Åååh

Kan man må sämre eller? Nu är jag näst intill nära att ramla ihop när som helst. Att jag orkat hela dagen är otroligt! En dag kvar sen är det helg. Och jag ska vila så mycket jag bara kan och så mycket Maximilian låter mig. Måste bli frisk till bästa vecka. Har massor att göra! Lars Winnerbäck spelar tex på Grönan så på tisdag är det tänk att vi ska dit. Träningskort är inhandlat så det är meningen att vi skulle dragit igång med förra veckan. Allt har sin tid! Bara vara positiv och blicka framåt!


MÖG!

Mår så jävla dåligt! Ont i halsen, förkyld, bihålorna värker, lock för öronen. Men är på väg till jobbet ändå. Kan inte vara hemma sjuk och imorn är det ändå fredag. Synd bara att vara sjuk när jag har M i helgen.


Jag har blivit sjuk... Igen!! Men kan inte vara borta från jobbet. Sjuk två gånger under en månad känns sådär. Så det är bara att hålla ut. Snart helg! Mamma och pappa är på väg hit. Dom kommer och hälsar på för på torsdag så åker dom till Italien. Lucky bastards!


Vilken helg

Det har varit! I fredags skulle jag och Annica gå på bio. Vi skulle på Snabba cash 2 men den var såklart slutsåld. Så vi gjorde det vi gör bäst: Äta och dricka vin! Satte oss på Medis Bar & Kök och beställde. Vi tänkte ta ett glas men vem försökte vi lura liksom så det blev en flaska istället! Vi snackade en massa skit och skrattade lika mycket. Människan är fantastiskt rolig och härlig! När dom stängde var vi vuxna och åkte hem. Eller Annica cyklade hem och jag åkte hem till en kompis. Där fastande jag och kom hem idag. Vi kollade film efter film och käkade massa gott och var ute och promenerade. Jätte mysigt och roligt har det varit. Nu ligger jag i soffan med ett leende på läpparna och kollar på Sex and the City. När Carrie och Mr Big gifter sig. När dröm blir till verklighet...


Wohoo

Jag mår bra!! Jag är frisk!! Elleeeeer?

Tog mig igår från min soffa till en annan soffa. Kände att jag behövde variera mig lite. Köpte med mig lite mat så vi kunde göra en smarrig kycklingsallad och åkte hem till Jeca. Käkade gott drack gott och hade New Girl-marathon. Det måste vara den bästa serie som gjorts. Jag älskar den! Jag älskar henne. Jag älskar Nick. Jag älskar Schmidt. Jag älskar alla! Den som inte sett den måste se den!

Nu ska jag dra en snabbis till Farsta för att sen åka vidare till Dalen för att grilla och sen ska jag till Solna hem till Niclas för en försenad inflyttningsfest. Fullt upp idag. Solen lyser! Blir en bra dag!


10.28

Är det inte meningen att man ska må bättre efter att ha legat hemma i flera dagar och bara vilat? Nej tydligen intr jag! Mår sämre idag till och med.

Lämnat M på dagis i morse. Hans pappa ska hämta honom där idag. Han var så ledsen när jag gick. Han vill intr släppa mig eller sluta kramas. Även när han åt sin frukost höll han hårt om mig. Mitt mammahjärta brast 100 ggr om! Kan inte sluta tänka på honom.

Nu ska jag fortsätta ruttna på den här soffan! Kul!


The Ex-list

Jag är så uttråkad! Jag vill vara frisk så jag kan göra nåt. Tråkigt att vara ligga och vila hela dagarna... Imorn tänker jag gå till jobbet. Så är det bara.

Ligger och kollar på en serie som heter The Ex-list. Handlar om en tjej som går till en spådam. Spådamen berättar för henne att nåt av hennes ex är hennes framtida man. Hon möter alla sina ex för att hitta mannen i hennes liv. Kommer hon hitta honom?
Jag skulle inte vilja träffa på många av mina ex för att hoppas att någon av dom skulle vara min framtida man. Kanske en. Men det är en helt annan historia...


Trodde aldrig det skulle ta slut

Regnet alltså! Det regna och regna och regna. Och sen regna det lite till. Logi soffan med öppen balkongdörr och bar hörde när det öste ner. Så skönt! Lite bra dag att vars sjuk på. Tills det var min tur att gå ut i det. Skulle hämta M på dagis. Hittade varken paraply eller regnjacka. Gick nöja mig med mina gummistövlar.

Är hemma imorn med så att jag blir frisk. Har fortfarande ont i öronen och halsen. Jag har till och med hoppat städningen för jag känner mig dålig.


Sjuk

Första jobbdagen igår och det kändes bra. M är tillbaka på dagis och var överlycklig för det. Snart börjar han på sitt nya dagis och det känns bra. Jag längtar lite. Då är det meningen att det ska bli varannan vecka. M behöver det. Vad han saknar sin pappa. Helgen var ett bra avslut på semestern. På fredagen var jag hemma med mamma och pappa och M, grillade och bara tog det lugnt. Vi hade varit ute på Djurgården hela dagen för det var besiktning av båtar och ceremoni för Roslagsloppet som fyllde 50-år. Eftersom vi trodde det skulle vara kallt och regnigt hade vi klätt oss ordentligt. Det var så kvavt att vi visste knappt va vi skulle göra. På lördagen skulle M till sin pappa. Vi var ute och cyklade på dagen men grannen och hennes dotter, lekte och åkte till Farsta med Natta för att bada. När M åkt åkte vi hem för att göra oss i ordning för kvällen. Vi skulle hem till Linda för middag och drinkar. Vi hade riktigt roligt hemma och drog sen till Sveavägen för att kolla Cruisingen och avslutade på anchor. Var en väldigt bra kväll/natt! Nu är jag snart hemma. Fick gå hem från jobbet för att jag inte mådde bra. Ont i halsen, öronen och mådde illa så det var lika bra att gå hem och krya på sig. Kände mig dålig redan igår. Kul! En dag på jobbet klarade jag. Krya på mig!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1060663/images/2012/pic_502102edddf2b30fba000118.jpg" class="image">


Woop Woop

Äntligen hemma! Fy fan vad skönt det är att vara hemma. Att få ligga i din egen säng! Borta bra men hemma bäst! M var så duktig hela resan hem. Var lugn och fin på planet och även på bussen från Arlanda. Kan ha lite med att göra att mamma satt med honom på planet. Är ju flygrädd så hon hjälpte mig så jag fick sitta och vara flygrädd i fred. Imorgon vill jag bada. Cykla och bada. Jag ska njuta sista dagarna av semestern och bara vara. Fan vad skönt!


Nu

Är vi snart på väg. Vi väntar på taxin som ska ta oss till flygplatsen. Har städat hela dagen då det är visning hos mamma och pappa ikväll. Hoppas det går vägen nu så dom kommer till Sthlm snart. Snart hemma i mitt eget hem!


RSS 2.0