Lite bilder från le Cruise


.......

Sitter på jobbet nu och är så himla trött... Det är svinkallt ute, men det gillar jag=) Torsdag o snart helg, ska bli riktigt skönt... Har lite saker för mig i helgen som jag ser fram emot, men det är inget som jag kan eller får skriva just nu. Var på världens tjejcruise förra fredagen. Vi var 11 st tjejer som åkte Silja Galaxy och vilket röj det var. Jag o H gick inte o la oss förrän halv 8 på morgonen efter att ha dansat arslet av oss hela natten. Trötta o med endast 1 1/2 timmes sömn var vi åter igen vakna o ville bara av båten. Det är så mycket dö-tid när man åker 24tim kryssning. Men kul hade vi och vi skrattade så vi fick ont i magen. Några tappa rösten och några däckade kl 10. Ska försöka lägga upp lite bilder från kryssningen så att ni oxå får se. Maximilian är på dagis och det går bättre o bättre för honom. Känns skönt. Men han gråter ju väldigt mycket fortfarande när man går. Men häromdagen ville han inte ens gå hem. Så det ser jag som en positiv sak (att det går framåt så att säga) Nu ska jag jobba lite sen är det lunch med älsklingen, han bjuder idag ;)

Fredag

Idag har jag faktiskt ståt på mina ben! Jag klarade till och med av att dammsuga. Men nu ligger jag igen. Blev alldeles yr och illamående. Usch! Så nu kollar jag på Cheaters. Så värdelöst men lika kul ändå att kolla på. Ska försöka få i mig en varma koppen!

Sjuk

Satan i gatan, jag har blivit sjuk! M &V blev magsjuka förra veckan och jag gjorde allt för att inte bli smittad. Det höll sig till i tisdags. Jag skippade lunchen o gick hem tidigare. Precis när V ska till jobbet så kräks jag. Usch o fy! Det slutade tillslut med att V fick åka hem från jobbet för att jag hade tuppat av på golvet. Inget vidare mådde man kan man säga. Men nu den tredje dagen så mår jag, ja, bättre. Jag har faktiskt ätit idag. Soppa! Men får så ont i magen så undviker såna saker som mat.

Har så dåligt samvete...

Jag har så dåligt samvete. När jag lämnade Maximilian imorse så grät han ju som en tok. Och jag tittade på mobilen titt som tätt hela dagen för jag hade på känn att något stod inte rätt till. Men jag tänkte att är det något så ringer dom från dagis. Dagen gick och jag började närma mig dagis, när jag ringer V; "vart är du?" frågar han. -"På väg att hämta från dagis". Jag med! Säger V; dom har tydligen försökt ringa oss hela dagen för Maximilian mår inte alls bra. Han har varit jättehängig, inte lekt med som andra barnen eller ätit. Panik! Jag springer dit så fort jag kan! Kollar sedan med dom så att numret är rätt. Ja, då har V skrivit in fel nummer till mig. Bra där! Så han har gått omkring och varit dålig helt i onödan. Mammas älskling! Nu ligger han o sover. Han däckade. Har 38.5 graders feber. Han får sova i vår säng i natt igen. Även fast han sparkar ut mig därifrån. Sen imorn är V hemma med honom på dagen så får vi bytas av när jag slutar jobba så han kan åka till jobbet. Hoppas han blir frisk snart igen! Han har inte ätit ordentligt på länge länge nu.

Måndag

Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet. Lämnade Maximilian på dagis idag. Han var inte lika glad på det idag som vanligt. Han grät och skrek när jag lämnade över honom. Det var skitjobbigt att se honom gråta så. Medans personalen står o ropar:" Hej då, mamma!". Dom gick iväg och lekte med en telefon och så blev han knäpptyst. Han behöver bara nåt annat att tänka på så går det jättebra. Mammorna sa till mig att han har varit så duktig och verkar har "hittat hem". Det är ju positivt allafall:) Nu är det dags och jobba! Blir kanske en simning ikväll med en kär vän.

Vilket underbart väder!!!

Vaknade för en knapp timme sen. Solen bara skiner och jag vill inte sitta hemma jag vill bara ut i det härliga vädret! Man måste passa på att vara ute när det är så här. Maximilian har hostat hela natten stackarn, men ingen kräk alla fall. Skönt för honom. Han kan nog gå till dagis imorn. Eller hur "allvarligt" ska man se på hostan? Han är väldigt pigg och glad annars. Så svårt tycker jag... Nu blir det en snabb dusch för kg ska äntligen få åka till Ikea:) sååå glad!!

På väg till jobbet

Har suttit i Älvsjö station i ca 25 minuter nu o väntat på pendeln. Skit jobbigt. Missade först bussen hemma så då gick jag hit. Men då fick jag ändå vänta en halvtimme. KUUUL!! Ska in o jobba nu. Är helt förstörd jobbat en massa nu på sistonde. Sen stressa hem som vanligt eller stressa till dagis o sen hem. Stress stress stress. Men imorn ska jag nog vara ledig. Eller...? Kan inte bestämma mig. Jag vill åka till Ikea o glo. Finns så mycket saker som jag vill ha därifrån så fönstershoppa får man göra gratis:) Pluttarna hemma är magsjuka! Fast jag tror att det är en clementin dom har ätit. Båda har käkat det, inte jag men jag smakade, dom smakade inte bra alls. Men nu är dom mycket bättre och det är väldigt skönt tycker jag! Eftersom jag absolut inte vill eller kan bli sjuk så kan man varken mysa eller sova i samma rum. Väldigt tråkigt tycker jag!

Torsdag

Idag är det torsdag och det regnar ute! Jag tar det som ett vårtecken. Att det är för varmt för snö. Men det var f*n kallt idag. BURRR!! Idag var det jag som lämnade Maximilian på dagis. Han ska för första gången vara där själv. Jag fick en puss av honom innan jag gick och han verkade så glad. Han åkte pulka när jag gick! Han kommer klara det galant tror jag, Valle däremot verka lite mer nervös. Fick ett smått panikslaget sms nyss: "Jag är jättenervös, kan du ringa och kolla om allt går bra? Och ring mig sen!" Jag försökte lugna honom med att det inte är någon fara och dom vet var dom gör och är de något eller händer något så ringer dom mig. Så jag kom inte in på jobbet förän 09.45 idag. Får jobba in mina timmar istället men det funkar det oxå=) Snart lunch!! Är så sjukt hungrig. Enligt Oscar så blir det SubWay mmm mmm mmm gott gott!

Härlig utsikt från jobbet ;)


Älsklingen på dagis


Dags att gå hem nu...

...är helt slut efter denna långa dag. Började 8 imorse så nu är det dags att gå hem fan. Imorn ska jag lämna Maximilian på dagis. Han ska vara där 9 så sen blir det att skynda sig till jobbet. Har sagt att jag kommer in halv 10 och det var helt ok. Valle har mixtrat ihop något i köket hemma hehe vi får se hur det blir. det blir säkert gott, skit hungrig nu!!! Tur att allt löste sig med dom problemen som uppstod igår, allt löst och i natt hoppas jag kunna sova igen. YES! Puss o kram!

Jobbar lite...

...extra idag. Har fullt upp såtänkte jag kunde vara kvar lite. Kan vara skönt att få göra det när man var hemma o vabade förra veckan. Fy fan vilket härligt väder det är!!!!! Vill bara ut i solen o få lite D-vitamin. Men det blir lite senare.. Nu ska jag jobba lite... Ha en super solig dag alla!

Ligger i sängen...

...och har nybäddat! Det är så skönt! Ligger och kollar på Cougar Town, det är så jä••la bra! Ibland skrattar man då man får ont i magen:) innan det började kollade jag på "den hemliga miljonären" även fast hon var väldigt speciell så blev jag helt blödig. Det finns så otroligt fina människor där ute som inte har mycket själv men ger så himla mycket till andra. Det behövs mer av såna i världen och dom borde få mer upprättelse. Nu ska jag fortsätta kolla och hoppas att jag kan somna sen. Min lilla älskling Maximilian sover så sött. Hoppas han låter mig sova i natt bara. Sov gott alla fina

Toppen

Tillslut gjorde det inget att jag fick stressa hem även fast jag ville hänga lite med min älskade vän. Fick en väldigt glad överaskning när jag träffade upp Valle och Maximilian:) förutom att det hade gått jättebra på dagis idag med (fast sämre med maten) så har jag ÄNTLIGEN fått min nya dammsugare!!! ÄNTLIGEN!!! Fort som fan öppnade jag paketet och började dammsuga och den var HELT underbar!! Så nu håller jag på med storstädning, byta lakan och lagat mat för fullt här hemma så jag kan dammsuga igen! Så lycklig är jag!

Jahapp...

...blev inget skvaller med Natta. Hann bara till butiken, fick kaffe så ringde Valle o sa att jag måste skynda mig till dagis och hämta Maximilian för han ska jobba kl. 15. Kul! Så var det med det. Halsade upp mitt kaffe och sprang i väg till tunnelbanan. Så nu är jag på väg allafall. Bär ska man få stressa ner lite o ha lite lugn och ro? Kommer få magsår snart! Men då får vi hemma och mysa och det toppar ju allt faktiskt!!

...

Känner mig allmänt ofräsch o vidrig idag. Ingen bra dag:( har slutat nu o tänkte smyga förbi Natta o överaska henne. Hoppas hon inte ser detta bu vara hehe. Tråkigt jävla väder idag, drar ner humöret så in i helvete men men med lite skvaller så ska jag nog må bättre.

Tisdag

Idag har min älskling Maximilian namnsdag<3 ska köpa en liten present till honom sen tänkte jag. Han är på dagis och det går jättebra. Han var helt slut igår när vi kom hem haha SÖTIS!! Skit mycket att göra på jobbet, känns att man är tillbaka och det är underbart!! Snart lunch, är hungrig som satan men det är ju inget nytt. I denna mage finns det alltid plats för nåt.

RSS 2.0