...

Känner mej lite nere, ledsen o besviken. Det är ingen rolig känsla. Tycker inte om att må dåligt...

Tråkig dag!!!


Idag har det varit en väldigt tråkig dag=( Konstigt väder, tråkigt på tv o tråkigt på internet. Funderar på att städa igen så att jag har något att göra.. Väntar på att klockan ska snabba sej lite snabbare mot kvällen. Ska ut och äta med mamma o Bettan, vi ska p Koh Pangan ikväll. Det var länge sen o maten där är gudooomlig!! Goda drinks har dom där oxå men dom får jag skippa ett tag till. Bettan är här från Ystad, hon o mamma är på tygmässan i Älvjsö under dagen. Ska bli så kul att träffa henne för jag har inte träffat henne sedan förra året när hon var här på tygmässan.
Sen ska jag hem till Natta tänkte jag. Har ingen lust att vara hemma just nu. Vi ska nog mysa lite=) fast hon e lite sjuk så vi får mysa i olika rum. Kanske prata med varandra i telefon?

Nu ska jag städa igen, det får bli så. Kan aldrig bli för rent=)

Vecka 33. Inte långt kvar =)

Det har varit en massa tjat om att ja g inte lagt upp några bilder på länge. Men nu tänkte jag lägga upp lite allafall.. Hoppas ni blir nöjda och glada =)







Den verkar inte vilja lägga upp mer foton :( men hoppas ni fått se det ni ville :D
puss puss



Det kommer...

Jag ska lägga upp nya bilder på magen också, det var länge sen. Han växer ju förfullt nu..

.......

Jag vet, jag har inte skrivit på jättelänge, men jag har inte orkat eller haft lust.
Jag har pluggat o varit i skolan ganska mycket. Måste bli klar med så mycket som möjligt av mina arbeten innan lillen kommer.
Nu är det inte långt kvar=) 7veckor plus 6dagar. Kan inte fatta att snart är det dags.. Jag börjar bli riktigt nervös inför förlossningen!! Men ändå peppad. Vill ju bara ha honom här nu nu nu!!!

Är hemma hos mamma o pappa just nu. Kom hit imorse vid halv 9 med nybakad bröd o bullar o käka frukost ute på balkongen. Det var så mysigt. Har inte träffat pappa sen midssomar så jag har passat på att vara här i helgen=) idag åker han tillbaka så jag vet inte när han kommer hem igen. Bara han är hemma när det är dags att bli morfar.

Nu ska jag äta lite bulle o plugga, halv 2 idag börjar F1, spännande!! Hamilton har pole o det har jag väntat på hela säsongen=)

puss på alla söta..

RSS 2.0