av alla, som vanligt:)


Länge sen jag blogga. Jag har inte mått så...

img_2295 (MMS)

Länge sen jag blogga. Jag har inte mått så bra den senaste veckan. Har känt mig väldigt instabil o haft obehagliga känslor i hela kroppen. Det har verkligen tagit kraften ur mig. Inte kunnat sova, tankarna har varit på helt fel ställen o dom har varit alldeles för många. Men det går upp o ner men just nu är det ganska okej. Så jag nöjer mig med det just nu... M & V får vara hemma o mysa idag. Dom har inte träffats på hela veckan eftersom V jobbat kväll. Så då passar jag på att åka o träffa finaste Natta farsta:) igår hade jag o Hannah myskväll:) jättemys med mat, chips, godis, läsk o film. Sen så gick vi o la oss för att kolla på SATC med däckade efter några minuter vi var helt slut. Två tanter som brukar somna vid 8-9 på kvällen. Alldeles för sent fö oss att vara vakna till tolv nästan. Nää nu ska vi umgås. Här är en bild på Maximilian när vi gick från dagis i veckan. Mammas hjälte<3


Blev goood mat med mamma o Bettan ikväll. ...

img_5223 (MMS)

Blev goood mat med mamma o Bettan ikväll.  Mmm mmm mmm!!! O gott vin får Vi inte glömma. Sitter nu i gamla stan med steffi. Natta drog hem, av andra omständigheter;) vi hat druckit vin o rosé. Kan säga att det smaka Riktigt Gott!!! Ska man gå hem eller dra vidare? That is de fråga?


Ja det blev inte som vi tänkt oss idag. Vi...

Ja det blev inte som vi tänkt oss idag. Vi fick åka till akuten o hälsa på farbror doktorn. M fick hög feber igen:( M var lite röd i öronen o fick hostmedicin. Doktorn sa att det var ett virus. Nähä?! Det kunde jag inte lista ut själv. Ibland fattar jag inte att vissa kan bli doktorer. Nu är V o M på väg hem o ska mysa o jag ska möta mamma o Bettan för en myskväll på stan<3 mat står på schemat! Hoppas alla få en underbar kväll. Det ska jag ha:)


Morgonkaffe har guld i mun

img_7840 (MMS)

Morgonkaffe har guld i mun


God morgon alla!! Håller på o gör mig i or...

God morgon alla!! Håller på o gör mig i ordning. Vad ska vi hitta på? Have no idea!! M vaknade vid sju imorse o var skittrött o somnade om för en timme sen. Passade då på att damma klart o svabba golven o skura toan. Sköööönt! Är väldigt svårt att göra det när han är vaken eftersom han är väldigt nyfiken o vill gärna vara med:) men nu är det checkat! Kansk man ska ta o äta frukost o hinna med en kaffe innan man drar ut. Vädret är inte det roligaste men det gör inget. V jobbar hela dagen idag med, bläää för ensamma lördagar. Mamma o Bettan är ju i stan så får se om jag tar mig till mässan o hälsar på dom<3


Nu är det dags. M har verkligen VÄGRAT att...

img_1081 (MMS)

Nu är det dags. M har verkligen VÄGRAT att sova ikväll. Så nu ska vi göra ett sista försök o lägga oss tillsammans. V är på väg hem oxå. Han har jobbat kväll idag. Känns skönt att han är hemma när man ska sova haft såna obehagliga känslor i kroppen nu i två dagar. Sov gott alla!!


M har inte längre hög feber, vilket är hur...

img_1845 (MMS)

M har inte längre hög feber, vilket är hur skönt som helst:) han är jättepigg o glad idag så det är väldigt skönt plus att han verkar vilja äta bättre nu. Men natten har varit katastrof. M har skrikit hela natten o inte alls velat sova. Har varit jätte pappig med. Hoppas han får sova ordentligt i natt för allas skull. I helgen blir det nog lungt. Mamma o Bettan kommer till Sthlm. Dom ska vara på mässan o instruera om amega staven så vi kanske åker dit. Sen frågade mamma o vi kunde ut o äta på lördag kväll. Mat tackar jag söder nej till så visst:) vart vi ska vet jag inte än. Nu ska det lunchas. Blev kassler, pasta i ost o tomatsås med pizzaost på o sen in i ugn. Smaskens:) ost ost ost


RSS 2.0