Blev lite chockad när jag kom hem idag och...

img_2846 (MMS)

Blev lite chockad när jag kom hem idag och det såg ut såhär. Mina luckor fattas! Äntligen ska jag få dom lackerade. Så jävla glad! In med det nya, ut med det gamla!


Nya appen från blogg.se

Blogg.se har äntligen kommit med en app. Hoppas att den funkar som den ska. Tydligen ska den redan kraschat läste jag på hemsidan. Men vi provar och ser. Annars fortsätter jag med sms-inläggen. Väldigt smidigt!


Mitt allt! Dessa bilder har min kära vän K...

img_0272 (MMS)

Mitt allt! Dessa bilder har min kära vän Karolina tagit på Maximilian när han var liten. Underbara bilder!


Mitt liv!

img_0978 (MMS)

Mitt liv!


Min älskling!

img_4781 (MMS)

Min älskling!


Mitt hjärta!

img_8329 (MMS)

Mitt hjärta!


Nappinvasion i Maximilians mun!

img_2422 (MMS)

Nappinvasion i Maximilians mun!


Middag idag blir ugnsbakad kassler med grä...

img_6223 (MMS)

Middag idag blir ugnsbakad kassler med grädde, ost, vitpeppar, färska champinjoner, körsbärstomater och basilika. Till det blir det ris.


Måndag och tillbaka på jobbet

Nu är jag tillbaka på jobbet igen. Kom in vid 10 eftersom vi var tvunga att göra ett återbesök hos läkaren som konstaterade att Ms "svinkopoor" endast var eksem. Kul att ha vabbat helt i onödan...

Nu är han allafall på dagis och jag är tillbaka på jobbet så nu är allt som det ska igen.

Ha en bra dag!

Uttråkad och övertrött blev jag sugen på a...

img_3870 (MMS)

Uttråkad och övertrött blev jag sugen på att baka. Idag blev det vit chokladmuffins. Ser väldigt tråkiga ut men dom var riktigt goda. Nu dusch och sen myser jag i soffan resten av kvällen. M sover redan.


Åj nej, jag gjorde det igen...... Istället...

img_9174 (MMS)

Åj nej, jag gjorde det igen...... Istället för rouge blev det återigen svart ögonskugga. Trött jag blir på mig själv ibland...


Jag och  bästaste Natta hemma hos Tessi. N...

img_7187 (MMS)

Jag och  bästaste Natta hemma hos Tessi. Nu kör vi!


På väg och ska träffa finaste Hannah nu. V...

img_7788 (MMS)

På väg och ska träffa finaste Hannah nu. Vi ska ta en skön promenad i solen! Har skrubbat hela hemmet nu också. Så jävla skönt! Ut med det gamla och in med det nya. Nu vänder vi sida och börjar ett nytt kapitel. Sen hem och hoppas att jag hinner med en powernap innan jag  måste göra mig i ordning och dra till Tessi. Är redan helt slut! Hur ska detta sluta?


Trött lördagsmorgon....

Sitter i soffan och väntar på att mina maskiner ska bli klara i tvättstugan. Var inte meningen att jag skulle tvätta idag eftersom jag är barnfri och tänkte sova ut. Men ändå så ringde min klocka kl 06.30 i morse och kunde då inte somna om. Tänkte att då är det lika bra att hitta på nåt så då gick jag ner i tvättstugan som öppnade sju. Skönt att få allt gjort på morgonen så man är ledig resten av dagen. Men en fråga! När kan man börja dammsuga på en lördagsmorgon? Det klir i mina fingrar och blir lite smått galen att jag inte kan göra det nu nu nu.

Tänkte mig faktiskt ut på en PW sen innan frukost. Måste passa på att njuta av solen och av ensamheten.

Ikväll firar vi Tessi som fyllde år förra veckan, kul ska det bli!

Nu är jag på väg o möta mina tjejer Natta ...

img_5973 (MMS)

Nu är jag på väg o möta mina tjejer Natta o Linda! Helt slutkörd men vad gör man inte för sina vänner hehe


I väntan på start!

img_8721 (MMS)

I väntan på start!


Fick ett mess när jag var i tvättstugan. F...

img_0438 (MMS)

Fick ett mess när jag var i tvättstugan. Får se till att fixa barnvakt! Nu på väg till Grisslinge för båtracing.


Sitter i tvättstugan o väntar på att maski...

img_5962 (MMS)

Sitter i tvättstugan o väntar på att maskinerna ska bli klara. Har hållit på sen 7 imorse så snart klart. Tvättar bara handdukar o lakan i tvättstugan resten kör jag hemma. Så det är lätt att det byggs ett berg av tvätt. Var nyss uppe o hämtade kaffe, spelar Wordfeud, läser en bok o väntar! Idag tänkte vi åka ut till Grisslinge. Det är båttävling, pappa är där o Maximilian skulle nog älska det. Han älskar ju allt som har med fordon, motorer mm att göra. Så fint väder så man får passa på! Sen får vi se vad resten av dagen ter sig. God morgon på er!


Fredag och heldag!

Blev ingen halvdag för mig idag. Skulle jobbat till tolv men M får vara hemma med sin pappa som är ledig idag istället.

Var och kollade på lägenheten igår. JAG ÄR KÄR!!! Den var fantastisk! Hittade inte ett enda fel på hela lägenheten. Vi får se hur det går, ligger på plats 2 just nu och det är bara 1:an som måste tacka nej, sen är den vår!! Hoppas, hoppas att detta går vägen för oss. Då kommer allt att bli hur bra som helst!

Lugnt på jobbet idag, men det är ganska skönt då det är fredag. Får se vad helgen bjuder på, har blivit bjuden på "fest" med en vän, får se om jag följer med på det. Kanske vi ses ute på stan?


Nu är jag på väg o ska hämta min Älskling ...

Nu är jag på väg o ska hämta min Älskling på dagis! Åh, vad jag saknat honom lite extra idag! Sen ska vi skynda oss till visningen. Karro ska möta oss med. Det var länge sen vi sågs så det ska bli riktigt mysigt o ses.


Idag är det visning

Håller tummar och tår så det gör ont! Vill så gärna att detta går igenom. Har gått från plats 10 till plats 8 efter man har slutat kunna anmäla intresse. Hoppas att det är noga och bockar av vilka som kommer på visning så är det ännu större chans att man får den.

Ska vara där 15.30 och dagis stänger tidigt idag så det är stressigt att hinna med allt. Men jag ska hinna!

Tog inte ens två sekunder för dig att förs...

Tog inte ens två sekunder för dig att förstöra min dag!! Tack!!


Tisdag och regn

God morgon alla! Sitter på jobbet nu, det är väldigt lugnt idag. Grått och regnigt ute. Hösten är verkligen på väg och den är välkommen! Älskar hösten, den är så vacker! Och jag älskar att man äntligen kan "klä på sig" lite. Och då vet man att det inte är långt kvar till vintern, som jag älskar ännu mer. Snö och kyla, Lovely! Vara hemma, tända massa ljus, krypa ner under en filt, kolla en bra rulle och gotta sig i massa gott.

På torsdag ska jag på visning, jag hoppas, hoppas att detta går igenom. Detta är en lägenhet som jag verkligen vill ha! Jag måste flytta nu nu nu, och det är hit jag vill! Perfekt område, nära pendel/tunnelbana, natur, centrum, allt! Och även nära min bästa vän och hennes familj! Håll tummarna för mig, så ska det nog gå vägen!

På fredag är jag ledig, dagis är stängt för planeringsdag (igen!) så då ska jag o lillkillen hitta på nåt kul! Vad vet jag inte än, men nåt ska vi göra. Förslag någon? Hoppas på lite fint väder så att man kan vara ute hela dagen.


Nyduschad, har krupit ner under täcket, my...

Nyduschad, har krupit ner under täcket, myser. Att få göra det är så underbar känsla. Tittar på 2 1/2 men på sexan. Min vackra bebis ligger bredvid mig o sover så gott! Är så trött. Ont. Någorlunda glad faktiskt. Vet inte varför. Har skrattat idag, kan vara det. Har även haft meat free monday idag. Det är nåt alla borde göra. Det är faktiskt svårare än vad man tror. Det innebär att man avstår kött under en hel dag. Det är bra för miljön och djuren. Frukost: kaffe, två smörgåsar med Philadelphiaost. Lunch: spenat&fetaost pirog med vegoplättar o tzatziki. Middag: hemmagjorda starka kikärtsbiffar med grillade rödbetor, fetaost, honung och yoghurt. Skit gott, snabbt, lätt o roligt att laga. Testa! Nu: sova!


RSS 2.0