Lördagsmys

Idag har Valle o Maximilian fått haft egen tid med varandra. Dom var ute på långpromenad i nästan 4 timmar. Då passade jag på att storstäda, duscha (låter som jag aldrig gör det, men det är inte samma sak när man vet att bebisen behöver mej) o bara sitta o titta på TV. Det var jätteskönt o få lite tid för sej själv.
Sen kom Valle hem o han hade lillsyrran sin med sej. Efter det fick vi även besök av min barndomsvän Tessi, Robin och deras dotter Natalie. Hon är så gudomligt söt o eftersom jag inte sett henne sedan i februari ( när jag precis blivit gravid) så hade hon växt sjukt mycket! Hon käkade lite för mycket bullar så hon blev hög på socker o sprang runt här som en liten galning=) Maximilian sove mest men blev lite rädd när hon skrek haha.. Nu ligger han i fasters famn o sover som den prins han är..




Läänge sen

Nu var det riktigt länge sen jag skrev. Har inte haft tid eller ork som vanligt. Men nu är det väl att det mest är tiden jag inte har. Den 22 oktober 2009 08.33 kom vår prins till världen. Han vägde 3200gram o var 50cm lång. Han är så perfekt.
Nu när han har kommit ska jag försöka skriva lite mer om våra dagar tillsammans o försöka lägga upp lite bilder då o då.

Här är han: Maximilian Larsson Maté





Nu måste jag gå o sova för Lilla Maximilian kommer snart vakna för lite natta-mat.

Puss så länge

RSS 2.0