Min Idol

Jag har en idol. Min idol är min pappa. Han har alltid varit det och kommer alltid att vara det.


Mmmmm

Vi grillade i helgen. Engångsgrillar SUGER!! Det tar lång tid o man kan bara grilla lite i taget. Grillade i helgen. Engångs grillar är skit. Tar lång tid o man får grilla så lite i taget. Men gott blir det allafall=)
                                             Men gott belv det allafall=)

Snart 1:a Maj

Vad snabbt tiden går... Känns som det var i går det var en massa snö o julafton. Men nu är det redan 1:a Maj o om en månad är det 1:a Juni o om 2månader är det 1:a Juli. Ja ni förstår nog. Men lika snabbt som våren o sommaren kommer, lika snabbt kommer hösten o vintern. Det är första gången någonsin som ja längtar tills det blir höst. Jag vill ha höst nu nu nu. Helst Oktober. För då kommer vår älskade lilla bebis. Vi vet inte om det blir en flicka eller pojke än, vårt första ultraljud har vi den 15:e maj (snart=)) Men vi har inte bestämt oss än om vi ska kolla upp könet eller inte. Kan va ganska skönt att veta för då kan man förbereda sej lite me kläder o sånt. Men det blir ändå en sjukt rolig överraskning om man håller det hemligt. Vad tycker ni jag ska göra?!

Har legat sjuk i en vecka nu o e så trött på de. Hero har fått sin lilla Nahla till världen o jag vill ju inget annat än att få komma o hälsa på dom. Jag har köpt presenter som jag började handla redan för 2månader sen. Men idag ska jag ta mej dit. Känns så konstigt att nu har hon blivit mamma. Hon va inte det för en vecka sedan.

Nää, nu ska ja ta mej ur denna håla. Skönt att det är en kort vecka, men jag skrev upp mej för att jobba frukost på lördag så jag börjar klockan 6. Ser inte framemot den tiden men ja ser framemot att få jobba på Grand igen. Då ska det fikas o skvallras i brödrummet=)



Cosbylainen (Yrrol)





Sjukt rolig film! Ett måste. Svensk filmhistoria skulle aldrig vart där den är idag utan denna film. Se den! 
                                                              RASTA MUTTAN ZIMMERLAINEN!!!

Freeedag=)

Äntligen fredag! Länge sen jag kände så. Är nere hos Natta i Sjöstaden o chillar, har ätit max o pratat skit. Natta tycker att jag ska köpa nya BH:ar. För den enda jag kan ha ser utsom en som jag hittat på gatan o folk trampat på. Måste skaffa mej en gravidBH säger hon, för det har gravida tydligen. Jaha, får ja inte ens ha normala BH:ar längre.. Mitt liv förändras för var dag som går. Men härligt är det ändå. Ska i väg o jobba snart o sen ikväll bär det av för mej, Hawgien o Ashin. Det blir myyys kväll.. eller? Hoppas det.. Behöver det..
Äntligen har värmen kommit tillbaka o solen lyser som en ska, men det finns ett stort moln på denna himmel o den sitter i min näsa. JAG ÄR FÖRKYLD!!! Äter alvedon o sprutar nässpray som en crazy lady för att jag inte ska känna av den o att det verkligen ska bryta ut.

Skulle förresten ta en soldusch idag, men skippar nog det. Har vitt linne o vit tröja på mej o vill helst inte se ut som en brun-utan-sol-fjortis. Väntar me de till next week.

Konstiga människor

Sitter o pratar me min underbara vän Timpojken på msn. Han o jag jobbade tillsammans på Grand hotel o vi smet alltid iväg o fika i brödrummet o snodde desserter från buffén. Det bästa vi visste förutom att fika va att prata massa skvaller o skit om folk. Det fanns en specifik person som vi älskar att prata om. Vi kan kalla henne Ceepe.
Timpa hade berättat om att han hade simmat med delfiner förut, ryktet spreds snabbt som det gör på Grand o vips kom det till Ceepe´s öron. Och eftersom hon alltid ska vara VÄRRE än alla o så börja hon sprida ut att hon hade minsann simmat med hajar. Men hur fan kan man simma med hajar? Man dör om man simmar med hajar, dom äter upp dej!!! Men det fattar inte hon. Hon svarade tillbaka att dom va snälla hajar.. För mig finns det inga snäll hajar, finns bara dumma hajar. Såna som vill äta upp dej. Och om jag får betämma får dom gärna äta upp dig!

Glad!

Jag älskar mitt liv just nu. Men bara just nu. Man vet aldrig när det kan vända. Men just nu älskar jag mitt liv!

Har träffat Hawgien & Ashin idag. Tyvärr blev det bara en kortis, tiden bara rann iväg o helt plötsligt va jag en halvtimme sen till skolan. Men det va de helt klart värt. Skulle ändå bara lämna tillbaka kameran o fixa me mina arbeten. Vi ska ses imorn på kvällen då ska vi ha mys kväll hoppas jag..
Vi åt på Sandy´s idag, mmm mm mm va goda deras mackor är!!! Speciellt tonfisk mackan. Men typiskt att ja fick en praktikant som skulle göra mina smörgås. Den ska göras me kärlek. Det gjorde inte hon =(
Locket på oljan va lös så hela flaskan rann över hela min macka, SÅNT HÄR HÄNDER BARA MEJ!!! Trodde hon skulle göra en ny men hon la bara på lite mer sallad!! Tillslut fick ja säga till att den inte gick att äta, det droppade olja från mackan o genom pappret runt mackan.

Ska på lägenhetsvisning ikväll.. en 3a på 84kvm. Vill egentligen inte flytta från vår lägenhet men vi måste ha större o det är lika bra att fixa de nu tycker vi..


Leifi Plomeros

 
Detta klipp är ett måste att se!!! Jag kan inte sluta garva när jag ser detta.. Den ger gamla sjuka minnen från förr. Snälla se denna, du kommer få många härliga skratt kan ja lova..

Hjälp!!


Jag vet att det fortfarande är tidigt, men kan någon hjälpa mig att komma på fina namn? Tjej eller killnamn spelar ingen roll HJÄLP MIG BARA!!!!!!!

Jag e sjuk=(

Trodde jag skulle få slippa de, men det gick inte att hejda. Ligger på Karros soffa nu och är sjuk! Hade verkligen hoppat över detta men kroppen ville annat. Ska iväg o jobba nu alldeles strax o ja längtar bara hem. Ska säga till älsklingen att han får tappa upp ett bad till mej tills ja kommer hem så ja kan få upp kroppsvärmen till en normal nivå.

Hero har inte hört av sej än. Hon ligger väl där o krystar för fullt. Hoppas allt går bra för henne, längtar bara tills lilla fjärilen kommer.

Imorn ska jag träffa Hawzin. Vi ska mobbas. Det brukar vi göra. Och vårt offer är ALLTID lilla Ashin. Det blir lika roligt varje gång. Får se hur långt vi drar det denna gång. Brukar gå ganska långt. >=() Längtar, det va länge sen vi sågs..

Nu ska ja dricka mitt te o sen dra till jobbet..
puss så länge..

?!

KARRO VART FA-AN ÄR DU?!?!?
Sitter ju här o väntar på dej, du sa att de skulle gå jätte fort juhe.. RASTA MUTTAN ZIMMERLAINEN!!!

Börjar bli sjuk=(

Fick nyss ett underbart samtal=) Min kära vän Hero ligger i värkar. Hennes vatten gick i natt så nu ligger hon på sjukhuset o ska föda. Jag blev så glad så ja nästan började gråta!!! Hon ringde mej o fick precis en värk i telefonen så jag fick prata me hennes man istället så dom skulle ringa mej när jag kunde komma dit.. Så nu sitter jag bara o längtar o längtar.. När ringer dom?!

Vaknade imorse av att jag hade sjukt ont i halsen o nu i öronen o  näsan=( vill inte bli sjuk nu, orkar inte bli sjuk nu. Däckade i soffan igår men ilande huvudvärk så Karro o Valle fick bädda om mej, så de kanske va en början på min sjukdom..

Solen verkar ha försvunnit nu för ett tag o kylan har änen gång tagit över. Igår när vi stod i Högdalen så började det att snöa. helt sjuk men också helt sant!! Arga o besvikna stod vi i kylan o väntade på bussen, ville bara hem o lägga mej i ett varmt bad. Men eftersom vi typ inte har något varm vatten så skippade ja de..

Ska till graven idag o hälsa på min älskade vän, det va ett tag sen jag va där så ja känner att det är dags. Det är alltid lika jobbigt att gå dit men går man inte dit får man dåligt samvete.
Saknar henne så otroligt mycket! Går inte en dag utan att jag inte tänker på denna underbara människa. Älskar dig!

Alla får ha en wonderbaum dag, om det går i detta risiga & grisiga väder..

Ciao

Kallt ute...

Det är sol ute, men svinkallt tycker jag. Det blåser kalla vindar och vårkänslan känns som den har åkt med i vindarna.. Jag saknar våren... Halsduk o vantar är på igen, men självklar så tappade ja mina vantar på tåget i morse.. bläää..
Grillade i helgen, var gudomligt gott.. Kött, tomat o paprika på grillen. Bakad potatis i ungen o tzatziki o ajvar o bröd o massa annat gott.. Va så sugen på att suga i mej en öl, men NEJ! Det går ju inte när man går i väntans tider. Får njuta av mat istället=) Vissa kan äta daim, andra inte. Vissa får dricka öl, andra inte.. Sen igår åkte vi till eriksdal o bada som fiskar i vattnet, eller rättare sagt som valar. Hade ju gratis biljetter sedan innan så vi slapp inträdet o då blir det ju alltid roligare.. Gratis är bäst!
Börjar nytt jobb idag, känns bra att kunna bidra lite me ekonomin i hemmet ( o inte bara CSN-bidraget), de behövs.. Kanske inte världens roligaste jobb men det är ett jobb och det är huvudsaken.
Nu ska ja nog dra vidare..

Ciaoella alla..

måste..

Har smitit i våg från lektionen för stt söka jobb...
Nån som har ett jobb att erbjuda till en glad positiv o älskar att jobba tjej?

Slut för idag..

Skolan är slut för idag, ganska skönt att den dragit igång igen så jävla tråkigt att bara ligga hemma hela dagarna.. Man får ångest helt enkelt. Känns allafall som man gör NÅNTING om dagarna.
Va o kolla på ännu en lägenhet idag, vet inte om man ska tacka ja eller nej än. Ska hem o måla upp för V hur den såg ut så får vi ta beslutet efter de..
Måste dra o lämna tillbaka filmen vi hyrde igår: Body of lies. Den va riktigt bra tycker jag, rekommenderas absolut.

Tillbaka i skolan

Nu är man tillbaka i skolan igen efter påsklovet. Lovet var väl inte så händelserikt men vädret över påskhelgen var underbart. Jag o V va ute på djurgården o solade o åt glass. Promenerade hela staden runt o bara mös av den härliga vår värmen. Sen hade vi tagit över mammas o pappas lägenhet eftersom dom var bortresta hela påsken så det va ju ännu skönare att få komma hemifrån lite. Så trött på vårat hem så jag dööör.. Nu ska jag in på lektion, dags att börja plugga igen..

Påsk

Sitter hemma hos mamma o pappa. Vi tänkte åka in mot stan när det är så fint väder. Jag vill gå på Aquaria eller skansen men får se hur det blir.
Glad påsk på er alla!
ses snart.. puss o kram

Kan inte få nog...

Jag  kan inte få nog att detta väder, det är så underbart att solen fortsätter att skina. Är hemma hos Hero, vi har suttit på balkongen och käkat frukost, sååå mysigt=)
Jag va o kolla på en lägenhet i morse men det blir för mycket jobb på den o inflyttning va om 2veckor. Den lägenheten vi tittade på igår va jättefin och hoppas att vi får den. Den va lagom stor men  ganska dyr.

Ska åka hemåt snart ska möta min älskling o  vi ska åka o handla lite.. skönt med fredag..
Imorn är det Heros babyshower, ska blir kul o se om  hon gillar presenten. Men först ska vi till farmor o fira hennes födelsedag. V ska träffa tjocka släkten för första gången, ska bli kul.

Nu ska vi fortsätta kolla på våra bästa år=) världens sämsta bästa serie hahaha
puss  o kram

Sjöstaden & MAX!

Sitter i Sjöstaden idag igen, Natta är nere o hjälper en kund medan vår MAX står & blir kallt=(. Så jävla typiskt att varje gång vi ska käka just max så kommer det en jävel som ska handla. Det har inte varit nån kund här på hela dagen men just nu kommer dom.
Har varit & handlat present till Hero. Hon ska ha babyshower på lördag & jag köpte en jättesöt sak. Hoppas verligen att hon blir glad, för det hade allafall jag blivit. Jag har lovat att försöka att inte handla så mycket rosa, eftersom jag älskar rosa, så jag har gjort mitt bästa. Vi får se på lördag om det är godkänt eller inte.

Hade ingen skola idag, vi får jobba hemifrån tyckte lärarna. Så mitt påsklov har redan börjat, men kommer ha massa att plugga i veckan o jag MÅSTE göra det nu oxå. Har massa att läsa till svenskan o bilder att ta till fotoklassen. Hoppas det blir lika fint väder nästa vecka som den här veckan varit. Då ska jag fortsätta med min långpromenader in till stan, det är så härligt att gå längs Skeppsbron o ner mot nybrokajen o runt runt i stan. UNDERBART! Stockholm är vackert, speciellt när solen lyser.
Ikväll ska vi & titta på lägenhet, ska bli roligt o se om det är något vi kan tänka oss=)

Nu ska jag ta o kasta ut Nattas kund, för JAG ÄR HUNGRIG!!
Puss o kram..

Hos Natta i Sjöstaden

Sitter nere hon Natta i Sjöstaden, hon har varit bortrest i 3veckor i härliga thailandet, men det känns som om hon har varit borta så sjukt mycket längre.. Saknat henne som fan.. Men nu e hon äntligen hemma o ja kunde inte slita mej så ja drog hit ner efter skolan. Ska hit imorn me o då ska vi käka på vårt favorit hak: MAX=) de e vår grej, varje gång ja kommer hit så käkar vi där, jobbigt bara om ja kommer hit ofta för då rullar man ju härifrån tillslut.. Då blir det ost ost ost i stora lass..
 Vilken underbar dag de har varit idag, sol sol sol! ja kan inte få nog av solen!! Satt i skolan idag o hade nationella i svenska skrivdel. Det gick bra men de e alltid så svårt att börja tycker ja, men så fort man får lite rytm i de så går de bra. Efter 4 sidor fick jag SKRIVkramp, inte SLIDkramp som Natta trodde. Men ja ville bara ut i vårsolen o få suga i sej varenda ljusstråle=)

Känner mej piggare o gladare just nu o de känns så bra. Trött på det här deprimerande o gråa jag:et som har varit den sista tiden. Försöker allafall göra det bästa av situationen nu.

Imorn ska ja & V o kolla på en lägenhet. De e en 2a på 54kvm. Trivs så bra där vi bor nu som är en 1a på 52kvm men vi får se hur de blir. Skulle va kul o få sin första riktiga lägenhet tillsammans. Sen på fredag ska vi titta på en annan lägenhet som oxå är en 2a men på 61kvm. Skönt med större nu i väntans tider.

Nu ska vi fortsätta snacka skvaller innan jag drar hem o butiken stängs..
puss o kram

RSS 2.0