Satan i gatan

Glömde helt bort att jag hade läkartid imorgon. Tycker det är jobbigt. Gillar inte att gå till läkare och inte heller för att göra cellprovtagning. Men det är nåt alla gör och det är väldigt bra att dom har det eftersom jag skulle nog aldrig gå och göra det annars. Dags att äta middag. Blir pasta med grönsaker i tomatsås. Veggotuesday idag!


Gör jag inte ett bra jobb?

Gör jag inte ett bra jobb som mamma? Jag gör allt för min son. Allt för att han ska må så bra som möjligt och få leva sitt liv på bästa sätt. Ibland undrar jag. Idag när jag hämtade M på dagis så blev genast fröken allvarlig och sa att vi måste ha ett extra insatt möte. Mellan två fröknar och mig. Sist var vi bara två. Nu ska vi vara tre. Jag frågade om det var något speciellt och fick som svar: "nej, vi känner bara att vi behöver det och det snarast!" Är det fler som har ett extra möte?
Genast börjar mina tankar snurra. Har det med mig att göra? Verkar inte M glad? Är det något som har hänt? På tisdag ska vi ha möte. Har en klump i magen och det kommer nog inte försvinna förän det är dags...


Jaaa!!

44 sekunder behövdes sen avgjorde AIK!! Nu kan jag sova gott! Vann vadet gjorde jag med. Stackars lilla Pettson!


Derby

Kan inte kolla matchen så får följa den så gott som möjligt via hockey-appen! 3:e perioden är slut. Det blev 3-3. Nu får vi se vad som händer! KOM IGEN NU GNAGET!!


Sjukt trött

Dags att göra sig i ordning för natten. Ögonen svider och orkar knappt hålla sig öppna. Imorgon är det äntligen fredag och jag ska få ha M hela helgen igen. Jag är så glad!! Mamma och pappa kommer över helgen så det är ett stort plus. Idag kom mitt efterlängtade paket från Nelly.se. Har köpt ett par skor och en jacka. Båda på 50% rea så betalade endast 550kr för dom båda. Hittar aldrig nåt användbart på rea så jag är riktigt nöjd att det både passade och var snygga! Kanske kan ha på mig det imorn då det vankas lite kalas. Blir bara en snabbis eftersom jag inte känner mig på topp och behöver vila. Middag (som idag består av tonfisk, avokado, ägg, lök, mozzarella, stekta morötter och ett stort glas mjölk) och en dusch sen blir det sängen direkt! Sov gott


Idag har jag samlat massor med vuxenpoäng....

img_6843 (MMS)

Idag har jag samlat massor med vuxenpoäng. Jag har bytt el-bolag, öppnat två sparkonton, ordnat e-faktura och betalat alla räkningar för denna månad. Känns riktigt skönt att få det gjort så man slipper tänka på det. Lugnt på jobbet idag, skönt då jag känt mig hängig och frusit hela dagen. Känns att nåt är på gång men hoppas att jag klarar mig. Ska lägga Lill-fisen snart och tänker själv gå och lägga mig tidigt så jag får sova. Imorgon ska jag på föredrag om amurtigrar. Ska bli spännande, får berätta mer om det senare. Nu luktar det uscha om M så nu måste han badas innan han ska sova.


Leker lite i parken

img_4362 (MMS)

Leker lite i parken


Jag och lillgrabben lekte ute i snön efter...

img_9977 (MMS)

Jag och lillgrabben lekte ute i snön efter dagis idag.


Tisdag

Känns som denna vecka går otroligt snabbt. Men kom sedan på att det bara är tisdag idag. Är på väg för att hämta M på dagis då dom har sitt vanliga APT-möte på dagis. Förstår inte hur många möten man ska behöva ha. Man märker ju inte av dom eller att det hänt något nytt. Skulle vara bra om man någon gång kunde få information om vad som händer där. Just another BiB-night. Vi ska träffa grannen sen för lite lek med barnen. Man hinner inte riktigt med det längre när man kommer hem så pass sent på vardagar och på helgerna är M för det mesta hos sin pappa. Man får passa på helt enkelt! Sen ikväll kommer Hannah och ska äta middag. Har vego-dag idag så får se vad jag hittar på. Det är lite mer av en utmaning för mig att komma på nåt som är vegetariskt. Blir nog nåt enkelt eftersom det ska passa lill-grabben med.


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om d...

img_6997 (MMS)

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta men jag tycker det är riktig roligt hihi


Dåligt minne

Sitter på jobbet. Skulle egentligen varit ledig idag. Ms dagis är stängt och jag hade tagit ledigt men eftersom han är hos sin pappa så glömde jag helt bort det. Så jag gick till jobbet som vanligt och satte mig för att jobba och då slog det mig. Sitter och funderar på om jag ska till frisören och fixa håret. Är så sjukt sugen på att färga håret rött. Har velat göra det länge men det har aldrig blivit av. Målaren ringde nyaa, han har varit hemma och spacklat och målat tak hos mig idag. Imorgon är det dags att sätta upp tapeterna. Tror det kommer bli riktigt bra, vitt ska det vara. Sen är det bara att inreda och mitt hem är nästan komplett. Syrran och Per kommer i helgen så då ska allt vara klart tänkte jag. Det enda som fattas är lådorna i köket, som är i Ystad och lackeras. Dags att jobba lite...

Sova

Ligger i sängen och kollar på idrottsgalan. Louise Hoffsten uppträdde med sin gamla hit "let the best man win". Har inte lyssnat på den sen jag var liten.

Mina grannar håller på och river hela huset. Helt galet! Jag bor längst upp i huset men vad dom gör vet jag inte. Låter som mitt tak ska ramla in och väggarna förfalla. Sinnes!


Sitter i sängen och kollar min favorit serie just nu: Mildred Pierce. Handlar om en ensamstående mamma som lever för att uppnå sin dröm. Har bakat idag med. Blev kladdkaksmuffins med dumle och frosting.


Jag är så nöjd att jag hann eller rättare ...

img_9694 (MMS)

Jag är så nöjd att jag hann eller rättare sagt tog tag i att färga mitt hår ikväll. Nu ligger jag i sängen och kollar på The Killing. Riktigt bra serie. Har ni inte sett den. Se de! God natt!


Grillade rödbetor med fetaost

img_2208 (MMS)

Grillade rödbetor med fetaost


Mys i köket med musik och ljus medan maten...

img_0260 (MMS)

Mys i köket med musik och ljus medan maten lagas


Mitt väldigt tomma vardagsrum just nu

img_9404 (MMS)

Mitt väldigt tomma vardagsrum just nu


Städat bort julen...

Mamma och pappa hjälpte mig att städa bort julen idag medan jag var på jobbet. Vi gör alltid det efter pappas födelsedag. När jag kom hem var allt borta och dom hade även städat bort mitt vardagsrum. På tisdag gäller det! Då kommer äntligen målaren tillbaka och ska tapetsera vardagsrummet! Känns så bra. Nu känner jag att jag börjar trivas här hemma. Det känns som ett riktigt hem. Mitt hem. Mitt och Ms hem. Inget jag behöver skämmas för längre. Är så glad och tacksam att mina föräldrar ställer upp med allt för oss två. Dom hjälper med allt! Va skulle jag göra utan dom?

Lyssnar på musik, färgar håret och lagar matlåda till imorgon. Kikärtsbiffar och grillade rödbetor med fetaost. Till middag blir det svamprisotto från igår. Mums!


Bilder från igår


Oj!

Nu var det sjukt länge sen jag var här. Vi satt och kollade igenom min blogg och då märkte jag att jag uppdaterade väldigt mycket förut. Dags och ta tag i det här igen.. Sitter på jobbet, har jobbat hela helgen. Mamma, pappa och syrran har varit hos mig med. Har varit jävligt skönt. Pappa fyllde år igår så efter jobbet mötte jag upp dom gick och käka lunch och sen åkte vi hem för att laga mat. Först blev det stekt bröd med kalixrom och lök och champange. Svamprisotto med kalv till varmrätt och sedan vitchokladmousse till middag. Riktigt gott! Sen satt vi och pratade hela kvällen och lyssna på msuik till jag däckade i soffan. Ha en bra söndag!

RSS 2.0