Hos Natta i Sjöstaden

Sitter nere hon Natta i Sjöstaden, hon har varit bortrest i 3veckor i härliga thailandet, men det känns som om hon har varit borta så sjukt mycket längre.. Saknat henne som fan.. Men nu e hon äntligen hemma o ja kunde inte slita mej så ja drog hit ner efter skolan. Ska hit imorn me o då ska vi käka på vårt favorit hak: MAX=) de e vår grej, varje gång ja kommer hit så käkar vi där, jobbigt bara om ja kommer hit ofta för då rullar man ju härifrån tillslut.. Då blir det ost ost ost i stora lass..
 Vilken underbar dag de har varit idag, sol sol sol! ja kan inte få nog av solen!! Satt i skolan idag o hade nationella i svenska skrivdel. Det gick bra men de e alltid så svårt att börja tycker ja, men så fort man får lite rytm i de så går de bra. Efter 4 sidor fick jag SKRIVkramp, inte SLIDkramp som Natta trodde. Men ja ville bara ut i vårsolen o få suga i sej varenda ljusstråle=)

Känner mej piggare o gladare just nu o de känns så bra. Trött på det här deprimerande o gråa jag:et som har varit den sista tiden. Försöker allafall göra det bästa av situationen nu.

Imorn ska ja & V o kolla på en lägenhet. De e en 2a på 54kvm. Trivs så bra där vi bor nu som är en 1a på 52kvm men vi får se hur de blir. Skulle va kul o få sin första riktiga lägenhet tillsammans. Sen på fredag ska vi titta på en annan lägenhet som oxå är en 2a men på 61kvm. Skönt med större nu i väntans tider.

Nu ska vi fortsätta snacka skvaller innan jag drar hem o butiken stängs..
puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0