En bra dag blev en väldigt mycket mindre bra dag...

Nu börjar den jättearga snickaren. Jag gillar honom. För att han är så arg. Jättearg. Och sen blir han snäll. Jättesnäll blir han då. Sen börjar han som äktenskapsrådgivare. Då brukar han bli så där arg igen. Efter det börjar Greys! Som jag längtat. Varje tisdagar och onsdagar sitter jag klistrad framför tvn. Igår desperate, idag Greys. M sover, ska packa hans väska nu för imorn ska han till sin pappa över helgen. Som han längtar!


Tisdag och jobb igen..

Sitter på jobbet och snörvlar lite. Borde kanse varit hemma idag med men jag blir alldeles för rastlös hemma. Klarar inte av att ligga hemma när man är halvfrisk. Man är förfrisk för att vara hemma men för sjuk för att vara på jobbet. 

Men det är tisdag idag, första arbetsdagen för veckan och snart helg igen. Så ser jag det!

Mätt och belåten! Köttet blev sjukt gott o...

img_7879 (MMS)

Mätt och belåten! Köttet blev sjukt gott och bara smälte i munnen. Kollar på Big Bang Theory och sen är det nog dags att sova så man orkar med morgondagen. Vet inte om det blir vab imorn eller inte. Får se hur Ms hosta är under natten.


Lammet står fortfarande i ugnen.  Tänkte g...

img_8884 (MMS)

Lammet står fortfarande i ugnen.  Tänkte grilla men det blåser alldeles för mycket. Så medan vi väntar på köttet så kollar jag och M på Alvin och gänget 2 som går på 4an. Han springer runt och sjunger: " Ekorre svans" som är hans nya favorit. Lugn och ro helt enkelt.


Ska laga lite mat tänkte jag. En linssoppa...

img_0169 (MMS)

Ska laga lite mat tänkte jag. En linssoppa och ört- vitlöksmarinerad lammstek i ugn med ugnsbakad potatis o sås. Kom förbi den som är hungrig 


Borta bra men hemma bäst?

Igår kom vi hem från Sälen. När vi satt på tåget sjuka och eländiga längtade jag bara hem. Men nu när man väl kommit hem och ligger här och ruttnar i soffan så längtar jag tillbaka. Till lugn och ro, friskluft och sol, till snö och skidor. Jag är ingen storstadsmänniska utan längtar till att flytta till ett mindre ställe. Gärna landet. Då kan jag till och med tänka mig att bo i hus. Men drömma kan man alltid. M älskade att vara i fjällen. Han åkte skoter, skidor, hälsade på Valle och var på konsert. Han hade fullt upp hela helgen. Grymt duktig var han på skidor också. Det var som att han var född till skidåkare. Längtar redan till nästa vinter då vi kam åka igen.

Nu ska jag dö lite och hoppas på att tillfriskna. Vill ju ut i det fina vädret men det får väl vänta....


RSS 2.0