Jun. 29, 2013

Dålig dag idag. Saknar min älskling extra mycket idag. Vi pratade imorse på telefon, dom skulle och bada och han har lärt sig simma. Missar så mycket nu när han inte är hos mig. 3 veckor kvar! Har jobbat lite på morgonen, skulle träna men så blev det inte så känner mig extra dålig idag. Lite öl på det så mår man kanske lite bättre snart.


Tretton dagar kvar

Precis hemkommen från gymmet. Dags att laga lite mat och duscha. Middag blir riktig lyxmiddag: kalkon, keso och ägg. Gott som tusan och skönt att slippa laga när man bara måste äta. Idag blev det lite kondition, axlar och biceps. Skönt att köra på på gymmet men önskar bara att resultaten kommer snabbare än det gör just nu. Saknar lilleman så jag håller på att spricka. Två veckor har snart gått och nästa tre veckor kvar...


Helt slut!

Ligger utslagen i soffan. Har tränat, ätit och duschat och rundar av kvällen med lite serier. Ikväll blev det ett spinningpass, corepass och lite rygg tills man knappt kunde gå. Nu är det bara två veckor kvar till Turkiet så jag måste verkligen köra på så man slipper skämmas i bikinin.


Midsommar på Gladö

Jag och Emma igår! Vi hade riktigt roligt med alldeles för mycket mat och alkohol.


Jun. 22, 2013

Man är inte kaxig idag. Har blivit både pizza och donken idag. Då är det illa! Jobbade lite på kvällen med så man har gjort något bra idag :)


5 veckors resultat


Glad midsommar!

Sitter hemma hos Emma skogen och jobbar lite innan det är dags att börja med midsommarfirandet. Det ska grillas och ätas sill (som jag inte äter). Det blir lek och dans. Och allt detta med solen i högsta huggorm ölen såklart!


Jun. 20, 2013

Idag när jag var och provade klänningar till midsommar slog jag på stort och prövade en kort, tajt spetsklänning. Något sånt har jag aldrig ens kommit på tanken att pröva innan. Men tro det eller ej den satt bra! Inga lovehandles som stack ut och den formade sig bra på min kropp. Jag tyckte jag såg fin ut i den. I ett provrum dessutom. Nu köpte jag den inte eftersom den var genomskinlig och för kort på mig men bara det att jag vågade. Hade aldrig hänt för några månader sen. Jag börjar trivas med min kropp och älskar förändringarna som sker. Idag är det förberedelser av maten till midsommar och träning som står på schemat. Var på sommarfest på jobbet igår och höll mig nykter enbart för träningens skull. Herregud, vad har hänt med mig?


Träningen från helvetet!

För ett tag sen fick jag för mig att man kunde dra ihop ett gäng och köra lite boot camp i det gröna. Sagt och gjort. Hittade några frivilliga och en stört bra tränare till oss. Idag gick starten av detta och jag undrade snabbt vad jag hade gett mig in på. Först sprang vi ca. 1,5 km med lite trappor, backar och plan mark. Sen stretch, uppvärmning och sen bröt helvetet loss. Alla var grymt duktiga och peppade varandra till tusen. Efter en timme var helvetet över och vi låg som utslagna sälar på plats. Nästa vecka kör vi igen och då jävlar ska jag förbättra mig från idag! Nu mat, dusch och sova.

https://cdn3.cdnme.se/1060663/7-3/pic_51bf640ce087c32f1a11ae9a.jpg" class="image">


Jun. 16, 2013

Idag var en lugn dag. Promenad, fixa naglar, stor städa hela hemmet, rensa och laga mat. Nu är det bara att slappa i soffan tills man ska sova. Första natten själv sen mitt lilla hjärta åkte. Saknar han så det gör ont!


Detgårbra.se

Jag började mitt nya liv för några veckor sedan. Äta rätt och träna en hel del för beach 2013. Började lite sent men det har ändå gett resultat. Jag fortsätter mot nya mål och kommer inte ge upp denna gång. Första bilden är från 15 maj och dom två sista är tre veckor senare. Det går om man bara vill


Saknar dig redan!

Igår åkte mitt hjärta iväg. 5 veckor är han borta. Hur ska jag klara mig??? Tur att man åker till värmen en vecka och jobbar en massa. Kommer bli mycket träning nu med eller ännu mer träning än innan. Nu iväg på båttävling och sen blir det middag ute!


RSS 2.0