Bättre tider=)

Vilket härligt väder det börjar bli, solen lyser för fullt ojag känner bara hur mycket energi ja har i kroppen. Vart ska man ta vägen meden då? Idag har jag följt me min sambo till tandläkaren, han har haft ett jävla helvete me sina tänder. Sen har vi promenerat runt hela staden fram o tillbaka käkat lunch, varit i skolan o senare i kväll ska vi på bio. Vi ska se Marley & Jag, hoppas o tror att den e bra.
I helgen hände inte så mycket, va hemma i fredags o tvätta o storstäda ordentligt. På lördag va ja oxå bara hemma o lata mej ordentlig men de va fotboll på kvällen; Portugal- Sverige. Pigg som ja va somna ja efter 15min o sov mej igeonom hela matchen, kuuul! ja som hade laddat upp me tröja o flagga o allt möjligt.. På söndagen drog vi till Eriksdalsbadet och bada o åkte rutchskana o bada massa bubbelpool o basta, de va ett skönt avslut på en slapp helg. Vi fick gratis biljetter till EB för Vs lillasyster hopppa ner på bottnen o hämta upp en docka åt personalen, så vi kommer nog gå dit snart igen=)
Va o gjorde mina naglar i Haninge förra vecka me, blev ganska nöjd, men för de priset kan man inte begära så mycket mer. Hawz följde me mej, tror inte ja har tackat dej för att du gjorde de så TAAACK!!!=) vi hittade vårat favorit hak o käka på. Mezesallad. Välj 9 egna ingredienser o få en super god sallad. Det roliga e att vi klagar ALLTID när vi äter där: "va snåla dom va me den här, vi fick ingen sån här o bla bla bla" men gott e de ändå. Den salladsbaren fanns i Farsta Centrum förut men mot vår förtvivlan har dom lagt ner den, utan att förvrna oss.. Damn it!!! Sen gick vi runthela dan o bara klaga på allt o alla, som 2 riktiga bitterfittor. Men vi va glada. De är huvudsaken.
När mitt internet hemma börjar funka nångång i denna livstid så ska ja börja lägga upp lite bilder oxå.
Nee nu räcker de för idag. Vill ut i det sköna o promenaera lite till innan bion..
Ses snart..
puss o kram

Deprimerad..

Sitter i skolan SOM VANLIGT och tittar ut genom fönstret, det snöar! varför snöar det för? ja älskar snön men just nu vill ja att den ska försvinna. det är snart april o då ska det inte finnas någon snö.. nu tittar jag ut igen o nu har det slutat snöa, nu har solen kommit fram igen.. konstigt väder..

Mitt jävla internet funkar fortfarnade inte hemma o jag börjar bli galeeeeeeen.. försöker sysselsätta mej med annat. Det är dörför ja inte kan uppdater så mycket, KARRO!!
Saknar dej på lekltionerna, ja sitter mest o gäspar o skickar mess för att ta mej igenom dom tråkiga lektionerna. Men nu ska vi börjar jobba me photoshop så de ska bli rolig o spännande..

ja va hemma hos min älskade vän Hawzin i förra veckan o vi hade så kul. Ja, Hawz o våran lillasyster Äsh har alltis kul när vi e tillsammans.. vi blir riktiga små barn som gör saker som bara småbarn gör.. Det är bara hon som har samma sjuka, tråkiga o underliga humor som jag o det är det bästa!! >=l)
Tråkigt bara att  vi inte ses lika mycket som vi gjorde förut, för då satt vi praktiskt taget ihop med varandra=) men de får vi ta igen på något sätt även fast det är mycket som händer just nu. Men vi ses på torsdag o då får vi ta vid där vi slutade sist, hahahha.. då kan du få hälsa på min hund=)

Ifredags var ja hemma hos Nettis o Liam, min lilla guldklimp, han bara växer o växer. Han har fått 2tänder o försöker prata men de blir bara en massa blaj mest.. Världens underbaraste.. Vi tog en promenad upp till brandbergens centrum, kändes sjukt för ja har inte varit där på flera år. bodde där förut o har lite obehagliga minnen men även en massa från 2sommrar sen när Hawzin o jag gjorde Brandbergen osäker hahahahaa.. Mon Dieu!

Sitter o väntar på att min älskling ska komma in till skolan o möta mej så vi kan gå o käka, ja håller praktiskt taget på att dööö av hunger o de e ingen rolig  känsla.. Sen ska ja hem o laga lasagne, Nettis har gett mej receptet på egen bechamel sås så nu kan ja inte fuska me den längre..

Nu orkar ja inte va i det här rucklet nå mer, måste ju hit imorn me..
Puss o kram

För det va fiiiint vääädeeer=)

Svenska lektion, FY FAN VAD TRÅKIGT!!!
Allt som min lärare pratar om låter bara som bla bla blaaa i mina öron. Och det blir inte bättre för att hon är så tråkig som person o lärare. Hon frågor oss och ber oss ge förslag på kursen men avslår precis allt vi säger och tycker för det är ingen som intresserar henne. Om man tycker Sofokles är en att det bästa man kan läsa då kanske ni förstår hur tråkig denna människa är. Jag har haft henne förut och hon va lika tråkig då och har samma tröja och byxa VARJE GÅNG!! hoppas hon tvättar dom allafall.. Men jag måste läsa den här kursen, så jag får helt enkelt pinas dom här 10 veckorna, 2 dagar i veckan i 3 1/2 tim om dagen.
Ska till Farsta nu och möta min kära vän Hero, hon är underbar och höggravid=) och hon orkar knappt gå så vi ska krypa dit istället. Längtar till hennes lilla kommer. Dom har kollat upp vad dom ska få så de kommer komma en liten giirly. Hennes namn kommer bli Nahla så då tänkte ja att om ja skulle få en pojke, då kan han heta Simba. Fint namn allafall tycker jag.
Vilket super väder vi har idag. Börjar få lite mer energi av solen. Man börjar känna att våren är på G nu. Då blir man ju automatisk piggare. Har funderat på att börja cykla till skolan o hem på dagarna, lite träning dör man ju inte av heller. Sen slipper man alla illaluktande människor på tunnelbana o bussen, uurk!
Nu måste jag dra ut i det fina, börjar bli riktigt hungrig med.
Ha en bra dag alla..
Ciao

sitter i skolan & pluggar


                          Ser jag inte nästan ambitiös ut? haha

Nya kurser...

Sitter i skolan och den här veckan börjar nya kurser, igår hade jag svenska B och i dag började fotografisk bild B. Svenska B är inte en rolig kurs, bara en massa om sofokles och hamlet o en massa som jag inte alls är intresserad av. Men jag måste klara den här kursen så jag kan plugga vidare. Jag gick fotografiskbild A förra perioden och visst et var roligt men det var ju för att ja hade Karro vid min sida, vi skrattade oss mest igenom lektionerna ( som vi gjorde när vi var 13me) men vi gjorde det vi skulle. Men själva föreläsningarna var så booooring. Så hur ska jag klara denna kurs utan dej bredvid mej? Vårt första arbete är att: "Turista i din egen stad", kan bli ganska rolig, leka turist i Stockholm o springa runt som en kines o ta kort.. ska tejpa ögonen kanske ja ser verklig ut...
Härligt att solen skiner ute, det gör en så mycket piggare och man får mer energi, synd bara att jag inte har någon som helst energi just nu. Ska nog ta en liten promenad på söder innan jag går hem, kanske piggar upp..
Måste komma på nåt gott o laga till middag idag, har alltd så dålig fanatsi när det gäller sånt, men man måste ju äta så nåt blir det tillslut.
Nej, nu är det dags att tejpa ögonen o turista i min egen stad.

CIAO!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen startat en blogg, jag har velat göra det ett bra tag men det har inte blivit av. Men nu har jag fått hjälp av min kära vän Karolina som oxå bloggar (wiberg.e-blogg.se) om hur man gör och så. Så vi får se hur det går för mig.
Just nu sitter jag hemma hos Karro och kollar runt lite på internet för mitt internet hemma funkar inte och det suger! Karro ska springa iväg till jobbet nu och jag ska åka hem o städa o laga mat innan min älskling kommer hem från jobbet. Har egentligen ingen lust för vi har bråkat sen igår så jag orkar egentligen inte vara hemma. Men vi får se hur det går.

Nu måste jag dra, men vi ses snart igen. Ciao!

RSS 2.0