Meat free monday is the shit

Måndag igen och då är det köttfria dagen. Till lunch blev det burrito med qourn på Serrano med kollegorna. Och till middag nu blir det fuskfärssås och spagetti. Det är qournfärs och det är supergott! Har ni inte prövat, gör det! Nyttigt är det oxå eftersom qourn är gjort på näringsrik svampprotein.


Vad är det som händer? Folk armbågas, brot...

img_2044 (MMS)

Vad är det som händer? Folk armbågas, brottas och slår inte varandra idag på tunnelbanan för att få en sittplats. Kan det vara att vi ställt tillbaka klockan och man har fått sovit en timme mer? Och att det är mycket ljusare på morgonen?


Haft en härlig helg. Bara tagit det lugnt....

img_7318 (MMS)

Haft en härlig helg. Bara tagit det lugnt. Kände att de behövdes, landa lite. Igår var jag på dop. Lilla Molly Isolde döptes. Det var ett jättefint dop och bölig som jag är grät genom ceremonin. Sen blev det fika och presentöppning. Hade köpt en tavla med Mollys siffror från dagen då hon föddes. Den var väldigt uppskattad av familjen och det gjorde mig glad! Sen var det bara hem för att svida om för kvällen. Jag och Natta skulle ses. Först middag och drinkar hemma och sen ut och skaka våra lurviga. Gick ju sådär. Slutade med att vi myste hemma i soffan istället. Så mycket bättre, One Three Hill maraton och Yrrol blev det och fan vad skönt det var. Vi drog till Ikea på morgonen och nu hem för att träffa M som är på väg hem. Jobbigt bara att ha gårdagens kvällsoutfit på sig.


Mammas älskling fyllde 2 år förra veckan! ...

img_9222 (MMS)

Mammas älskling fyllde 2 år förra veckan! Tiden går så fort. Han hade en jättebra dag och fick massor av fina presenter av sina kompisar.


Träffade en fantastisk människa idag. Det ...

Träffade en fantastisk människa idag. Det här kommer bli så jävla bra!!


Torsdag

Äntligen torsdag! Solen lyser, jag är piggare än vanligt och livet leker! Känner mig gladare och lyckligare än på länge... M är hos sin pappa så han kommer inte hem förän på söndag. Har lite planer för helgen så det ska nog bli en bra helg :) Ska snart på lunch och på föredrag med Scouterna! Ha de..

Trasig

Hur ska man nånsin kunna lita på nån igen......?


God morgon Stockholm! Solen lyser och jag ...

img_2427 (MMS)

God morgon Stockholm! Solen lyser och jag ligger fortfarande i sängen. Lyx! Idag kommer M hem igen, saknat honom som fan! Vi ska träffa Isabel idag. Hon är lite barnledig så hon vill hänga med oss. Så vi får se vad vi hittar på sen.


RSS 2.0