Nu är vi på väg:)

Nu är vi på väg in mot stan för att ta tåget ut till arlanda. Nu är det bara 3 timmar kvar tills planet lyfter i det pirrar ordentligt i magen, tiihiii.

Helt slut

Sitter hemma i soffan nu o e helt slut. Väntar på att Natta ska komma. Maximilian är oxå helt slut men han får sova när Natta kommer så dom hinner säga hej då till varandra. Idag efter ÖF så åkte vi till Farsta centrum o träffade Heros mamma, vi gick runt lite o sen åkte vi hem. Eftersom vi missade sångsamlingen igår så får vi försöka komma ännu tidigare imorn så vi inte missar det roliga. Barnen tycker det är så roligt på ÖF o speciellt på sångsamlingen:) nu ska jag fixa sista med maten, idag blir det pasta carbonara a'la Emilie:)

Tisdag

Idag blir jag väckt av min mamma kl. 8.00. Urvaken drar jag mig upp för att se om Maximilian är vaken, men han sover som en stock. Med rumpan högt upp i vädret. Han är så söt:) jag går upp o gör mig iordning, tvättar mig, klär på mig o sminkar mig. Sen börjar jag packa fram lite till resan på torsdag. Känner mig så stressad inför resan men det gör jag alltid. Denna gång har jag bestämt mig för att resa "lätt" o hoppas på att man hittar något fint istället:). När allt det är klart går jag in till oss igen o då har mitt hjärta vaknat. Han är lika pigg i glad som alltid på morgonen. Så vi går upp o leker lite sen fixar jag gröt till honom o nu är vi snart redo att gå ut. Vi ska till ÖF med Hero o Nahla. Vad vi har längtat. Hela sommaren har det varit stängt o nu är det äntligen öppet igen! Men det betyder även bara en sak: sommaren är slut......

Hemma

Nu är vi hemma igen. Har varit på långpromenad med Miriam o Marouan. Han är såå söt. Vi gick från sjöstaden till skogskyrkogården o runt runt runt o sen tog jag bussen hem. Riktigt skönt promenix väder var det:) nu har maximilian fått sin kvällsgröt o nu springer han runt i gåstolen. Min älskling<3 imorn blir det nog ÖF med Hero o Nahla:)

Måndag...

Imorse hade vi läkartid på BVC, vi vägde maximilian o så fick han göra 10månaders test. Han väger 10,330gram o tester klarade han med ett MVG:) sen var vi tvugna att åka o vaccinera honom mot mässlingen,röda hund mm. Detta är enbart fr att vi ska åka till Ryssland på torsdag. Han kommer få ta om den här sprutan när han blir 18 månader. 350 jävla kronor kosta det för honom. Men men så länge han är frisk så får det kosta vad det kosta vill. Nu är vi hos tant Natta o hälsar på i butiken måste passa på att ses nu när vi inte kommer ses på läääänge.

Lördagkväll.....

Myser med Natta ikväll. Käkat god middag o nu dricker vi drinkar. Hon alkoholfritt, jag med alkohol. Gratis. Gott! Min lilla älskling får vara hemma med farmor o faster ikväll. Saknar han MASSOR!!!

Kan jag inte komma till Grand får Grand komma till mig

Har jobbat 3 dagar nu o ätit en bra frukost varje dag o en massa annat gott, då vill man ju fortsätta det även när man är ledig. Så imorse gick jag ner till affären köpte ägg, bacon, potatis, tomater, nybakat bröd, juice o nybryggt kaffe o gjorde en dunder frukost. Valle blev väldigt glad. O blir någon glad för något jag gjort så blir jag oxå glad:) ikväll har vi barnvakt, då ska jag träffa Natta<3 mys vi ska ha. Nu tänkte jag faktiskt dra till gymmet. I Walk the line......

Oj oj oj

Tjaaa nu har jag verkligen inte bloggat på år och dar. Jag som sa att när jag nu är mammaledig ska jag blogga en massa, men det har ju varit helt uteslutande för min del. Mitt liv som mamma är helt underbart! Jag är så stolt över min älskling. Han har blivit så stor, hela 10 månader snart:) tiden går så sjukt fort. Vill aldrig sluta vara mammaledig, får bli husfru eller bara föda en massa ungar så jag kan vara hemma o mys med dom:) Jag orkar inte sitta i rabbla upp allt som hänt senaste tiden för det har gått alldeles för lång tid men nu hoppas jag kunna skriva mer. Lovar inget men ska försöka:) hoppas alla får en bra dag.

RSS 2.0