Yoko! Jakamoko Toto!

Stekt bröd är bland det godaste jag vet! Man kan ha allt möjligt på. Den här gången hade vi socker och kanel. Annars kan man ha citron eller gräddfil, rödlök och rom. Mums!! Imorgon åker vi hem. Jag längtar faktiskt väldigt mycket! Mamma ska oxå med oss och på torsdag kommer pappa. Dom ska till Öregrund så som stannar bara till fredag. M åker kanske till sin pappa till helgen så då ska jag passa på att rensa hemma. Kasta kläder och skräp och storstädning står på schemat. Ut med det gamla och in med det nya.


What?

Så var detta Crazy party slut för denna gång! Det var några år sen jag var med sist men det är lika kul dom alltid! Vilket drag och fan vad kul vi haft det! Grym musik! Ville inte att denna kväll skulle ta slut! Aldrig nånsin!!


OS-invigningen

Vi ligger och kollar invigningen. M är oxå med. Det är hans första OS så jag tycker att han ska få se detta! Jag längtar mest till gymnastiken börjar. Ikväll var vi ute och käka. Jag, mamma,M, Tommy, Bettan, Julia och Andreas. Vi var och käka på ett ställe som heter La Cardinal. Trevligt sällskap och god mat. Blev ryggbiff på planka. Gott! Efter det blev det en promenad ner till marinan för en glass och gick runt hamnen och bara tog det lugnt i sommarkvällen. Just nu har jag ingen lust att åka hem. Jo jag vill det men ändå inte... God natt!!


Fredag

Dagarna går så fort nu när solen lyser. Det är redan fredag och jag har en vecka kvar innan jag ska tillbaka till jobbet. Känns sådär. Vi stannar är i Ystad till på onsdag då åker vi upp samtidigt som mamma. Jag och V kom till slut överens om att jag har honom hela semestern och sen när det är dags för inskolning på nya dagiset så får han ta det. Jag har varken ork eller lust att bråka så jag ger efter. Som vanligt. Nu ska jag fortsätta njuta. Ikväll ska vi ut och äta och imorgon blir det party. Crazy Party!


Gammal kärlek rostar aldrig?

Kan drömmar bli verklighet?


Kan någon göra mig glad??

Så arg just nu. Jag ringer V för att kolla med honom när han ska hämta M så jag vet för vilken dag jag ska boka biljett för oss att åka hem. Vad säger han? Jo, han har inte tid just nu. Han jobbar så mycket och han har aldrig sagt att "han ska ha honom en vecka som jag kan göra något med mina vänner, antingen resa eller vad som". Det har han aldrig sagt. Det här gällde bara honom och hans tjej. Att dom skulle få en vecka själva. Och han måste fråga henne hela tiden om ALLT! Sen när blev HON hans farsa?? När ska han börja ta ansvar för det han har varit med och skapat. M har sagt saker om sin pappa dom här veckorna att jag börjar bli orolig... Vi ser när jag kommer hem vad som händer... Så arg just nu, så arg!!

Värme

Det är utomlandskänsla ikväll. Vilken härlig värme! Jag, M och mamma ska äta sushi ikväll. Sen får vi se om vi tar oss ut till havet eller inte.


Stranden!

Ligger på stranden och solar. Vågorna hör man slå i bakgrunden. M sover så jag passar på att läsa en bok. Annika Östbergs "Ögonblick som förändrar livet". Den är bra. Spännande. När jag läser böcker läser jag endast självbiografier. Annars har jag svårt att komma in i böckerna om det bara är "påhitt".


Utkast: Jul. 25, 2012

Har fullt upp här så bloggen får ligga åt sidan lite. Solen och värmen har äntligen hittat hit. Inte en dag försent (eller jo, flera veckor försent). Igår var jag och M nere på stranden och solade och badade. Han är en riktig badkruka. Det var 14 grader i vattnet och han vägrade doppa sig. Jag kastade mig i som vanligt. Vi hade med oss lunch och fika på stranden, vi hade det jätte mysigt.

Natta har åkt hem nu, hon åkte i måndagskväll. Vi var ju ute i lördags. Fan vad kul vi hade det! Vi skulle gå på ett ställe som var helt tomt!! Men vakten ville ge oss ett tips och åka ut till Öja krog istället. "Där allt händer", som han sa. Vi tog taxi dit och där var det bra drag. Utomhus med liveband! Kunde inte bli bättre. Vi dansade, träffade människor och hade verkligen så roligt! När dom stängde kl. 03 tänkte vi att vi går hem så vi hinner nyktra oss lite. Det tog oss en timme att gå hem. Kan ha varit lite avbrott på vägen som gjorde att det tog tid men Öja ligger en bit utanför staden. Jag väntar på bilderna från Natta så lägger jag upp dom sen.

Nu ska vi till stranden idag igen. Måste passa på, man vet aldrig när det vänder...

Sushinu

Jag och Natta sitter på Sushinu och har ätit gott och dricker vin. Sushin här är den godaste sushi som jag har ätit. På riktigt. Kvällen är så fin. Blå himmel och det är varmt. Är sommaren på väg? Bättre sent än aldrig som man brukar säga...


Efter spöregn kommer sol!

Elleeer? Nu lyser solen och himlen är blå. Hoppas det blir fint till ikväll när vi ska ut och käka och sen ut. På måndag ska jag och Tommy till Öja på konsert. Vi ska se ZZ Top! Jag är så glad och taggad! Fan vad kul det ska bli! Synd att Natta åker på måndag och inte kan följa med oss. Tycker hon borde ändra sin biljett och åka på tisdag istället! Nu duscha och göra sig klar...


Pizzan..

...blev skitgod! Nu är vi mätta och belåtna. M fick oxå pizza, med ost som jag gräddade i en gjutjärnspanna i ugn. Mamma och Natta sitter och pratar medan jag ligger i soffan och slappar.

Näsan värker än, den blev lite snyggare efter knocken men den är lite blå. Kan inte klia, tvätta eller sminka mig ordentligt. Jag och M lekte till han skallade mig ordentligt. Satan vad det smällde till. Mamma och Natta satt bredvid och hörde smällen och dom trodde att han bröt min näsa och att det sprutade blod och började sen att skrika. Jag började skratta.

Ystad

Vi är här nu! Vi kom i onsdags morse. Vädret är verkligen inte nåt att hurra för. Det är regn, blåst, lite sol och mer blåst. Det är verkligen höstväder! Vi var nere vi stranden och skulle till Fritidsbaren för lunch och fika. Det var inte en enda människa där. Förutom dom som tältade på stranden (?). Under alla år som jag har varit här på sommaren har jag aldrig varit med om en tom strand. Vart är sommaren? Jag vill åka utomlands och sola och bada. Ska inte klaga, vi har det bra. M har det hur rolig som helst med mig och Natta. Vi leker hela dagarna, äter gott och bara myser. Fick en fråga från V om jag och Natta var ett par, för att vi alltid umgås. Ja, det är klart vi är det. För man kan ju inte umgås med vänner utan att bli kära i varandra. Som han har lite svårt för..

Nu fixar jag hemmagjord pizza till alla. Lagar tomatsås nu medan degen jäser, sen ska det på, prosciutto, rucola, tomat, massor av ost, pinjenötter, olivolja och havsalt. Kommer bli så gott! Imorn tänkte vi göra "stan". Middag och massor av vin står på schemat!

Väckning!

Tre klockor har jag ställt för jag är rädd att inte vakna imorgon! Jag funderar på en fjärde. Kroppen värker bara genom att tänka på att gå upp så tidigt. Har jag bokat rätt tid på taxin? Med tanke på hur min skalle funkat på sista tiden så har jag säkert bokat halv sex på torsdag kväll... Eller glömt att boka den. V skulle skjutsa oss till Arlanda imorn egentligen men hans bil strula. Den som inte har något för sig imorn runt 04.30 får gärna försöka väcka liv i mig! GOD NATT!!


Packar

Jag håller på och packar för fullt för resan imorgon. Det är skittråkigt! Jag har alltid gillat att packa men nu är det så tråkigt... Det är väl för att jag inte får plats med allt jag vill ha med mig. Det skulle vara jag och Natta som skulle åka men nu är M med oxå. V lämnade honom i måndags efter att dom har varit och campat i Tyskland. Lite ändrade planer men det gör inget. Har saknat han massor! Så det ska bara bli underbart att han är med oss. Men det betyder att han tar mer än halva väskan. Planet går 07.30 imorgon. Måste vara på Arlanda vid 06.30, måste gå upp 04.30. Måste ringa och boka taxi, städa, packa klart och duscha innan jag kan sova. Känner mig stressad som satan. Idag var vi i Aspuddsparken med Isabel och Molly. Vi tänkte bada men vattnet var äckligt och det började mula på. Vi fikade och precis när vi skulle gå öppnade himlen sig. Vilket oväder.. Åska och blixt, något som jag är sjukt rädd för men för att inte skrämma M så är det bara att bita ihop. När vi kom hem hade det slutat regna så vi åkte ut på cykeltur istället. Ingen idé att sitta hemma. Måste ta tag i sysslorna nu som man hinner klart innan det blir alldeles försent..


Utkast: Jul. 13, 2012

Bion igår var bra, den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara men hoppade till både en och två gånger.
Vi tog ett glas på Wagamama innan bion då vi hade lite tid att slå ihjäl och det bjöds det även på vin när vi kom dit. Lite kändistätt var det och min favorit var där; Paolo Roberto! Han var väldigt liten och kompakt måste jag säga. Efter bion åkte vi hem, fick skjuts av vännen Juan och hans fina fru Yohanna. Mamma och pappa hade kommit till sthlm på dagen så jag ville hinna träffa dom lite innan det var dags att sova. Känns skönt att ha dom hemma, det var ett tag sen vi sågs, även fast dom bara stannar över helgen.
Mår fortfarande illa och är yr. Det är värst på morgonen när jag vaknar och efter lunchen på dagarna. Var hos läkaren idag. Det tog mig 3 timmar att få träffa min läkare. 3 timmar!! Jag trodde jag skulle dö! Blev stressad och var sjukt hungrig! Nu är jag äntligen tillbaka på jobbet igen och fick kasta i mig lite mat för att överleva…
Ikväll eller efter jobbet blir det en liten AW. Har varit och handlat lite gott som vi ska ha till vår lilla avslutning, sen tar jag semester!!

TORSDAG!!

Ikväll ska jag på gala premiären av Maria Wern- Inte ens det förflutna. Den verkar bra. Är lite orolig att den ska vara läskig då jag är så känslig för sånt.. Det bjuds på välkylda förfriskningar innan bio så det kanske kan lugna mina nerver.

Bokade flygbiljett igår, åker på onsdag. Jag och Natta tar morgon flyget från Arlanda. Men smart som jag är lyckas jag boka fel dag! Jag bokade den 19 juli istället för den 18 juli. Så typiskt mig. Men fick ringa och ändra biljetten idag, men då var det dubbelt så dyr. TYPISKT! Nu åker vi alla fall tillsammans. Det bästa är väl att det finns WI-FI på planet. Då har jag något att göra på resan eftersom jag är väldigt, väldigt flygrädd.

Imorgon går jag på semester, 3 veckor! Känns så bra, min älskling kommer hem nästa vecka från att ha varit och campat i Tyskland med sin pappa och hans tjej. Åh, vad jag längtar!  Tur att jag fick gosa lite med den nya lilla prinsen som kom igår. Han var helt nykläckt när jag fick komma och hälsa på. Så go! Han låg och sov i min famn i 2 ½ timme. Hans mamma fick passa på att vila lite samtidigt. Så när båda sov smet jag hem. Idag får dom äntligen åka hem.

Just det! Har köpt ett par nya älsklingar! Fick ju i present av mina (fantastiska) kollegor, ett presentkort på Åhlens. För det köpte jag ett par nya rosa Converse. Jag älskar ju Converse!  Dom är så fina och jag är så glad över dom. Räknade till att nu har jag sju stycken. Fyra vita, ett par blåa, ett par röda och ett par rosa. Kan aldrig bli för mycket, eller? Pengarna som är över på kortet vet jag inte än vad jag ska köpa. Men något lär jag hitta!


Sitter i skrivande stund

Med en liten skrutt i min famn. Lilla fina prinsen! Han har legat och sovit i min famn 1 1/2 timme nu. Han trivs hos sin Tant Emilie. Men ett måste för honom är att ha handen innanför tröjan min. Så fort jag tar bort den vaknar han till och börjar gråta. Namnet vet dom inte än. Det lutar åt ett namn som jag har röstat på med. Åh vad gosigt det är med en liten. Man saknar den tiden.


Nu är han här!

4160 gram och 52 lång. Lilla tjockisen!


Han är på väg!

Fick precis ett sms av min älskade vän Hero! Hennes vatten har gått, har ganska täta värkar och dom är inne på SÖS. Lilla Prinsen är på väg! Är så glad och nervös på samma gång!


Det var verkligen på tiden att blogg.se appen började funka igen. Får hålla tummarna för att den håller fortsättningsvis.


Usch

Jag mår illa och är yr.. Har känt så här ett par dagar nu. Hoppas det går över nu. Har ju inte bästa aptiten då heller. Vill bara hem och sova..

En månad

Idag utan Facebook! Det känns för jäkla bra. Jag hade gett mig själv en vecka. Och nu har det gått 4 veckor! Det firades med att dra på grönan med Natta. Vi drack öl och cider och käkade Langos (som är ett måste på grönan) sen spelade Ulrik Munther på Lilla scen som vi skulle se. Vi satt längst bak på en sten och sågade fjortisar. Ja, jag vet det är lågt men kul var det. Nu är sommaren äntligen här! Men den försvinner lika snabbt imorgon igen för då ska det regna hela veckan! Men det gör inget för denna vecka är sista jobb veckan. Sen på lördag bär det förmodligen iväg på en roadtrip...

VIlken helg

Vilken helg jag hade. Jag ville inte att den skulle ta slut. Imorse vaknde jag helt förvirrad och trodde det var söndag. Jag somnade runt 18 igår och sov i 12 timmar. Jag var så förvirrad att jag glömde ta på mig underkläder när jag skulle till jobbet. Tur var det att jag inte kände för att ha klänning på jobbet utan shorts så jag märkte att det var något som fattades. Jag var ju lagom sliten efter i lördags. Vi var först ute och käkade på Café Corniche, ett libanesiskt ställe vid Norr Mälarstrand som hade helt gudomligt god mat! ett måste att prova på. Efter att deras uteservering stängde tog v i oss till Golden Hits för att skaka våra lurviga och OJ vad vi dansa. Hade så j***a kul! Alla verkade ha jätte kul och det kändes så bra. Tyvärr missade jag när Juan sjöng karaoke. Dom hade messat mig att komma dit men jag hade inte koll på mobilen och jag missade hans verison av: "Ta mig till havet". Tur att det finns bild och videobevis för det.
 
Vi kom hem vid halv fyra men jag somnade inte förän 6.15 på morognen. Vaknade igen vid 8 och var helt pigg, men som tur var somnade jag om till 12. städade lite hemma sen drog vi och käkade en obgligatorisk dagen-efter-pizza. När jag kom hem igen var det bara att ordna matlådan tills idag och duscha sen däckade jag på soffan.
 
Resten av helgen var lugn och nu är det en veckas jobb vecka kvar innan semestern. Känner att den är grymt välkommen! Ikväll blir det grönan med Natta.

God morgon!

Har precis vaknat och sovit så dåligt i natt. Drömt mardrömmar i natt igen. Jag vaknade mitt i natten av att det är någon dom bryter upp dörren och tar sig in i lägenheten. Jag ligger skräckslagen i sängen och hoppas att ingen kommer in i sovrummet och ser mig. Jag hör att dörren öppnas och jag spelar död. Dom kommer närmare sängen och då vaknar jag i panik tillslut! Efter mycket om och men somnade jag om. Nu när jag vaknade på morgonen så har jag sån huvudvärk. Kul! Vi som ska ut och fira idag. En annan sak som är kul på riktigt (hoppas jag) är att V har äntligen köpt en bil. Vilket betyder att han får lättare att ta sig till sin son eftersom han bor på helt andra sidan om stan. Och det betyder (om han håller vad han lovar) att vi kommer kunna ha M varannan vecka som planerat. Han är ledig från dagis nu men när han kommer tillbaka efter sommaren och även börjar på hans nya dagis. Det kommer bli mycket bättre för oss alla tre. Framförallt för M så han får träffa sin pappa mer och han får mer stabilitet och trygghet.

Outfiten är klar för ikväll, lack och transparent. Och ikväll ska det dansas. Även om det blir fuldans så ska det dansas!

Så var det..

..fredag imorn. Känns skönt, men hade hoppats på bra väder i helgen. Planerna för lördag har jag varit tvungen att ändra pga vädret. Men jag tror det blir minst lika trevligt. Längtar till jag får sola och bada. Det är juli och jag har inte tagit mitt första dopp än. Det är helt sinnes! Jag som älskar vatten och är definitivt ingen badkruka. Vi får se om det blir nåt på semester.

Vill inte att denna dag ska ta slut..

Vilken fin, underbar födelsedag jag har haft! Vilka fina, underbara människor jag har runt omkring mig! Min älskling ringde och sjöng för mig idag. Han är bara så bäst! Så många som har grattat mig idag och det är kul och se vilka som kommer ihåg en även fast man tagit bort sin facebook. Några som jag aldrig trodde skulle komma ihåg och gratta mig gjorde det. Det är dom som bryr sig om mig och det är dom som betyder nåt för mig. Men sen finns det dom som inte grattade mig som jag både trodde och hoppades på. Men man kan inte få allt här i livet! Och just nu känns livet ändå väldigt bra! Det här har varit den bästa födelsedagen på länge! GOD NATT!!!

Idag är det ingen vanlig dag..

För det är min födelsedag!! Glöm mitt tråkiga, negativa inlägg igår.. Dagen har börjat jättebra! Mötte Hannah i Gullmars i morse strax efter sju för att promenera till jobbet i morgonsolen. När jag kom till jobbet fick jag massor av gratulationer och kramar (Jag älskar att kramas). Sen fick jag blommor, godis, en choklad crossiant(!!), choklad/blåbärs marmelad och nötter från Gateau och en bok (Hello Kitty måste dö). Jag trodde inte denna dag skulle bli så bra men det är den och den har bara börjat. Blir bjuden på lunch idag med. Ikväll ska jag få dricka vin i solen med mina fina vänner jag har runt omkring mig. Jag älskar att fylla år!
 

Födelsedagen...

Imorgon är det min födelsedag! Det är första gången jag känner att jag vill inte fylla år. Jag har ingen. Jag är alltid van att ha familj runt om mig när jag fyller år. Förra året hade jag barn, man och mamma och pappa. I år har jag ingen. Tur att jag har fina vänner som vill vara med mig. Jag hoppas på en fin dag ändå. Det är ju bara en dag sen är det över...

Tisdag

Jag blev riktigt nöjd med håret igår. Färgen blev helt jämn nu också. Först fick vi avfärga vissa partier i håret eftersom sist vi avfärgade håret lossnade inte färgen helt och blev inte helt jämn. På bilden ser det lite rödare ut än vad det egentligen är.
 
Men nu är jag alla fall fin i håret till min födelsedag imorgon och på lördag då vi ska fira mig. Idag är det dags att fixa naglarna. Vet inte vilken färg jag ska ha men något somrigt måste det bli. Längesen jag kände mig så tjejig, fixa hår och naglar.
 
Saknar min älskling någon enormt! Det har bara gått två dagar men det är så tomt. Jag ska träffa honom på lördag på dagen så då ska jag passa på att pussa på honom som bara den. Åh, vad jag längtar!
 
Nu är det dags för lunch, sjukt hungrig!
 

Frisören

Sitter hos frisören. Håller på och avfärgar håret för att jag ska kunna få det rödare än tidigare. Jag hoppas det blir bra och han vet vad han gör. Ringde runt till tio olika salonger för att jag och Emma skulle få tid samtidigt. Tillslut så.

Drömmar

När jag för en gångs skull drömmer en bra dröm så vaknar jag upp alldeles för tidigt. Det var en dröm jag inte ville vakna ur. Den var fin. Den var var mysig. God morgon!

Nu..

...har min älskling åkt till sin pappa. Det är så tomt och ensamt utan honom. 3 veckor!! Vad gör jag? Natta kom och plockade upp mig i Globen och vi åkte ut till Haninge strands golfbana och käkade lunch. Hennes mamma och pappa spelade en runda så vi väntade på dom. Sen åkte vi och handla mat. Fixade lite tacos för att kolla EM-finalen. Ser väldigt mörkt ut för Italien. Fan.

Sol sol sol

Äntligen är det sol! Och EM-final!! HEJA ITALIEN!!!

RSS 2.0