Dagens visdom:

                                     Fear not a anrrow home, fear a narrow heart.

Dagens visdom: Det finns inga främlingar, ...

Dagens visdom: Det finns inga främlingar, bara vänner man inte känner!


Vilket fint väder vi har idag! Solen lyser...

img_3647 (MMS)

Vilket fint väder vi har idag! Solen lyser på för dig min vän!<3 kan inte förstå att det är sex år sen du lämnade oss. Tiden går så fort men det går inte en dag utan att du är saknad. Du finns alltid i mina tankar<3 Livet är bra orättvis ibland. Mina tankar går ut till din familj lite extra idag. Vila i frid min vän.


Finisar<3

img_9699 (MMS)

Finisar<3


Finisar<3

img_5354 (MMS)

Finisar<3


Ikväll betar vi av den här gamla godingen....

img_5556 (MMS)

Ikväll betar vi av den här gamla godingen. Jag älskar den! Mysig, rolig o romantisk. Underbara skådesspelare! Alla som inte sett den, SE DEN!! Själv, med vänner eller med pojkvännen. Nu blir det fredagsmys med tjejerna<3


Dagens visdom:

Om du inte kan vara ärlig mot dig själv
skall du inte heller räkna med att andra är det.

snart får man gå hem...

Jag är helt slut idag.. Varför känns det som att man alltid går all in fast man verkligen inte gör det? Saknar min lilla älskling! Ska åka o hämta honom snart o pussa pussa pussa på honom. Sen hem o laga mat tills tjejerna kommer, wiiie!

Vilken härlig dag!

Jag känner en sån lycka som kom över mig idag! Jag vet inte vad det är men det är så längesen jag kände såhär, LOVELY!!! Och de som satte spiken i kistan var Veronica Maggio med sin låt: "Jag kommer". Vet inte vad den låten gör med mig men jag gick runt med ett stort leende och sjöng med och trumma med händerna. Helt underbart!

Vi hade jätteroligt igår. Vi var ju på Kungliga Operan och hade ett kulturevent. "Kultur för en bättre värld" hette det. Nadime Gordimer berättade om det som gjorde henne till författare för att hon hade tillgång till ett bibliotek och att om hon hade varit svart så hade hon aldrig fått kommit in där. Nadime Gordimer vann nobelpriset i litteratur 1991.

Melody Gardot berättade även om sitt liv att hon som 19 åring var med i en allvarlig bilolycka där hon hamnade i koma och inte längre kunde tala. Musiken hjälpte henne att komma tillbaka och gjorde henne till den världs stjärna hon är idag. Hon sjöng även en av hennes låtar, jag är inget stort fan av henne men hon är riktigt grym och har en underbar röst.

Sist men inte minst så var det dags för den förra presidenten Bill Clinton att komma upp på scen. Han var min idol när jag var lite och alltid tyckt att han har varit grym. Han pratde om sitt engagemang för miljöfrågor och mot klimatförändringarna. Det var riktigt intressant.

Efter så var det lite party för oss, god dricka och härligt sällskap. Vi skrattade så mycket att vi nästan grät. Det är så kul hur vi kan skoja, driva o skratta åt och med varandra på det sättet vi gör. Har helt underbara kollegor. Men det vet dom redan.

Denna kväll kommer jag leva på länge. Att man fick den stora chansen att få träffa såna stora personer. Helt outrouligt, som vi säger på jobbet :)

Min älskling var vaken när jag kom hem på natten, mys var det. Trött som jag var slocknade jag nästan helt på en gång och vaknade runt fem tiden att jag inte kunde sova. Så jag har sovit cirka 2 1/2 timme. Men jag är på topphumör och känner mig pigg och fräsch. Faktiskt!

Ikväll blir det myskväll med Hannah och Hevi och Maximilian såklart. Vi ska kolla film, äta, äta och äta. Sen kommer vi nog äta liiite till.

Solen lyser idag, värmen är på gång och jag är lycklig, och lycklig som har så härliga människor runt om mig! Tack för att ni finns!

HA ALLA EN TOPPEN FREDAG, FÖR DET SKA F*N JAG HA!!!

Dagens visdomsord:

Life is only one thing: Identifying yourself

Kom hem för någon timme sedan o fixade mat...

Kom hem för någon timme sedan o fixade mat direkt till den lilla hungriga prinsen. Gjorde potatisbullar till oss och även som jag tänkte ha till matlåda imorn på jobbet. Gick inte så bra då M fullkomligt älskade det. Jag käkade fem o so did he. Haha han ville bara ha mer o mer. När han äntligen var mätt var det dags för bad, nästa lycka i hans liv. Han kan sitta där hur länge som helst o fullkomligt älskar det. Man ser hur lycklig han blir. Underbart! Maximilian är mitt liv<3 sen får han sova då jag måste väcka han varje morgon för att gå till dagis. Sen ä det även Greys ikväll alla. GLÖM INTE DET!!


Dagens visdom: Work, but don't forget to l...

Dagens visdom: Work, but don't forget to live.


Bildbomb från förr


                       Jag, Hawz & Roz i Grekland 2007

                              Jag & Nettis

                              Jag & Hawz

                                Jag & Isabel

                        Jag & min kusin Frida

                           Sis & mamma

                                         Jag

                    Pappa & jag. Julafton, Qatar

                                     Hawz

                                         Jag

                              Jag i Dubai

                         Nohad & Jag i Dubai

                                         Dubai

                                Jag i Dubai

                           The Beach i Qatar

                                Jag & Nohad

               Jag, Jennica & Natta på min födelsedag
Gammal bild på mig som jag hittade. Saknar mitt långa svart a hår...
                                     Jag

Fick detta när jag kom tillbaka från lunch...

img_2710 (MMS)

Fick detta när jag kom tillbaka från lunchen. Tack Hanski:)


Dagens visdom: Walk Tall

Dagens visdom: Walk Tall


Usch o fy för åska o blixtrar! Speciellt n...

img_2977 (MMS)

Usch o fy för åska o blixtrar! Speciellt när man är hemma själv o man ska spela oberörd framför M. Helt svart ute. Idag tog jag även tag i det som jag tidigare nämnt. Det känns jätte skönt. Tack E för att du lyssnade på mig idag och gav mig så goda råd. O gjorde mig tillräckligt stark för att ta det vidare. Sen pratade jag även med underbar person som verkligen lyssnade o brydde sig o reagerade på bästa sätt som man bara kan. Det var så skönt. Det var som en stor sten föll från mina axlar. Allt kommer lösa sig till slut o det vet jag. Man ska se lösningarna, inte problemen!


Vem har sveriges störigaste sommarjobb?

Förra året reste Felix Herngren runt i världen och störde ingenjörer. Ni kommer väl ihåg hans program som gick på tvn? Nu har han scannat av Sverige efter tolv minst lika störiga sommarjobb på några av framtidens företag. Gillar du problemlösning och kan tänka dig att blogga om dina upplevelser under några veckor i sommar?

Anta utmaningen och var med och tävla!


Nu vet ni vem ni ska heja på nästa vecka n...

img_1093 (MMS)

Nu vet ni vem ni ska heja på nästa vecka när vi springer vårruset:) vi är ganska många kollegor som ställer upp o det ska bli jättekul! Hoppas vädret håller så vi får en riktig kanon dag/kväll.


Dagens: Wise men talk because they have so...

Dagens: Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.


Idag ska jag ta tag i nåt som jag velat ta...

Idag ska jag ta tag i nåt som jag velat tagit tag i länge. Håll tummarna för mig att det går vägen. Löser sig nog inte idag men det är en början!


Denna bild är från min syster. Kul att vak...

img_1894 (MMS)

Denna bild är från min syster. Kul att vakna upp till detta:)


Ny dag, ny vecka, nya utmaningar! Har någo...

Ny dag, ny vecka, nya utmaningar! Har någorlunda nya starka tag. Känner mig lite bättre idag. Migränen är borta alla fall. Men man känner att den varit där o spökat ordentligt. Denna vecka kommer bli händelserik på många sätt o jag ser verkligen fram emot denna vecka. Hoppas alla får en bra dag!


Dagens: Be happy as long as a breath is in...

Dagens: Be happy as long as a breath is in you!


Dagens visdomsord: Vi är resultatet av vad...

Dagens visdomsord: Vi är resultatet av vad vi tänker!


God morgon på er! Vaknade för ett timme se...

God morgon på er! Vaknade för ett timme sen ungefär. M tycker det är överskattat att sova på mornarna. Är skit trött o, ja, tydligen sjuk! SÃ¥ j•••a typisk. Nu ligger vi o myser i soffan o tittar pÃ¥ barnprogram. O solen lyser ute. Ser ut att bli en bra lördag:)


Får inte inte inte bli sjuk:( har ont i ör...

img_5593 (MMS)

Får inte inte inte bli sjuk:( har ont i öronen, halsen, huvudet, tung i bröstet o hängig. Ligger på soffan o kollar på Finland-Ryssland. Vem hejar vi på? Ryssland såklart! Står 0-0, 19 minuter in i första perioden. V syster kom hit ikväll. Så vi har ätit o nu bara matkoma. Grillad fläskkotlett med kroketter o sås. Mums! V är ute o träffat en gammal kompis.  Han kommer väl snart han med. M sussar söt redan. Han deckade i sin fåtölj vid sju. Han var helt slut idag. Men det är ju fredag som vem är inte det?


Dagens visdomsord

Feel good. Be good. Do good.

Är lite trött idag. Var på AW igår med min...

img_5215 (MMS)

Är lite trött idag. Var på AW igår med mina kollegor! Vi började på fridays o efter det så drog vi vidare till blekholmen o satt på deras uteservering. Väldigt trevligt hade vi o så blev det premiär för årets första uteservering:) nu är jag strax på jobbet. V var så snäll o lämnade lillprinsen på dagis idag. Dom har lovat regn idag.   Just nu är det sol. Ha en bra fredag!!


Ja, man kan sälja allt!


Undrar om det finns några kvar?

Ett litet citat

-Håll inte kvar vardagens bekymmer, du behöver dem inte.
Älta inte i gammalt skräp, lägg din energi på det som kommer.
Samla inte på dåliga känslor, töm din "ryggsäck" dagligen som du tömmer skräpkorgen i din dator.
Se inte bakåt, se framåt mot nya saker & ting som ska berika ditt liv i stället.
Skicka med hjälp av tankens kraft, iväg d...åliga känslor.
-Då får du ett bättre liv!

Dagens visdomsord: See the goodness in the...

Dagens visdomsord: See the goodness in the heart.


Sitter i solen på balkongen. Har druckit k...

Sitter i solen på balkongen. Har druckit kaffe o bara myst. Vaknade 05.50 idag av att M inte ville sova längre. Vi delade inte lika i denna mening. Fixade frukost till oss båda o plockade undan efter oss o då var han helt slut. Försökte hålla honom vaken ett tag så vi kanske hade hunnit ut men nej. 09.40 sov han igen o sover än. Så då passar jag på att slappa i solen lite. V jobbar o slutar 14 idag så då kan vi gå ut o leka. Hoppas på att dom kan gå ut så jag kan stor städa här hemma. Kliar i fingrarna på mig. Ha en super söndag alla! Det ska jag ha!


Maximilian klappar geten:)

img_0766 (MMS)

Maximilian klappar geten:)


1 timme och 10 minuter var jag ute. Jag gi...

img_2203 (MMS)

1 timme och 10 minuter var jag ute. Jag gick härifrån runt till högdalen, bandhagen och sen hem igen. Riktigt skönt. O bra tempo hade jag. Solen stekte o jag var helt slit när jag kom hem. Grabbarna hade vaknat när jag kom hem så jag fixade frukost. Ägg, smörgås, proviva, gröt och banan. Mätt o belåtna ä vi så nu är det dags att gå ut igen. Vi tänkte gå till bandängen i högdalen. Jättebra park med djur o lek för barnen.


Båda grabbarna sover, jag äter ett ägg och...

img_3887 (MMS)

Båda grabbarna sover, jag äter ett ägg och hör och häpna. Träningskläderna är på och jag drar ut på en Walk! Får väl tänka lite på beach 2015 redan nu.


Nu är vi hemma igen. Ligger i sängen bredv...

img_0620 (MMS)

Nu är vi hemma igen. Ligger i sängen bredvid mitt <3. Han sover så sött. Han o Nahla busade jättemycket ikväll o M somnade tillslut i bilen på väg hem. Som tur var kunde jag bara flytta över honom till sängen, byta blöja o så somnade han om igen. Vi åt massa gott o drack rosé o satt ute i trädgården lite. Men när barnen är med så blir det inget sitta o ta det lugnt. Natta kom förbi oxå. Hon kom hem från Madrid idag o det var så roligt att träffas igen:) även fast det vara blev en kortis. Brun o fin var hon efter ett soligt Madrid! Idag fick jag o V äntligen träffas o säga hej till varandra:) deba helg vill jag att vi ägnar åt familjen. Det behöver vi. Ut i parken, solen, leka, äta gott o bara ta det lugnt. Sen vill jag jättegärna STORstäda här hemma. Har inte hunnit damma o svabba golvet sedan jag åkte till Ystad. V gjorde det när jag var borta men de kan aldrig bli för mycket:) nää har sån huvudvärk. Hajar inte att jag orkat så länge idag. Sov gott alla:) bild: Maximilian med Nahlas fina tröja på sig. Med puffärm o rosa prickar! Hur söt är man inte?


Står o väntar på tunnelbanan med mitt hjär...

Står o väntar på tunnelbanan med mitt hjärta! Saknat honom extra mycket idag<3 vi ska åka till Hero o fira henne lite. Vi fick underbart väder dagen till ära oxå. Helt wonderful! Solen o värmen ska stanna över helgen o hur skönt är inte det? Kanske även får mig på lite bättre humör. Hoppas alla får en underbar fredag i helg!


Har varit en tung vecka. Har inte mått så ...

Har varit en tung vecka. Har inte mått så bra men ibland är det så. Har inte kunnat tagit tag i problemet än men hoppas på det snart. Saknar så mycket. En känsla som jag är rädd att aldrig få tillbaka. Imorn är de fredag o det ska bli skönt. Denna vecka har gått så fort för jag har bara jobbat tis-fre. Skulle även vara ledig tisdag också men saknade jobbet o kollegorna så jobb fick det bli:) plus att det snöade ute så jag ville inte sitta inne o glo på när snöflingorna faller mot marken. V har jobbat hela veckan kväll så vi har inte setts. Jo en snabbis i tisdag när M skulle till dagis. M saknar sin pappa o längtar till helgen när dom ska leka. Min kära vän Hero fyllde år i måndags så hon ska ha liten träff imorn med vin o gitt hemma hos henne. Jag har ingen barnvakt o eftersom V jobbar kväll går M o jag förbi o hälsar på ändå. så kan prinsen o prinsessan leka. Jaja nu ska jag sova. Imorn kommer äntligen Hannah tillbaka. Som jag längtat. God natt!


Känner mig sviken, känner att det bara lög...

img_7690 (MMS)

Känner mig sviken, känner att det bara lögner för att jag ska stanna..... Vad vill du?


SMS-inlägg

img_5730 (MMS)


SMS-inlägg

img_8554 (MMS)


Min ängel<3

img_0115 (MMS)

Min ängel<3


Kramas med stolpen:)

img_3037 (MMS)

Kramas med stolpen:)


Vill inte åka hem! Önskar verkligen att få...

img_7335 (MMS)

Vill inte åka hem! Önskar verkligen att få stanna här i Ystad. Om livet ändå vore så lätt. Ligger i sängen bredvid min vackra ängel som sover så sött. Kollar Sex and the City. Väntar på att BB ska börja. Söndagsfinal. Vem åker idag? Jag, mamma o M var ute på lång promenad idag. Vi gick till parken o M bara skrek rakt ut när vi närmade oss. Så j•••a söt! Sen när vi kom hem hjälpte jag mamma i tvättstugan o bakade lite. Till middag grillade vi kyckling med ugnsbakad potatis o grönsaker. Till efterrätt blev äppelpaj o vaniljsås.


RSS 2.0