Zlatan är bäst<3

img_2536 (MMS)

Zlatan är bäst<3


M har fortfarande hög feber. Om den håller...

img_6465 (MMS)

M har fortfarande hög feber. Om den håller i sig imorn med så blir det farbror doktorn. Vi var allafall ute på en promenad idag och han tyckte det var jätte härligt o roligt att få komma ut. Även fast han helst ville leka i parken så var han nöjd med att få sitta i vagnen. Idag fick M ett jättefint paket av sin moster o Per som varit i Thailand precis. Per är ju som sagt fan av Milan så vad passar inte bättre än en Milandräkt? Snygga killen:)


Ha inte bloggat på ett tag men har en rikt...

Ha inte bloggat på ett tag men har en riktig sjukling här hemma. M har i två dagar haft över 40 graders feber. Han sov i 3 1/2 timme i går på dagen o nu sover han igen. Det är bra att han sover riktigt på både dagarna o nätterna o han är jätteduktig på att dricka massa vätska. Men även fast han har så hög feber så är han en riktigt pigg kille. Han dammsuger, leker o dansar. Skulle man se honom kan man aldrig gissa att han är sjuk. Vill bara att han ska få bli frisk nu!!


Det är så vackert väder ute, solen bara sk...

img_2201 (MMS)

Det är så vackert väder ute, solen bara skiner o vi ligger här hemma. Vi var ute på morgonen o gungade lite, åkte rutschkana o lekte lite med snön. Sen fick vi gå upp igen. Ville bara att M skulle få lite frisk luft. Han vill ju leka o springa runt o busa men han är ju inte riktigt på topp. Kommer nog bli att han får vara hemma imorn med fast jag vet att han gärna vill till dagis o leka med sina kompisar. Men det är ju ingen idé om han ändå skulle bli sämre. Har själv skitont i halsen men har ändå min röst kvar jämfört med M. Nu ska vi inte vara såna. Nu blickar vi framåt:)


Min lilla sjukis som sussar så vackert! St...

img_7139 (MMS)

Min lilla sjukis som sussar så vackert! Stackaren som är sjuk.


Kära medmänniska som vandrar din jordiska ...

img_7396 (MMS)

Kära medmänniska som vandrar din jordiska resa. Låt din väg bli fylld av erfarenheter, kärlek, glädje men tillåt också ditt hjärta att gråta om det så behövs! Våga ta risker, våga hoppas, våga älska om och om igen. Tillåt inte dig själv att bli bitter, inte heller offer. Kom ihåg att du har ett val, du kan alltid välja en ny väg. Lyssna till ditt hjärta och låt det leda dig på din väg. Låt inte andras erfarenheter bli dina, utan skaffa egna. Låt inte andras tyckande och tänkande skapa din väg! Se dina medmänniskor som medresenärer som har sin resa att göra, vi har alla olika vägar men alla har samma mål! Vi kan lyssna på andras råd men det viktigaste är ändå att följa sitt eget hjärta, för just du har kommit hit för att bli den du är ämnad att vara! Du har inte kommit hit för att spela någon annans roll! Vänta inte på andras uppskattning och bekräftelse, för då kommer du alltid att få springa. Börja i stället att uppskatta dig själv och älska dig själv som du är. Du är en speciell och unik pusselbit i universums pussel, utan den vore inte universum fulländat. Det finns inte en sån pusselbit till så forma den inte likt en annan pusselbit, för då kommer inte pusslet bli helt! Ångra inget, med öppna ögon kan du se en lärdom i allt det som du mött på livets stig. Din tid är här och nu, så lev livet fullt ut, det är du värd!


God morgon alla! Vaknade för en stund sen....

God morgon alla! Vaknade för en stund sen. Har knappt sovit på hela natten. Min lilla prins har hostat så mycket inatt, stackaren! Mitt hjärta gör ont när han är sjuk:( han sover fortfarande o hoppas han får sova ut lite. Jag är oxå dålig nu:( ont i hals, öron o förkyld men det är lugnt. Jag är van. Hoppas alla får en bra dag!


Ligger i sängen o kollar Big Brother. Det ...

img_6829 (MMS)

Ligger i sängen o kollar Big Brother. Det här är inte okej! Jag har fastnat. Vill bara hänga mig själv. Min tid går nu åt att kolla på BB. Mitt liv blir kortare pga BB. Men jag får skylla mig själv! Jag har gjort mitt val o det är att kolla på BB. Kanske ändrar jag mig men just nu får det bli så här. Lika värdelöst dock. M ligger i sängen med mig o sover. Han har tappat rösten stackarn o fått feber:( så fram med Alvedon, nässpray o hostmedicin. Mammas älskling. Har oxå ont i halsen o känner mig lite hängig men det har jag gjort den senaste veckan. Hade en riktigt underbar dag idag med mina nyfunna vänner o kollegor! Vi käka en massa gott o drack god champange, bara så där, en söndag! Underbart! Allt detta för att fira Hannah. Har lurat henne i veckor om att vi skulle till junibacken med M. Men det blev surpise firande istället:) det blev precis som planerat! Sen blev det lite shopping o fika på det. We just loooooove fiiika:) nu är det nog dags att sova. Upp imorn o förhoppningsvis jobb!


SMS-inlägg

img_8925 (MMS)


Maximilin har fått nya skor av pappa idag....

img_1474 (MMS)

Maximilin har fått nya skor av pappa idag. O jag kommer lukta kokos hela dagarna:)


Lite söndagsmys sådär med bästa kollegorna...

img_8547 (MMS)

Lite söndagsmys sådär med bästa kollegorna! Bättre än så kan man i te ha det:) grattis i efterskott igen fina Hannah! Vi tar junibacken nästa gång.


Ligger i soffan nu med matkoma! Blev gyros...

img_8945 (MMS)

Ligger i soffan nu med matkoma! Blev gyrosrulle med starksås, tzatziki, hommus, pommes, sallad, dolma o aubergine m köttfärs o till det iskall cola i burk! V är riktigt nöjd o då är jag oxå det:) till efterrätt blir det färska jordgubbar o häagen dazs glass:)


SMS-inlägg

img_6406 (MMS)


Lite lördagsmys innan jag ska börja med mi...

Lite lördagsmys innan jag ska börja med middag:)


Vi började morgonen med att promenera till...

img_9591 (MMS)

Vi började morgonen med att promenera till donken för frukost! Gott gott gott. Sen gick vi till älvsjö o tog pendeln in till staden! Blev lite shopping idag där. Köpte ett linne o en vår jacka. V köpte ett par jeans o en tröja o M fick en alldeles egen dammsugare o en radiostyrd nyckelpiga. M älskar ju att dammsuga o brukar alltid hjälpa mig, så varför inte köpa en egen till honom?:) nu är vi hemma. Ikväll blir det mys med massa god mat som vi köpt oxå. Älskar min familj<3


Gick upp strax innan fem imorse för M vakn...

Gick upp strax innan fem imorse för M vaknade o tyckte att det var dags att gå upp. Det är tur att det är ljust när man vaknar nuförtiden för annars hade det varit jobbigt! Ligger nu i soffan o myser o kollar på "do you know the lyrics". Idag är det lördag, vi får se vad denna dag bjuder på förutom sol:)


M leker i duschen o tycker att det är så r...

img_7903 (MMS)

M leker i duschen o tycker att det är så roligt. Mamma får inte vara med! Så jag får sitta snällt bredvid o titta:) är helt slut, ont i halsen o vill bara sova sova sova! M vaknade massa i natt med så jag är mer slut än igår. Tror att det är has tändisar som spökar eftersom han har fyra nya som sticker upp. Nån som har förslag på vad man kan göra?? Alla fall tack för att det är fredag o inte vilken freda som helst utan lönefredag! Ska vara sparsam denna månad (allafall försöka) o lägga undan. Vill så gärna åka till varmare bredd grader. Min älskade systeryster o kille är i Thai nu o dom verkar ha det helt underbart! Dom om några har verkligen varit värda en semester! Syrrans kille fick denna resa i 30års present av henne. Hoppas oxå på nåt sånt när jag fyller;) vill gärna åka till Qatar igen. Var så länge sen. Vill visa min lilla familj hur vi levde där. Skön temperatur är det där nu med. Nu ska jag se om jag kan få ut lillfisen ur duschen.


Ligger i sängen o kollar på big brother! A...

Ligger i sängen o kollar på big brother! Alltså OMG vad pinsamma folk är. Jag får ont i magen av att titta på detta o på hur folk förstör sitt liv! Katastrof!!! Förr i tiden när BB gick så var jag besatt. Jag spelade in avsnitten o kollade repriser men nu inte en chans att jag slösar mitt liv på detta. Dom har verkligen hittat dom största idioterna o vidrigaste människorna som blivit skapta för denna jord. Gurkan däremot har jag ändrat upfattning om. Han är en riktigt härlig o ödmjuk människa. Men ser ut som en kyckling:) Imorn är det fredag, det ska blir sååå skönt! Har varit sÃ¥ j•••a trött den här veckan. M har kommit in i en dålig cirkel där han gärna vaknar konstant under natten, skriker o sen vägrar sova. Så i veckan har jag varit vaken några timmar per natt. Nu ligger han däckad bredvid mig o jag hoppas, HOPPAS att han sover i natt!! I helgen ska vi boka biljetter för vi ska åka till min mamma o pappa. Saknar dom så sjukt mycket att det gör ont i bland. Jag är väldigt nära min familj o älskar dom väldigt mycket så det är jobbigt att inte ha dom nära mig. Har deras bröllopsfoto ovanför mig vid sängen o varje kväll innan M sover o han pekar på "mormor" o "morfar":) duktigaste är han! God natt alla!


Det är så där sjukt kallt hemma hos oss ig...

Det är så där sjukt kallt hemma hos oss igen Inge kul att sova helt påpälsad på nätterna. Mjukisar, tshirt & strumpor. Katastrof! Vårt ärende gällande vår lägenhet går framåt. Upp i rätten verkar det dom vi ska nu o det tycker jag är så onödigt egentligen. Han kunde bara göra det han har lovat o det som behövs så hade det inte varit något mer med det. Det är så jobbigt o påfrestande att man nästintill bryter ihop. Jag hade inte alls brytt mig på samma sätt om vi inte hade haft M. Stackarn han har var konstant sjuk förra året (o även jag o V). Vi vill inte ha något topp renoverat. Vi vill ha ett säkert, välfungerande, fräscht o helt hem. Är det för mycket begärt? Trött på den här skiten. Ligger i sängen nu o kollat på Glee. Det är ett jul avsnitt känns lite sådär när man väntar på våren o sommaren. Men snart börjar ett nytt avsnitt av Greys!! Ska bli mys att titta o mysa i sängen framför tv:n. Hoppas jag inte somnar. Självklar gjorde jag ju det igår under desperate. Klarade mig till sista reklamen sen var jag däckad, när det bästa hade varit såklart. Men men... Måste bara säga att shit vilken storm det är ute. Låter som om vårt tak ska flyga iväg o fönstrena braka ihop. Kanske är lika bra så man förstår att detta verkligen är seriöst. Nää nu ska jag kolla klart Glee o sen Greys o sen blir det snaaaaaaaaaark! Tidig dag imorn dom vanligt. Puss


Glad fis som badar:)

img_5971 (MMS)

Glad fis som badar:)


Jag har förbättrat mig:) jag har börjat gå...

img_6769 (MMS)

Jag har förbättrat mig:) jag har börjat gå på toaletten på kontoret mer o mer. Alla som känner mig vet att jag hellre håller mig än går på en offentlig toa. Ibland går jag på morgonen o håller mig hela dagen tills jag kommer hem på kvällen. Ingen bra vana men vanor är till för att brytas


Förra veckan missade jag. Det ska inte hän...

img_0460 (MMS)

Förra veckan missade jag. Det ska inte hända igen. Jag längtar så jag blir crazy!! Nu jäklar blir det desperata timmen:)


Hatar folk med attityds problem. Seriöst! ...

img_8719 (MMS)

Hatar folk med attityds problem. Seriöst! Vad är problemet? Oroa dig inte det är inte du, det är DU!!! Tror sig vara bättre än någon annan o stå där o flinar. Vänta bara, jag kommer spricka snart om det forsätter


Promenerade från jobbet till södra station...

img_3561 (MMS)

Promenerade från jobbet till södra station med fina Hannah. Jätteskönt att få röra sig lite efter att ha suttit still i princip hela dagen. Så nu är man snart hemma, skönt! Är helt slut o hoppas få sova i natt allafall.


Hittade den här snyggingen igår. Är grymt ...

img_1614 (MMS)

Hittade den här snyggingen igår. Är grymt sugen på den även fast vi redan har en. Men den här behöver man inte gömma undan:) känner mig lite småsjukis:( hoppas det inte nåt som slår ut nu. Orkar inte bli sjuk. Vill inte! Sitter fortfarande på jobbet, blir ett 10 timmars pass idag med o sen blir promenad med bästa kollegan. Girl talk på hög nivå sen mys med familjen. Det är ju Top Model final idag hehe


Nu är jag o lilla älsklingen på väg in til...

img_0486 (MMS)

Nu är jag o lilla älsklingen på väg in till söder för att träffa bästaste Tessi o Natalie<3 vi ska gunga med barnen i parken o gå runt o bara ha det bra i detta underbara väder:) M ser redan hel slut ut men det förstår jag om man vaknar strax innan halv 7 på en söndag. Men mysigt är det<3


Sitter hemma med fina Natta! Jag har lagat...

Sitter hemma med fina Natta! Jag har lagat pasta med pesto o cola. Blev skit gott o nu sitter vi o snick snackar. Det är riktigt mys. Puss på er:)


Är på konferens. Väldigt intressant!

img_8803 (MMS)

Är på konferens. Väldigt intressant!


Fredag idag och det känns underbart!! Har ...

img_9582 (MMS)

Fredag idag och det känns underbart!! Har varit så himla trött den här veckan så jag känner att helgen kommer i rätt tid. Hatar föresten att åka tunnelbana, det är så trångt, luktar illa, folk trycker upp stora väskor i fejjan på en, någon annan sitter o läser högt ur sin bok o snubbar som kollar på en som att man är en piece of meat, inte okej! Därför är det så mycket skönare att åka pendel då det inte är så mycket folk o bättre ventilation. Idag är det fullt upp hela dagen o jag ser verkligen fram emot hela dagen! Idag klädde jag mig i svart linne o kofta, guldbeige kjol, heltäckande strumpbyxor o lårhöga stövlar. Enligt Juan ser jag ut som en chilensk nyckelpiga......?


Kaffet gjorde susen idag, YEEES!! Såg Grey...

Kaffet gjorde susen idag, YEEES!! Såg Greys o jag är såå glad att det har börjat igen:) ska ät det dags att sova. Min prins ligger här bredvid o sover så vackert! Älskar honom mer än livet!!!<3<3<3


Halva veckan har gått

O det känns skönt. Är så himla trött dom här dagarna o vill bara vara ute i solen helst. Vi var ute på lunchen idag igen o promenareda runt lite, det var jätteskönt men vi sa alla att vi hellre vill sitta i solen med solglajjerna o en latte o bara mysa. Men snart, inte allt för långt kvar.

SLutar snart o då ska jag hämta lillprinsen :) saknar honom så mycket på dagarna o hoppas verkligen att han har det bra på dagis. Han var ju så ledsen i morse när jag lämnade honom.

Igår så började Desperate Housewifes igen! Jag var så glad o lycklig så i första reklamen så somnade jag. Så kul var det! Måste se reprisen på söndag!! Så nu sitter jag o dricker massor med kaffe så att jag kan hålla mig vaken till premiären av Greys Anatomy! Längtar längtar längtar!!

Hörs senare, dags att jobba lite nu....

Vi har lite problem med solen på kontoret....

img_4058 (MMS)

Vi har lite problem med solen på kontoret. Så vi får vidta åtgärder:)


Dålig uppdatering idag men har jobbat 10 t...

Dålig uppdatering idag men har jobbat 10 timmar idag så jag är lite trött. Nu dusch sen Top Model (aningen sen).


Jag är helt slut idag! Kändes som om det b...

Jag är helt slut idag! Kändes som om det blev all in igår men det blev det ju absolut inte! Det var riktigt mysigt o roligt igår även fast det blev tidigt! Vi åkte till Farsta idag, var där innan det ens hade öppnat så vi passade på att fika jag o älsklingen. Den lilla älsklingen hade redan somnat på vägen dit. Sen shoppa jag lite. Lägger upp bilder på de senare. Efter det ville vi ta en promenad då M fick springa av sig lite o det tyckte han var helt underbart! Alla som gick förbi prata han med, följde efter o vinkade till! SÃ¥ j•••a underbar unge! Sen när vi kom hem har vi varit lekt en massa, ätit o myst o nu sover prinsen så söt:) o jag ligger bredvid o kollar solsidan sen sova! God natt!


Är hemma redan! Var så j•••a trött efter m...

img_1076 (MMS)

Är hemma redan! Var så j•••a trött efter middagen, snacka om matkoma! Vi drog till studentskrapan för lite för, mellan efter fest men efter det när födelsedagsbarnet drog vidare så åkte jag hem. Var helt slut. Nu är det dags att nanna kudden. Hoppa Du har en superbra födelsedag o firar den ordentlgt! Det är du värd! Natti Natti


Är hemma redan! Var så j•••a trött efter m...

img_1076 (MMS)

Är hemma redan! Var så j•••a trött efter middagen, snacka om matkoma! Vi drog till studentskrapan för lite för, mellan efter fest men efter det när födelsedagsbarnet drog vidare så åkte jag hem. Var helt slut. Nu är det dags att nanna kudden. Hoppa Du har en superbra födelsedag o firar den ordentlgt! Det är du värd! Natti Natti


Någon som blir sugen?

img_4252 (MMS)

Någon som blir sugen?


Idag firar vi Hannah o vi börjar på Jimmys...

img_1180 (MMS)

Idag firar vi Hannah o vi börjar på Jimmys SteakHouse! Fy fan vad gott:)


Riktig gymnast:)

img_2798 (MMS)

Riktig gymnast:)


Morgonjympa

img_1962 (MMS)

Morgonjympa


Fruktsallad till frukost yummie:)

img_4822 (MMS)

Fruktsallad till frukost yummie:)


Idag efter dagis lekte vi lite ute i parke...

img_5035 (MMS)

Idag efter dagis lekte vi lite ute i parken. Vi gungade o lekte i klätterställningen! Nu har syrran o Per kommit så vi har ätit kebabrulle o pizza:) nu kollar vi Skavlan!


Äntligen fredag och solen lyser verkligen!...

Äntligen fredag och solen lyser verkligen! Vilket härligt vårväder denna dag tillslut fick. Imorse på väg till dagis var det snö blandat regn o blåst! Inte alls mysigt. Nu väntar vi på bussen på väg hem. Sa bli skönt att få komma hem o städa o fixa ordning för helg! Imorn däremot blir det party då ska vi fira Hannah! Wohoo


Så här gosis har vi:) en liten ängel som s...

img_6999 (MMS)

Så här gosis har vi:) en liten ängel som somnat på mamma<3


Idag var det ju föredraget från stadsmissi...

img_1458 (MMS)

Idag var det ju föredraget från stadsmissionen som jag sett fram emot så mycket. Det var så himla bra och jag önskade att det hade hållit på längre än en timme. Det handlade om hemlösa barn&ungdomar som genom stadsmissionen får hjälp. Det här föredraget får mig att ännu mer vilja plugga till socionom. Att få ta hand om barn & ungdomar som inte har det lätt eller hamnat fel. Som behöver hjälp! Man tror inte att det finns sådant i Sverige men det är mycket som händer som man aldrig tror händer. Och det är så fint det som dessa människorna gör för dessa tjejer.


SMS-inlägg

img_5112 (MMS)


Älsklingen kollar på bolibompa:)

img_3554 (MMS)

Älsklingen kollar på bolibompa:)


Min sötis på bussen hem

img_1677 (MMS)

Min sötis på bussen hem


Väntar på tunnelbanan! Missade den jag bru...

img_3551 (MMS)

Väntar på tunnelbanan! Missade den jag brukar ta så nu blir jag lite sen till dagis, typiskt! Blir så när man inte får tag på en viss person. Jaja imorn är det fredag allafall


Så sugen jag blev på Pizza Huts vitlöksbrö...

Så sugen jag blev på Pizza Huts vitlöksbröd nu! Mmm mm mmmm


Fått ett mail från min kollega om att stäl...

img_7062 (MMS)

Fått ett mail från min kollega om att ställa upp i vår ruset den 24-25 maj. Ska man ställa upp eller inte?


Så här fint var det för ett tag sen när ja...

img_8696 (MMS)

Så här fint var det för ett tag sen när jag skulle lämna M på dagis! Men nu är våren på väg och det känns bra det med:) Igår var vi på visning på en lägenhet. De var jättefin o vi ska tacka ja till den. Hoppas vi får den!! Nu är jag på väg till jobbet, torsdag idag o det är föredraget med stadsmissionen idag! Vad jag ser fram emot det:)


Prövar att mobilbloggar, hoppas det funkar:)

img_3334 (MMS)

Prövar att mobilbloggar, hoppas det funkar:)


Lill-lördag

Ååååh, vilket härlig väder det är idag, sol sol sol står på schemat! Det gick jättebra att lämna M idag på dagis. Det blir bara bättre o bättre. Nu får jag vinkar istället för att han bara gråter, känns så mycket bättre :) nu hinner man i tid till jobbet med. Onsdag idag och det är veckans höjdpunkt: Onsdagsmöte. Får vi se vad det bjuder på. Fast imorn får jag nog säga att det är veckans höjdpunkt. Ska på lunch föredrag med StadsMissionen. Ska bli riktigt intressant för det ska handla om barn och ungdomars fattigdom. Det är ju sånt som jag alltid velat jobba med. Får berätta mer imorn om hur det var.

Igår var det ju Hannahs födelsedag, internationella kvinnodagen, semeldagen och pannkaksdagen. Var mycket firandes igår och när jag kom hem sod dessa på bordet :)

                          

Mina älskade pojkar hade köpt dessa vackra blommor till mig, blev överlycklig! Får inte blommor så ofta så när man väl får det så blir man överväldigad!

XoXo

Så här gott bjuds det på kontoret idag:)


Det är bra med tema-dagar i kalendern :)

Det är ju pannkaksdagen med

Idag är det även internationella pannkaksdagen! Det påminnde Juan oss om. Har ni kollat in hans blogg? 

                                                 http://www.juanmella.com/ 
Han skriver om sitt liv och hur det ska bli att bli pappa. Han ska få en liten dotter om några veckor!

                                         


Vilken härlig dag!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Hannahs födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!
                                                 
Idag fyller denna snygga tjej Hannah år! Det ska vi fira med att gå ut och äta lunch!

Vi har inte bara Hannah att fira idag. Det är även Internationella Kvinnodagen idag så idag ska vi fira alla kvinnor! Den internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år. Den internationella kvinnodagen uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Dagen firas också av FN och i många länder är det en nationell helgdag. 

                            

Och så har vi även fettisdagen!! ÅÅÅh det är så gott med semlor och jag har hittat min favorit! Den finns på 7/11 och är en lyxsemla med kardemumma, grädde, vanlijkräm och pärlsocker. Om ni inte har prövat den än, så gör det! ni kommer inte bli besvikna=)
                                       
  Ni får alla ha en superbra födelsedag, kvinnodag och en god fettisdag!

Underbara måndag!

Den här helgen har bjudits på massa mys! I fredags var jag hemma med min vän o kollega Hannah o vi köpte pizza, chips, godis o kollade på en film. Hannah hade med sig en film som hette Eat, Love, Pray. Fråga mig inte vad den handlade om för vi snackade oss igenom hela filmen.
På lördagen åkte jag hemifrån vid 9 med M, för V hade jobbat natt o slutade halv 6 på morgonen, drog oss ut mot Finntorp o mötte upp bästa Tessi och Natalie! Åh, vad länge sen det var vi sågs. Men kändes som att det var igår.
Vi promenerade till Sickla och gick runt o handla lite. Jag köpte 3 par skor (två till M & ett par till mig), strumpbyxor. Sen letade jag efter en jacka som jag hitta och blev helt kär i men själv klart fanns det inte i min storlek :( så den ska jag kolla efter idag. Efter det åkte vi hem till T igen o lagade god mat, öppna en flaska vin och bara hade jättemys. Barnens lekte som galningar och när dom äntligen somnade så kunde vi sätta oss ner ta ett glas o kolla på melodifestivalen. Jag tyckte självklart att The Moniker var bäst! Hejade på dom redan från deltävlingen! Grym låt och gör mig sååå glad :)

Sen blev det mys hemma på kvällen, V lagade mat o jag färgade hår. Sen blev det SOLSIDAN, Time Out och Wallander- Prästen. Det som är så roligt med den är att den är inspelad hemma hos några väldigt nära fafmiljevänner, så det känns som "hemma" att titta på den.

Nu är jag på jobbet och idag ska jag träffa Natta <3 vi har inte träffats på huuuur länge som helst så de ska bli jättemysigt att ses. Hon ska få bjuda mig på middag, så det känns lite lyxigt att slippa stå framför spisen idag.

Här kommer lite bilder på sötnosarna från i helgen. Ska försöka lägga upp fler bilder under dagen eller imorn. Nu ska jag nog ta och jobba lite.

Det är måndag och en ny vecka! Känns skönt.

Ha en bra dag.

Mammas lilla älskling som badar <3
Jag <3 min moster
JAG <3 MIN MOSTER

Hur söta är inte dessa två?<3


freeedag

Äntligen fredag! Den här veckan har gått så snabbt! Slutar tidigt idag nu när V är hemma med M. Så nu blir det stressa hem o mys med lillkillen =)

Idag blev fredagslunchen på nya "sunk" kinan som ligger på vasagatan. Nu sitter vi alla med ont i magen.

Nu måste jag dra, ut i det regnväder, tur att pendeln ligger så nära!

Trevlig helg på er!

Min Älskade Prins!


       Den här bilden är från i somras på Öppna Förskolan<3

"-Mamma hejar på Juventus men min farbror Per är ett riktigt Milanfan och jag är ju ett fan av honom =) Vad gör man inte för dom man tycker om"


Musik och mail står på schemat

Nu ska vi nolla mailen, så det gäller och jobba på!

Idag blir det Pizza Hut till lunch, mmm=)
Sen blir det hem till en liten (o)sjuk bebis som fick gå hem från dagis...

Jobbade ju i lördags

Här är efter inspelningen, vi gick runt på Tjolöholms slott och det var verkligen så himla vackert!

                               Fin utsikt bakom slottet

                          Populär strand på sommaren

          Praktikanten Juan. Han gjorde ett jättebra jobb ;) 

       Kolla in hans blogg: http://www.juanmella.com/

 Sitter man fast på tåget så finns det inte så mycket att göra
                           Than God for the Bistro

Lång dag på jobbet, tur att man har sköna och roliga kollegor att umgås med


OMG I just found Mr Right!

Halva veckan har gått, idag är det onsdagsmöte, det är höjdpunkten på veckan:)

Fortfarande lite sjuk, har mer ont i halsen idag än igår. Sov med blött hår o eftersom vi har svinkallt o det drar satan från fönstret så ät det väl inte så konstigt att man blir sjuk. Typiskt!

Jobbade över igår o efter jobbet gick jag o Hannah från jobbet på stan, kollade lite i affärer o sen hade vi planerat att vi skulle på bio. Vi såg Love and other drugs! Den var bra, kändes enda in i hjärtat! Det var inte en typisk amerikansk kärleksfilm, den här kändes så äkta, så verklig. Som att dom var kära på riktigt i allt hände i verkligheten. Jag är alla fall kär o har hittat Mr Right (även fast jag har min Mr Right hemma) OMG säger jag bara!

Nu måste jag jobba! Puss

Ett gammalt inlägg som inte gick att posta... skit!

Jag blir tokig av att det inte gått o blogga. Har inte hunnit göra det på jobbet o på min mobil har det inte funkat o hemma har jag inte haft tid! 

Ligger i sängen nu. Har blivit sjuk igen! WTF! Men är återigen på bättringsvägen. Skönt!

Vad har helgen bjudit på? Jo, i lördags så åkte jag till Onsala utanför Göteborg! Var inspelning o ni får jättegärna kolla på programmet på fredag. Kanske mans er mig o det vill ni väl inte missa;) åkte hem till Sthlm senare på eftermiddagen. Meningen att vi skulle komma hem vid kvart i tio men tåget var försenat ett braaa tag. Tackar för bistro o alkohol vid sådana tillfällen. Och även att man kan se melodifestivalen på mobilen. Jag o M (min kollega) skrattade, dansade o sågade dom som var med o deltog. J (min andra kollega) tyckte vi var skittråkiga!

På söndagen låg jag hemma med feber o mådde skit, städade hemma, tvätta o åkte o storhandlade lite på Willys sen gick jag o la mig.......... igen!

V fick lämna M på dagis idag eftersom han var ledig, skönt för mig då jag får lite sovmorgon då:) åkte till jobbet till 8 o har mått skit hela dagen!! Men eftersom jag trivs så bra på jobbet o eftersom jag kommer behöva vabba om M blir sjuk (peppar peppar) så kan jag inte sjuk anmäla mig. Man kan inte tänka på sig själv.

Ska försöka lägga in lite bilder imorn. Nu ska jag kolla Top Model o sen sova!

God natt

Xoxo

RSS 2.0