Snorig o trött..

Jag har jobbat frukost passet idag så jag e så trött så trött. Missade bussen i morse för första gången någonsin. Det händer inte igen. När jag kom till jobbet ca 20min sent, ombytt o klar står Timpa me en kopp kaffe o en bulle till mej i brödrummet. Glad blir jag. Vi får för oss att skicka en videohälsning till vår kära vän Maria (som jobbade me oss förut, stack till France o VÄGRAR komma tillbaka till Grand, Svikare!) Mitt i vår hälsning blir vi påkomna i vår smitfika o står helt tysta i ca 10sek för vi vet inte va vi ska göra. Typiskt! Men men det får räcka för smitfika o vi går upp o käkar frukost istället. Guuud, vad jag har saknat Grand!
O ja lyckas ALDRIG bli av me denna förkylning. Snorar som ett litet barn. Känner mej hängig konstant hela tiden. Hostar som bara mormor kan göra. När ska detta elände ta slut? Men har hört att förkylningen brukar hålla i sej längre när man är gravid. Får väl bara bita ihop o stå ut helt enkelt,

Det va ett tag sen ja skrev, men har fortfarande ingen data hemma o har ingen ork heller att skriva just nu.
Sitter i skolan nu o fixar med mina bilder för Fotokursen. Fick ett MVG på A-kursen o vill ju inte göra sämre ifrån mej på B-kursen. Så vi får väl se hur det går.

Syrran o hennes sambo kommer förbi ikväll. Har inte träffat min syster på månader eftersom dom jobbar uppe i Sälen på vintern o hinner inte komma hem så mycket. Nu är dom i sthlm för Golf tävling så det ska bli jättekul att träffa henne igen. ´Jag har saknat henne. Tyvärr blir det bara en snabbis. Men snart träffar jag henne igen när hon ska sprina STOCKHOLM MARATHON! Tycker det är ascoolt att hon ska springa det. Hon är riktigt duktig=)

Nu är det bara en vecka kvar till vi ska på ultraljud, längtar sååååå mycket! Ska bli kul att få se den lilla för första gången.
Men längtar ännu mer till hösteeen.

Laga mat o sen däcka tidigt, upp imorn igen 04.20, MYYYS! Det är vad som står på schemat idag.
Kolla precis igenom min väska, JAG HAR INGEN NÄSSPRAY!!! Måste springa hem o ta den så att jag kan andas igen..

RSS 2.0